torsdag

Vi kan ju sammanfatta dom här två senaste dagarna som otroligt händelserika.. både på gott och ont. Men nu känns det bra iaf! På ett flertal sätt.. Hursomhelst, tack och förlåt!

Igår blev det fest.. Idag vaknade vi tidigt! Ner mot stan och chillat där en hel del, har sen gått hem med två cyklar, det va jobbigt. Ska nu dra mig ner mot stan iaf, till Carro. Världens grej hände även idag med ett par änder, tanter och poliser.. Okej världens grej va väl att ta i, men jag och Jennie var farcinerade. Men mer om detta senare.

Puss!

yes

Sofia är just nu en mycket glad tjej! med TRÅKIGA kompisar, jaaaaaaa!

förresten är jag poppis på sommarland och får posters med e-mailadresser med! wheey, go meeej!

Presentkort!

GratisMode.se

Glömde även att rekomendera er att klicka här för att bli medlem och enkelt samla ihop poäng till presentkort på tex. H&M, Gina Tricot, Nelly! :)

lucas&karin

Igår eftermiddag beslöt jag och Lucas för att fika på Rådhuset, mycket trevligt! Pratade och skit om allt och alla. Sen fick vi se Karin komma gående över torget och hon gjorde oss då sällskap. Mycket trevlig eftermiddag som avslutades med Ice Age 3 på bio med Lucas och Emma. Jag har även haft en jättetrevlig dag idag med Lucas och Karin med. Uppe och fixade och trixade hemma. Sen kom Karin och hämtade mig och vi for och överraskade Lucas som precis hade stigit upp.. runt 1-tiden. Snackade lite och for sedan upp till Billingehus och körde äventyrsgolf samt såg på utsikten över Skövde.. Sen hem till Karin och åt hamburgare och snackade gamla minnen och så. Mycket trevliga dagar med gamla vänner gillas skarpt! Nu hade jag tänkt att se lite OC innan det är dags att sova.. Imorrn är det Sommarland igen! Wiihoo.....

Jag mår rätt bra ändå!

Jag slår ett slag för sommarlov och ledighet, jag slår ett slag för spontana idéer, jag slår ett slag för friheten att göra vad som, jag slår ett slag för lönen på Sommarland, jag slår ett slag för trevliga människor, jag slår ett slag för gemenskapen på jobb, jag slår ett slag för snyggingar, jag slår ett slag för grillkvällar och mys långt in på småtimmarna, jag slår ett slag för festandet, jag slår ett slag för roadtrip (eller roadshow som mamma så klokt sa) jag slår ett slag för mormors mat som ständigt dyker upp i mitt kylskåp och jag slår nu ett slag för gratis räkmacka från Sommarland och Vänner innan Carolina dyker upp!


Harry Potter!Idag har ju då jag och Sanninie vart och kollat på premiären om Harry P och hans vänner. Och den var lika bra som väntat! Fast böckerna är ändå snäppet bättre, men åh, jag vill inte att filmerna också ska ta slut.. Menmen, på sätt och vis ser jag ju ändå fram emot den sista med, eller dom två sista då. Men ååh, filmen var så bra! Smältningsprocessen pågår som Karin sa. :)

För övrigt åkte mamma, pappa och Emma till Luleå ikväll helt plötsligt, dom bestämde det i eftermiddags typ.. Men jahapp, för mig är det jobb som gäller! Nu - natti!

Puss!

.

jag mår inte bra just nu

Spontanitet är the word!

Spontaniteten är helt enkelt grejen!

Kom hem från sommarland och var trött som ett as, men gick ut en sväng med mamma och mötte pappa, Ewa och Lasse. Hem åt, fixa, trixa, och sen åkte jag och Carro till Skullan där vi träffade på Anton och Anders. Hade en chillkväll med kass film, Scene It, lite snack, lite planering och sen ett härligt spontant sommardopp sådär på morgonkvisten när solen går upp precis som det ska vara på sommaren. Underbart! Nu väntar bara fler spontana och roliga händelser denna sommaren, som inte ens är i närheten av att ta slut! Det gillas :)

fångarna på sommarland

okej, jag har just simmat med karpar, druckit rått ägg med lite spott,snor och vad som i, jag har åkt avloppet ihopbunden med en annan och sprungit upp för forsar, jag har rott (alltså ro i dåtid) i en fontänt bokstavligt talat, jag har hångat med hamburgare i mun, jag har tatt av mig nästan naken, jag har sett folk faila fritt fall totalt och jag har vart blöt och frusigt.. men lite småkul var det allt ändå!
nu är jag tröööött och jag har en känsla asv att jag inte kommer att prestyerare mitt yttrsta imorrn på jobbet!

PUSSSS

!

SNYGG, jaaaa! :D

Kul folk!

Jag har inte skrivit på ett par dagar, för jag har helt enkelt inte haft tid eller ork till det. Men livet rullar på, nu är det mest jobb som gäller. Men jag trivs bra på Sommarland måste jag säga. Rikigt bra stämning och underbart trevliga människor. Sen har gästerna en hel del speciella åsikter om saker och ting men det är sånt man får ta. Idag stog jag vid roddbåtarna, stressigt och kaotiskt som vanligt så kommer ca 7 25-åriga, lite halv-fulla killar och skulle ut och ro.. På med flytvästar för barn som väger under 15 kg och tyckte att dom va för jävla roliga. När dom tillslut hade tagit sig i båtarna hoppar idioterna över från ena båten till den andra och båda båtarna ligger sedan under vatten. Jag gick på lunch! Sen fick jag reda på att en utan snubbarna hade sagt att han hade tappat sin tå. Dom kollade och såg att den va halv (liksom som om den hade gått av för 10 år sen.), dom ba: jätteroligt.... Han: nej men seriöst jag hade en två-protes som kostade 15 000 och nu har jag tappat den. Asså när jag hörde det höll jag på att dö! Skrattade så inni norden och gick sedan genom hela Sommarland och småfnissa för mig själv, fick en hel del knepiga blickar på mig. Men kul var det! Hur som helst, tog ett kvällsdopp här uppe i Simsjön nyss, det gillas skarpt!

Igår var det lite födelsedagsfest-mys hos Fridabus! Det var trevligt med pizza, Singstar och prat, mys, och blixtkollning på balkongen! Och Skip-bo, kebabpaj och bad i Hannah Montana-pool väntar (Y)


RSS 2.0