the proposal.

Okej, som alla redan vet så är Michael Jackson död, jag blev jätteshockad när jag läste detta imorse, knepigt tycker jag att det känns.. Vet dock inte så mycket om the King of Pop mer än att hans plastikoperationer och att hans musik var rätt bra! R.I.P.

Hur som helst idag har det varit sol och bad, fast utan bad, i Simsjön. Göött! Sen lite jobb, sen keek på Mangos med Denise, Therese, Annie och Matilda, mycket trevligt tjejer. Senare blev det även bio med folket, förutom Matilda, The Proposal, aaw. En sån där må-bra-film ni vet, men den var lite gullig sådär och rolig med! Haha, nej men nu är det sängdags. Imorrn - IKEA!

Puss!



humortestet.

Vilken humorålder har du? Gör Humortestet!

Bild på karaktär

Din humorålder är 26 år

Du tillhör generation Ironi och är vän med Göran, ”Sudden”, Glenn Killing och Peeeercy Nilegård. Bäst alla kategorier idag är Filip och Fredrik och Katrin Zytomierska är också rätt ball. Du skrattar högt bland dina vänner men bara om skämtet håller måttet. Interna skämt är de roligaste! Du älskar storstäder och rör dig där det finns mycket människor, där finns det också gott om folk att skratta åt.

Favoritprogram på Comedy Central: The Office & Californication


Kungshamn.

Bättre sent än aldrig..

Kungshamn/Smögen över midsommar var underbart! Kunde verkligen inte ha blivit bättre. Grymt sällskap, grymt väder, grymt bra fixad mat, grym stämning! Ohyes, jag orkar inte lägga upp en massa bilder men det finns en hel del på Caroline Olovssons facebook!

Har även återvänt en sväng till kusten nu, nämligen Fågeliken, underbart väder nu med ju!

Men nu ska jag ut i solen, Peace!


Midsommar!

Har jobbat med kartan idag och handlat tårta och grejs och packat! Imorrn bär det av till Smööögen! Wihooo!




Jobbjobbjobb & Jimmy Choo

Idag har jag jobbat lite med orienteringskartan, det går bra dethär och jag tjänar ju pengar på't! ;) Har även varit med på kick-off på Sommarland. Jag tror att detta kommer att bli bra med. Körde lite grejer först i grupper sen åkte vi Tranan (A) och sen åt korv och kollade på den legendariska vatten-showen! Haha, fick även träffa på folket jag kommer att spendera sommaren med, och det ser bra ut ;D Haha, nej men jo men aah.

Läste även (innan jag såg det på blogg.se:s förstasida) att Jimmy Choo designar skor och handväskor i en kollektion för H&M till hösten, roligtroligt! Har dock en känsla av att de grejer kommer att ta slut fort. Men ändå roligt att vi med relativt lite pengar också kan ha möjlighet till ett par Jimmy Choo:s, lite halvt iaf!


Nattinatti!


Desperate!

Okej, visst jag sa att Grey's hade bra säsongsavslutning men då var det inget mot Desperate! Märk nu väl att JAG (!) lite halvt sågar Grey's. Nej inte riktigt men ändå. Strunt samma. Desperate! Så otroligt bra avsnitt, spännande med. Fast man hade ju lite aningar om hur det skulle sluta som vanligt. Men jag visste liksom ingenting om vad som skulle hända innan. Och så allt med MJ-Susa-Dave. waah! Och Lynette gravid med tvillingar igen! Och Bree och Karl, haha! Kulkul, men ush för Davie iaf, men nu är han på det mentalsjukhus han hör hemma på! Och Mike gifter sig.. Veeem kan det vara? (A) stackars Katherine som blev lämnad på flygplatsen förresten... Eller äsch!



Nisses morsa!

Jajamensan nu finns listan tillgänglig för allmänheten! Men kom ihåg vart ni fick den ifrån och vem som är det så kallade geniet bakom denna lista, nämligen Nisses morsa!

Nya brillz påväg!

Detta inlägg är tillägnat Denise för att... ingen anledning alls egentligen! Men puss på dig! Och de nya solglasögonen är snart våra! Mohahaha!



I alla fall! Ny serie hade premiär igår Privileged, såg första avsnittet idag och det gillades! Rolig serie som påminner om lite 90210, lite Gossip Girl, och lite OC. Det kan alltså knappast bli bättre. Hursom gick upp hyffsat tidigt idag och fick skyndaskyndaskynda till bussen och till Skultorp med Viktor Olsson för att träffa han som hade hand om undervisningen av OCAD och uppdraget självt så att säga. Fick reda på lite grejer och jag tror att det blir kul. Har suttit en stund här hemma sen och jobbat med orienteringskartan i CAD-programmet. Det börjar faktist arta sig lite och jag tror att det kan bli en kul uppgift. Har även suttit och kollat på film och haft en skitskön sommarlovs-dag! Det blev även bestämt att det blir Smögen på midsommar, kul! Detta kanske tillochmed ökar min chans att hitta ett par ritkigt flashiga brillz! Men nu ska jag kanske jobba vidare eller så kollar jag på en film igen!

Puss!

Underbara människor!

Är just uppe i Simsjön nu, har jobbat hela dagen på sommarland och nu är jag helt slut! Herre jesus! I alla fall så hade jag ett snack med en kär gamal vän när jag kom upp hit (med betoning på kär), och det gjorde verkligen min dag. Det fick mig nog lite att inse att jag får fan ge mig nu. Det finns så otroligt mycket bättre och inte en jävel går stärkt ur detta. Snacket fick mig även att längta tillbaka ett par år och åh vad underbart det då var. Puss på att sånna som du finns! Och puss på dina nära! Och puss på att jag nu ska se på film eller sova!


SOMMARLOV




Sommarlovet är nu ett faktum!!!
Kulkul, speciellt med det underbara vädret.... Hur som helst, ska snart upp till Simsjön och fika sen ner och kolla på utspring, kortege och senare studentfirande. Sen får vi se vad som händer.. Finns inte mycket på marknaden än alltså, men vi får se som sagt!

PUSS!

lagerettfemsju & vasa

Idag bar det äntligen av till Lager då, med Denise, Simon och Wedin. Trevligt. Det enda jag riktigt kände att jag hade råd med (vart tar mina pengar vägen???) var en korallfärgad klänning kan man väl säga, och ett nitskärp. Det får nog bli så att jag kör på det imorgon. Om jag inte ändrar mig till min gamla egensydda klänning. Får se, får se.

Väl hemma efter aningens kaotisk körning av Denise så träffade Amanda och Carro vid Vasa och kollade på skolavslutningen där. Må erkänna att det va lite småsorgligt, och det var verkligen inte längesen som 93:orna började på Vasa och vi gick runt där i skolan med David, lill-Anton och Pontus, tihih. Men ush vad alla växer upp fort. Okej, nu lät jag som värsta gamlingen men äsch, haha! Träffade på Samie-boy med, alltid lika trevligt det med!

Nu ska jag allt ta och sleepa lite granna, men hörrni! Nisses morsa! finns nu färdigt på Spotify!
Puss på skolavslutning imorgon i 11 grader och reeeegn!

Viktigt!

Glömde bort en otroligt viktig grej. Snälla, för att hjälpa alla oss trogna Grey's-fans här ute i världen (vilket jag vet att ni mer än gärna gör) så klicka här.

22:28, Grey's

Det är så en säsongsavslutning ska vara. Blev dock lite besviken på Meredith och Dereks så kallade bröllop, men äsch det va sweet det med! Nu ska jag prova kläder tills skolavslutningen.


sommarland



Igår var jag tidigt uppe och hoppade för att fara iväg till Lager 157. Men vissa dissade oss och det blev ingenting med det. Jag behövde ju verkligen åka! Men imorgon istället. I all fall, när jag var lite halvsur ringde dom från Sommarland och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Jag ba: eeh. Jomenvisst. Så jag slängde mig i farmors bil och for dit och fick börja jobba direkt. Vid slänggungorna, farfarsbilarna Convoy och Röde Baronen. Det var faktist riktigt roligt och alla var verkligen jättetrevliga mot mig. Kulkul, idag när jag ringde för att anmäla mig till utbildningen jag ska få nästa onsdag fick jag reda på att dom ville anställa mig helt och fullt. Kul! Så nu ska jag alltså få ett schema som börjar gälla från och med juli. Så nu är jag glad! Ska dra mig hemåt från skolan nu och senare är det fotboll men det viktigaste är säsongsavslutningen av Grey's!  Dom dör, dom dör, dom dör!

Puss&kram!


DILF-listan



Kanal5:s DILF lista.
Är det förvånande att det bara är så kallade snyggingar från de bästa serierna som visas på den bästa kanalen, skulle inte tro det!
Men jag gillar't. I alla fall en eller två.

NEW YORK



"The greatest city in the world."

Det är inget de bara säger. Det är sant.

Aftonbladets USA-korrespondent Fredrik Virtanen tar med dig till sitt New York - en blandning av lyx och sunk.

  

Jag älskar att åka upp på tjusiga Rainbow Room (30 Rockefeller Plaza, våning 65), lyssna på pianoklink, titta på solnedgången och sippa på en bitande kall dry martini för 115 kronor.

Och jag älskar att gå in på en skitsunkig dive bar, en sån där avlång - där en bärs kostar 20 kronor och slänga in tio låtar i jukeboxen, vilket kostar lika mycket som en öl.

Jag älskar att köpa en v-ringad kashmirtröja i folkvimlet på Barney's för 1500 kronor.

Och jag älskar att hatta runt efter cd- och dvd-skivor för 20 kronor på den skabbiga helg­loppmarknaden på First Avenue och 9th Street.


Sånt spelar roll. Det går alltid att få en pizzaslice för en tia (1,50 dollar) här, men riktigt varmt och vänligt blir New York när man har bagis - för det finns så mycket att köpa. Allt. Och lite till.

Men det bästa är faktiskt gratis.

Central Park.

Överlägset härligast är parken när den ljumma hösten sått gula löv över gräsmattorna och vattendragen ligger spegelblanka kring de engelska ekarna. Men vintern är också sagolikt vacker, ofta bitande kall.

På vårens allra första soliga sommardagar kan det vara så trångt med filtar att det ser ut som att hela Manhattan är på bagel-picknick (man köper mackorna i en deli på väg hit).

Den som tröttnar på att lunka runt i parken och titta på jonglörer stannar till på romantiska serveringen Boat House, där Sex and the city-bruttorna brukade sitta och skvallra, medan roddbåtar och gondoler glider förbi bredvid på den konstgjorda sjön - där det för övrigt nappar hela tiden (men fiskarna måste slängas tillbaka).


Och så Times Square. Underbara, underbara Times Square.

Så vackert neonljusskimrande, ljust som på dagen dygnet runt, så internationellt och så lyckligt av glada, häpna turister som äter på Fridays och Planet Hollywood och fyndshoppar i några av stans alla Gap, H&M, Zara och Foot Lockers-butiker. Eller som handlar lite för dyra digitalkameror i elektronikaffärerna och förstås köper "I love New York"-tröjor i krimskramsaffärerna.

Varje gång jag har vägarna förbi - helst på kvällen - ställer jag mig och tittar storögt på de glittrande reklamskyltarna och kurserna på Nasdaqbörsen, utan att begripa nån av siffrorna men det ser tufft ut.

Den som följer den gamla indianstigen Broadway från tjusiga Upper West Side ner till råcoola Chinatown märker hur många ansikten New York har. Manhattan förändras ibland från kvarter till kvarter. Det är aldrig tråkigt att promenera här och shoppingmöjligheterna är oändliga längs Broadway.

Blir kvarteren trista så finns det ändå massa roliga, bisarra människor att titta på.


Farligt? Nej. Inte ens på natten. New York är en mycket säker stad, det behövs knappt ens vanligt vett för att vara säker.

Och efter en hel dags lugnt shoppingpromenerande har du passerat Chinatown och vidare nära City Hall och Ground Zero och kommit ända ner till hotell Ritz-Carlton i Battery Park.

På 14:e våningen finns Rise bar - en tjusig, snäll bar med bedårande romantisk kvällsutsikt över Staten Island och New Jersey.

Det är nåt visst med New Yorks hotellbarer. Speciellt de som ligger högt upp. Fast då är det förstås svårt att se hur det ryker ur asfalten, och det ryker verkligen i asfalten.

New York är som på film. En riktigt bra film. Med lyckligt slut.

Välkommen.


Emma 11!

Mamma väckte mig vid åtta-tiden imorses, underbart med tanke på gårdagens bravader! Upp och grattade Emma som fyller 11 idag :) Sen fick folket för sig att vi alla skulle bege oss till Sommarland, det var orientering och grejer där så träffade på Carl & Johan. Sötsötsööta! Var där ett bra tag och sen hem och iväg och kollade på damernas VM-kval i Arenan. Sverige - Montenegro. Rolig match faktist och Sverige vann. Hem och såg säsongsavslutning av Gossip Girl (ååh, Chuck sa det! Och Rufus friade! Och Gossip Girl va eeevil! Bra avsnitt!!!) och Söndagsparty (trevligt avsnitt med Malin Åkerman, Håkan Hellström och Kevin Spacey. Bättre än förra veckan vill säga!) och nu sitter jag och småtittar på Valvakan samtidigt som jag sitter här lite med min kära vän datorn. För övrigt så älskar jag tvseriebloggen! 

Grattis till Emma iaf!


Glad Sofia!

Jag mår så bra just nu!! Hade en mysmysmys förfest hemma hos Therese mormor och morfar, tihih, med underbara vänner! Grillning och jordgubbar och så, sommar till tusen. Bara vädret som inte riktigt håller måtten. In till stan och träffade Sannie och in på Husaren (!) ååh, så kul! Resten av kvällen blev helt klart lyckad iaf!

Idag har jag vart trött och sur, men det finns väl ingen mer att skylla än mig själv. Amanda övertalade mig iaf att följa med till Gbg efter skolan med henne och Carro. Tur som sjutton att jag gjorde det. Förutom det fantastiska sällskapet så vad finner jag inte när jag kommer in på Weekday om inte tröjan med stort T! Så jag köpte två stycken på stört, bara för att dom är snyggaa! och billiga med! Hem till the city of my dreams och jag och Carro gick och fikade på Voda och begav oss sedan upp till Hanna Li och va där en halvtimme eller så sen hem.

Min helg har helt enkelt börjat gallant! Och jag slår vad om att den kommer att fortsätta bra med, med alla helgens härliga planer! Och även ett sommarlov som väntar inom kort...

Puss!

 
Är jag glad eller är jag glad? Ännu bättre att jag får reda på att mamma betalar ena som present till Emmi, men som troligtvis kommer att landa i min garderob ändå...


Therese 18!


  Grattis Tessiegirl 18 år!!!


MVG

gööött mos! mvg:et blev idag ett faktum i engelskan. Allt annat hade varit skandal, men med Maud är som hon är. Jag mår bra iaf! Och härligt väder idag = bad + sol i Karstorp (eller kaaars-torp som Maud sa)..

Men, Puss!

RSS 2.0