23:36 - midsommar i NYC

Nu är jag åter hemma i Winston efter en helt otroligt grym midsommar-helg i New York. Älskar den staden! Älskar att vara svensk! Och älskar att umgås med de otroligt söta personerna där uppe! :) Mest tid spenderades med Sara, sjuuukt kul! Men fick ju även träffa Anna hela fredagen så det var toppen!!

Landade 20 över 9 och for direkt till Anna & Sara i Garden City ute på Long Island. Chillade runt lite, en cykeltur till donken bla. Sen fixade jag och Anna iordning oss och for in till city. Köpte sushi eftersom "sushi är den nya sillen" enligt Anna! :) Sen till Battery Park och dit kom.. massvis med svenska au pairer. Eller såklart en himla massa andra svenskar med!! Det var GRYMT. Vi åt, pratade och skrattade, dansade som galningar runt midsommarstången, sjöng en och annan snaps-visa med. Försökte binda mig en krans, det gick mindre bra.. I övrigt kunde man köpa köttbullar och sill och andra smaskigheter på plats, det fanns lekar för barnen och folkdansare och dragspelare (heter det så?) och hela tjofaderittan. BRA var det!! :) Sen en spännande subway-tur till en club och där fortsatte firandet. Svensk musik hela natten lång: Håkan, GES, ABBA you name it! Och sen..... bdbdabaaa ALCAZAR! Haha, det var sjukt kul iaf! :)
min fina "krans"






och här kände jag typ.. 2


lagbild!




deon!


och ytterligare en lagbild på ett gäng grymt goa tjejer!

(bilderna snodda från alla möjliga. inte en enda är min!)

Lördag steg inte jag och Sara upp förens vid 4.. Hm. Åt frulle/lunch/middag ute och for sen tillbaks ut till Garden City och chillade lite på en av deras vänners uteplats. Det var mys! :) Måste säga att jag är lite avis på alla dessa svenska au pairer. Jag och Sara for tillbaks till city och efter lite chill i lägenheten gick vi ut igen, en bar precis runt hörnet typ och tydligen Saras favoritbar på hela Manhattan, jag sa ju inte nej, den heter för sköen Mercury Bar! Tyvärr var musiken denna kväll inte den bästa och varmt som tusan så vi slutade utanför istället pratandes med en massaaa olika folk och kom inte i säng förens runt 7, då solen även gått upp emellan skyskraporna!
Söndagen var lite.. seg. Men alldeles perfekt! Lite mat, lite Starre häng, fint väder inte alls för varmt, lite Urban-shopping och lite strosande på gatorna. Sa jag att jag älskar New York? Kom hem hit till Winston runt 12 inatt..
Och jag är mer än nöjd med troligvis den bästa midsommaren någonsin!

Kommentarer
Postat av: karin

åh mercury-bar!! fint. i oslo finns en pub som heter queens pub. :D (står ej för bandet men ändå!) hoppas du har det dunder sofia!!!

2011-06-28 @ 08:52:24
Postat av: Mamma

Jag är jätteglad för din skull att du haft det bra i Midsommar. Låter som ett toppenfirande, man blir aldrig så svensk som när man är utomlands på midsomar! Tusen kramar

2011-06-28 @ 21:31:28
Postat av: mormor och morfar

Vilka härliga bilder. Det var ju nästan som midsommr i Sverige. kramar

2011-06-30 @ 11:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0