Picknick!

Idag efter skolan tog jag, Denise, Matilda, Therese och Annie med oss Therese filt, våran legendariska kortlek och gick till Willys och köpte oss lite smarriga grejer att ha med oss och sen gick vi på Picknick!! Urmysigt och varmt i det härliga vädret! Sen har jag och Denise varit ute och promenerat en himla sväng och fått ont i fötter och annat och snackat om allt möjligt.. Trevligt ja! Nu är det litelite fysik-plugg och mat innan Grey's börjar om en halvtimme.



Förövrigt är det idag 400 dagar kvar tills studenten alla tvåor!!!!



Rachael Yamagata


Underbar låt yes, spelades i förra Grey's avsnittet när Izzie ville berätta för Alex om cancern men aldrig vågade.. åhåå. Då föll allt en och annan tår.


Wheey!



Blev glad idag när jag hittade denna!

Men nu är det Desperate Housewives

Grattis Viktor!

Just nu är jag sur, men grattis till körkortet, Viktor!!! :)
sex månader kvar, sex månader...

Lite trist att jag inte heller har hunnit tagit mig tiden till att börja sy än, men kan se vad jag hinner med imorrn, skulle helst vilja hinna bli klar med något tills Valborg på torsdag.. Det tror jag dock blir kämpigt eftersom imorrn är det gitarr, massage, desperate och skulle gärna velat klämma in ett träningspass där med. Sen onsdag är det preliminärt picknick som gäller och en underbar (förhoppningsvis) fortsättning på Grey's! Ha det!

Un peu de grammaire.

Jag sitter här just nu och har plockat upp mina kära läxböcker. Visst det är inte så mycket men bara att börja är ju för jävla jobbigt! Engelska-NP, writing på tisdag. Vilket jag känner på mig att det inte kommer att gå gallant precis. Sen är det franska med... Fast tro det eller ej, men det är ganska roligt. Har i alla fall något mini-prov av något slag på en massa grammatik och sånt i morgon. Det blir nog bra. Däremot är jag inte på jättebra humör, framförallt inte för att plugga. Jag sitter hellre här och kollar runt på lite inspiration till mina kommande syprojekt med just nu Queen i högtalarna. (Vilket får mig att sakna London.. Fjärde gången i höst?) Eller kollar några gamla avsnitt av Grey's för att komma på lite bättre humör. Men nejnej, här är det Le Passé Composé, L'imparfait och några härliga sidor med glosor som gäller. Om inte det får mig att må bättre så kanske en rad med härliga program framåt kvällen kan: Gossip Girl, Wipeout, Söndagsparty med Filip&Fredrik, alla på en rad. Wheey, jag hör vilket otroligt roligt liv det låter som att jag har. Men så är det, nu - franska. Bonne chance Sofia!

yee

Åh, fy helvete!!!!!!

Men nu är det stan med Carro som gäller, i det underbara soliga vädret! :)


Feeest

Vonka pyste nyss hem nu då, ska strax ut och sätta mig lite i solen tänkte jag!! Är lite småseg sådär efter en underbart rolig kväll igår i alla fall! 18års-fest för Hanna och Ida på Volvo var great trots vissa incidenter, men sånt glömmer man lätt. Det kom en hel del folk och det blev ju faktist inte alls spårat. Och kul hade vi, med en himla massa goa vänner från Hene och allt. Tack Hanna & Ida!!!

Nu är det sool som gäller !


Sy?

Nu ska det bannemig sys här! Okej, inte nu kanske, men kanske i helgen. Har i alla fall vart med mormor (och morfar) i Kristinedal och köpt en himla massa tyger och grejer! Just nu känner jag mig inspirerad så det kan bli roligt, bara det går bra annars blir jag pissed! Tyvärr hittade jag inget direkt bra tyg till att försöka mig på en kjol som den nedan, designad av Leanne i Project Runway, ursnygg är den i alla fall, enligt moi! Åh, blev nu påmind om det nationella provet i franska which is coming up. Och engelska, vilket jag har världens ångest inför. Jaja, förövrigt har jag vart ute på en promenix med Vonka förut mycket,mycket trevligt. Imorrn är det i alla fall fredag - FEST!


Hogwarts?

Det första som hände igår var att vi på våran naturkunskapslektions-bensträckare (?) hittade Simon och company en giant-spindel! Hallå?! Det skriker ju Harry Potter om det bara! Lite senare fick vi även reda på att det finns underjordiska gångar under skolan! Waah, Harry Potter återigen. Det läskiga är att vi snart gått två år på skolan utan att veta om det. (Hemligheternas kammare) Vi har även undersökt saken och hittat vart gångarna börjar, dock var det låst och öppnades varken av att vi trampade på rätt plattor och inte heller med trollformeln Alohomora. Vi såg sedan tavlor med utstickande huvuden, det enda som saknas nu är de förflyttande trapporna.....



No money!

Guuuuud vad jag vill åka utomlands eller. Helst till någon storstad, New York vore ju inte fel igen liksom. Okej, ständigt detta tjat om New York, men i lööve it okaay? Jaja, jag vill sy! Men på torsdag ska jag inskaffa mig en hel drös med tyger när jag och mormor åker till Katrinedal! Wiie, det blir najsigt. Synd bara att jag upptäkte att jag hade -62 kr på kontot! Hur är detta möjligt?! Men jag ska prata lite med mami så kanske jag får en slant. Dom är även skylldiga mig lite så jag klarar kanske denna månaden. Det värsta är bara att alla fyller verkligen år samtidigt nu! Men jag tror att jag har inskaffat till dom jag behöver nu tills nästa månad. Appropå det så är jag otroligt pepp på Volvofest på fredag, födelsedagsfest för Hanna och Ida! Wheey, det blir grymt!

Ha det så länge!


Söndagsparty med Filip&Fredrik!




Jag sitter just nu är bevittnar till Sveriges första amerikanska talkshow. Jag som alltid har trott att det skulle bli jag som skulle hålla i det, men tyvärr. Jag är underhållen i alla fall, även fast jag än kanske föredrar Ellen! ;) Nej men det blir nog en bra serie med program. Marilyn Manson äntrade just scenen... See ya later!

Taco-Anders i all ära

Glömde även bort att berätta kvällens roligaste: Taco-Anders!

Maskerad

Igår var en rolig kväll med Ida, Denise och Hanna, som vi till största del tillbringade på Voda. Trevligt,trevligt. Sen drog folk åt olika håll typ. Sov hos Hannie, och idag har ju då maskeraden hos Sanna ägt rum. Jag och Carro var Sandy&Danny, haha. Kul var det i alla fall, och även alla blickarna vi fick när vi vandrade genom Skullan. Tack för trevlig kväll, och bilder står jag som vanligt inte för. Det finns säkert att finna på Facebook inom någon dag eller så. ;)

Nu ska jag allt ta och se på någon underbar serie! Kanske Vänner.. eller Lost som jag missat, eller Joey, eller Grey's.. eller Desperate.. eller... Jag kan fortsätta i evigheter men PUSS!

DENISE 18!

GRATTIS DENISE i efterskoooott!!! Jag tänkte gottgöra Nissepisse (för att jag skrev att Heath skulle fyllt 30 men att jag inte skrev något om henne,även fast jag ringde och allt den fjärde!) genom att lägga upp en himla massa snygga bilder! Hittade en hel del underbara bilder från London och klassfester osv.osv.osv. Dock vet jag att det skulle bli det sista jag gjorde så bestämde mig för att endast lägga upp en fin bild på Denise när hon mår som bäst!
 
Grattis igen snygging! ;)


rörande

Har precis sett ett väldigt känsligt avsnitt av Grey's, mycket bra var det. Derek slog liksom till Mark och blev kallad mördare och grejer. Skit samma, det jag skulle säga var att efter det gick jag in på Carros blogg och skulle kolla ett inlägg hon har pratat om. Jag finner inga ord om det Youtube-klipp jag just såg. Gå själva in och läs Carros inlägg se och försök att inte gråta och kolla filmen.... Det kallar jag kärlek i alla fall, mer vet jag inte vad jag ska säga.


Hemma.

Kom hem från Sälen igår. Hade inte riktigt orken att sätta mig vid datorn då. Kollade istället på Sällskapsresan 2 - snowroller, underbar film. haha! I alla fall, veckan va riktigt skön faktist med mycket bra skidåkning och väder! Trysil en dag, underbart! Flashbacks från min semester med Vonkitonk.. Ska rusa till gitarren nu, ha det!


 

Sälen!

Nu drar jag till Sälen, ha det gött! Glad påsk!

grillning,yes

Ikväll blev det grillning, yees! Blev lite stressigt och hälften av köttet fick stekas, men annars vare naajs! Det blev gott iaf, jag tror att det mest berodde på min och Carros utomordentliga tändning av grillen. Haha, åt och sen blev det bråttom som inte blev så bråttom. Skulle iväg till fest som Fanny och co. ordnade i bilen fick vi veta att vi skulle visst till Skultorp istället. For till nån random-fest (fult uttryck men det finns inget som liksom säger det bättre... Haha!) där träffade vi på Ida mfl. mfl. Det tog ungefär fem minuter sen var vi ute därifrån. Skjutsade hem folket och jag och Carro hamnade hemma hos mig med en kopp te och snack till tusen! Det blev ett trevligt slut på kvällen i alla fall, och trevlig början sen i mitten blev det som det blev.

Måste nana nu, upp i ottan imorrn!






- Tänkte även slänga in en minnesgrej till Heath Ledger som skulle fyllt 30 idag!


Lov!

Lov yes, underbart må jag säga. Jobbig dag igår, matteprov som va för jävla svårt och som gick piss! Senare beep-test, det behöver vi inte ens diskutera, gick och körde lite styrka på Nautilus med Matilda och Malin, och sen Step up med dom + Vonka. Cyklade hem och senare dog jag framför tv:n vid 10 tiden.

Det känns i alla fall som att sommaren verkligen är påväg nu, satt ute i shorts igår och frös liksom inte ett skit! Och nu är jag otroligt sugen på att grilla och på att cykla ner till stan och ta en glass på torget! Underbart. Måste bara packa först innan något annat. Sälen imorgon bitti, nu när våren äntligen är här, menmen. Är även sugen på att åka skidor och snowboard (!) så det blir nog bra!

Soool

Matte,matte,matte,matte. Gemensamt prov i Matte D imorrn, och det har blivit en hel del plugg idag. Eller borde blivit. Nu har jag ångest för att jag inte gjort tillräckligt med. Har istället solat! Underbart väder ju, vart och kört ABS med Lucas. Trevligt, jobbigt, som vanligt typ. Sen vettisjutton vad jag har gjort resten av tiden. Var hemma vid halv två liksom. Jaja, träffade Sanna påväg hem från Nautilus. Den jäveln åker ju till Egypten typ imorrnbitti. Sånt gillas icke! Fredag är det imorrn och det är i alla fall riktigt gött, yesbox profelox. Sälen på Söndag med, och lov! Underbart!

Ha det!

RSS 2.0