13:05 - arts&crafts och annat

Har lagt upp miljoner roadtrip-bilder på facebook nu. Shit. Men åh, vilken rolig resa!
Igår träffade jag de andra tre au pairerna i min LCC-grupp (=i mitt område typ). Carla och Madeleine har jag ju träffat förut men nu var det även en tysk tjej, Katja också. Hon var mycket trevligt faktiskt trots att hon var tysk (om man får säga så...). Haha. Åkte till en arts & crafts-affär. Älskar att det finns hela affärer för sånt här! :D Skulle kunna gått där i evigheter, kul med sånt! Ska nog göra lite scrapbooking en dag..
Åh, jag vill möblera om i mitt rum och göra det lite mer personligt. Eller så vill jag flytta ner i källaren där det står typ en lägenhet tom. Eller typ. Dom sa att dom hade kanske tänkt fixa det till mig, åh det vore najs. I övrigt är min säng skön och jag har en tv med kanalerna på, kan säga det hur mycket som helst!
Nej, nu ska jag koka lite kaffe och ta en bagel.. Det får bli min lunch idag, haha!
Ha deeet!

20:50 - dollar tree

yeah.
idag har jag varit på ett kul ställe. Dollar Tree heter det. Typ som ÖB som Madeleine sa. Haha, det fanns allt! och allt kostade 1 dollar. Men himla kul. Åh, jag älskar detta störda land! Det finns så mycket roliga saker att titta på, jag gick runt ett himla bra tag och bara skrattade åt allt de ytliga amerikanerna behöver. Underbart!
Nu ska jag snart se Gossip Girl. Yey!
Gott folk. En kommentar eller två skadar inte. Förresten, vad vill ni veta? Jag glömmer alltid bort vad jag ska berätta för er..
PUSS & KRAM!

22:53 - ledig söndag

Idag har jag haft en chill ledig söndag. Var runt lite i downtown Winston-Salem med Madeleine. Inget att hurra för direkt. Fast jag fick reda på av min hostmum senare att vi nog inte var på the right place.. nåväl. Det började regna och vi drog oss mot Starbucks. (min hostmum igen nu då: you guys hang out at starbucks pretty much, hu?) men mjaa. Det är gött, trevligt och ett ställe att vara på. Höhö. Vi gjorde en lista på saker att göra, äta, hinna med under vårt år. Och det blir bra! Har några små favoriter..
Appropå favoriter. Har glömt att lägga upp en bild på vad jag hittade i affären häromdagen..
Hihih, tyckte det var roligt. Nu väntar vi bara på college-festen!
Efter Starbucks i några timmar blev det dinner på T.G.I Friday. gott!
Sen har jag gjort något hemskt.. Eller ja. Jag satt med familjen medans dom åt. Hade det supertrevligt och pratade om sverige (eftersom killen gjort ett arbete som sverige i skolan) och den svenska julen och så. Flätade lite hår och åt lite nybakta kakor (eller köpt deg som man slänger in i ugnen och som är klara på några minuter). Så jag glömde helt bort tiden och missade de första tio minutrarna av Desperate. Vad händer med sofia? tänker ni nu. Och det undrar jag med. Har jag svikit mig själv och mina beliefs? Nja, jag får väl se det imorgon istället.
Godnatt, ha det bra SWEDEN!

22:53 - min lördag

Okej. Bra dag.
Sov ut imorse, typ iaf. Väcktes av lite barn springandes i trappor och så, men somnade sedan om. Har iaf idag chillat lite vid poolen.. Gött vare, fast varmt. Sen tröttnar jag rätt fort på't. Hursomhelst. Skypade med mami, papi, Emmi och farmor. mycket trevligt. Det var lite tjafs mellan pappa och mig precis som vanligt. Höhö! Bra uppfinning detdär Skype tycker jag minsann.
Åkte sedan med min hostmum och tjejen till the mall. Yeah. Gick runt lite själv vilket var skönt! Hittade ett par saker..
Ena klänning från Abercrombie. REA
En kjol, en klänning och ett par mjukis shorts på Forever 21. (svängig bild där med)
Har jobbat lite ikväll. Eller ja, kollat på Nickelodeon och kokat pasta..
Och nu kommer det bästa:
AAAAAH!!!!!!!!!!!! Jag fann dom! (eller ja..typ). Min tid här i USA är ännu mer räddad.
Jag Är Lycklig.

23:54 - jag är cool

Åh, det är fredag. Jag mår så mycket bättre. Jag har träffat folk idag, wihoo. Har varit ledig nu ikväll vilket var lika med en dinner out med Madeleine och Carla. En svenska och en Argentinska. Mycketmycket trevligt. Åt världens godaste grekiska sallad, yeah. Och sen gick vi vidare till Starbucks. Har varit där 4 gånger sen jag kom hit.. för en vecka sen. ( Sanna & Therese - överkonsumtion? ) så cool är jag. Att jag hänger på Starbucks, the place to be på så att säga, är coolt.
En annan sak som gör mig megacool är att jag har en iPhone. och en rosa North Carolina-tröja. Se bara.
Jag är trött, jag ska sova.
Skypade med mor & far idag. Wiie. Är du nöjd nu mami att jag var ute ikväll? Det är jag.
En sak till! Ska försöka ta lite kort på my crib, men det kommer på måndag tidigast. För jag vill inte smyga omkring och ta kort när familjen är hemma. Dom kanske tror att jag planerar ett rån eller så.
Nu ska jag sova.
Puss och godnatt gott folk.

21:25 - piss

Nu kom första nedslaget. Ush för ikväll. Jag måste ut ur huset imorgon och träffa folk. BLÄ
och som pricken över i:et sitter alla i usa och kollar på säsongspremiären av Grey's nu, och här ligger jag.

21:54 - batman

Haha. Det bor så mycket söta ungar här i husen. Och alla leker med alla, kul att se. Rätt vilt blir det oftast men aah, dom är så mysiga. Iaf, så finns det en liten kille. 3 år tror jag att han är. Han kan helt plötsligt bara gå rätt in i huset här. Häromdagen stod jag i köket så hörde jag hur någon kom in och så stod han plötsligt där. Så urgullig. Och det faktum att han inte riktigt kan prata gör han ännu sötare.
Hur som helst. Idag satt jag i mitt rum och hörde att någon kommer in, lite senare så öppnar någon dörren och där står han. BATMAN. Haha. (eftersom jag inte kan lägga upp bilder hur som så har jag censurerat ansiktet... läskig blev han kanske nu istället..)

09:11 - New York

Maria, en tjej från Sverige som bodde på au pair-skolan samtidigt som jag, har satt ihop denna härliga film från när vi var i Newan. check it oooouut!

21:53 - tv

Okej.. tänkte att nu ska jag ta mig tid till att leta reda på alla de rätta kanalerna så jag är redo när toppserierna börjar i veckan. Letar bland miljoner kanaler och hittar tillslut rätt! YES, abc & cw främst. Men då ser jag till min stora förskräckelse texten: Channel not purchased. WAAAAH!!!!! Inget Grey's, Desperate, Gossip Girl, Cougar Town, Vänner, How I met your mother mfl.
Jag fick seriöst tårar i ögonen. Här trodde jag att jag hade kommit till paradiset och kunde se serierna direkt när dom visades första gången så har dom inte kanalerna! Jag kan inte förstå att det är sant.
...
...
...
...
däremot hittade jag några roliga musik-kanaler uppdelade på alla möjliga olika genrer. Bra musik gillas.
...
...
...
MEN SERIÖST.

11:15 - lite bilder dåva

Trivs fortfarande braa i familjen. Fick lite presenter häromdagen, har packat in allt i mitt rum nu, men det var en fotoram, en NC-tröja, en Wake Forest-keps, ena nyckelring med ett annat amerikanskt fotbolls-lag, en bok om vad man kan göra här i området, en teckning av tjejen och silly bandz av tjejen med. That's it tror jag.
Iaf så har jag kört bil här nu. Både den automatväxlade och den manuella, det går finemang detta! Har flyttat in i mitt riktiga rum nu också. Fint så, och världens skönaste säng! Ska snart iväg och träffa en svensk au pair på lunch, trevligt. Men nu orkar jag inte skriva mer. Lägger in lite bilder från NY-tripen istället. Sen kanske jag lägger upp några fler på facebook.
För övrigt så börjar serierna dra igång rejält, och det gillas! Jag tröstar mig med dom efter den hemska dagen igår.. och så stannar jag kvar här tills 2014. tragedi.

23:59 - hos familjen

Hej&hå.
Har nu tagit min stora stora väska och farit vidare. I går lämnade vi au pair-skolan och for till flygplatsen. Fick sitta där och vänta med en tysk, en dans och en estländare. Hade det urtrevligt! Fick sen hoppa på planet själv. Ett pyttelitet plan med 2 säten på ena sidan gången och 1 på andra. Jag blev lite fundersam, planet var försenat och där fick vi sitta i evigheter i kö för att få lyfta. Kul att jag var kissenödig till tusen och nervös så jag trodde jag skulle dö! Men väl uppe i luften gick resan fort och bra. Var fortfarande nervös hela tiden dock. Men åh, det gick så bra! Blev upphämtad av värdföräldrarna och tog bilen hem. Det var en så lätt stämmning, skööönt! Fort in med grejerna och sen vidare till killens baseball-match. Alla satt på filtar med lite picknick-korgar och så. Mys. Mormorn är här också så henne fick jag också träffa. Hem och åt mat sen direkt i säng typ. Helt död.
Idag vaknade jag vid typ halv nio av att tjejen stod i dörren och kollade om jag var vaken. Haha, så kom hon inrusande och började prata och visa det ena och det andra. Då var jag uppe iaf. Efter lite frukost så tog mamman med mig och mormorn för att göra en pedikyr. SÅ skönt, jag trodde jag skulle dö. Men det va trevligt. Hem och åt lite lunch sen iväg till en Apple Festival. Hmm, lite stånd här och där med olika saker, prylar, mat och aktiviteter. Inget jätte wohoo dirket men trevligt. Har sen passat tjejen och granntjejen en liten stund i poolen och så. Så söta är dom! Iaf, så är jag återigen helt slut. Måste sova! Imorgon åker mormorn hem och jag får mitt rum som hon nu har sovit i, och jag har haft tjejens rosa prinsessrum, hihi. Bilder orkar jag inte med nu, ska se om jag fixar det imorgon. Hur som, så har jag haft en bra början på detta året! Och en otroligt Amerikansk sådan. Haha.
Godnatt gott folk, godnatt!

01:18 - i'm back in the New York groove

dagen i NY var super! storm utanför och kaos hela vägen hem. vi tog oss ungefär 3 mil på 3 h. nu ska jag packa och sova som tusan. imorgon North Carolina!
Bilder kommer när jag är där nere.
HA DET

22:06 - yeah

Yo igen.
okej, bilder är ju roligast. Fast åh, jag vet inte om jag orkar. Är helt slut! Iaf så har jag nu ett annat nummer här borta. Inget som kanske är jättelämpligt att skriva här men aah. Så vet ni det, ia. Nej, men om jag kanske skulle sova så jag är utvilad till NYC-touren imorgon. Kanske är behövligt. Sen på fredag blir det North Carolina som gäller. Wihoo, det blir kul! nej, okej det blir lite bilder ändå.
okej, såhär kul har vi här.
Nu - sova.
Imorgon - NYC. yeah.
Puss & Kram!

22:26 - First blogginlägg in USA

Yooo. Jag är i USA, ööh. Flygresan hit gick himla fint, lite segt på sista planet bara. Nu är jag iaf på au pair-skolan. Det är trevligt här, eller svenskarna är. Tyskarna är överallt.. ush. Här är dom första bilderna på hit vägen. Har mer, men dom kommer en annan dag. Nu laddar datorn snart ur.. Måste sova med, är helt sluuuut!
Vår första måltid var i bilen från flygplatsen, den svettiga gubben till chaufför stannade helt plötsligt och köpte en pizza med ost på (whaaat?!) till oss och sig.. När vi kom till skolan en halvtimme senare var det pizza igen. vi är nog i USA trots allt.
HA DET

Puss, hejdå

Några få timmar. Helt sjukt. Sagt hejdå och hållit på hela dagen, ush och fy. Inte alls kul. Men allt känns superbra, ååh. Äntligen bär det iväg! Jag och Emma har nu även dragit bort plasten på datorn, den är så blank och fin nu, haha. Iaf så ska jag nu sova några timmar, sen blir det flyg flyg flyg till NY! Om 24 h är jag på skolan.
Puss på världens bästa familj, släkt och vänner!

1 vecka & 1 dag

Jag var på roadtrip i en husbil genom europa. det var grymt.
1 vecka & 1 dag tills jag lämnar detta landet för ett år. Det är sinnessjukt! Är taggad som tusan. Men massvis med saker att göra innan och massvis med personer jag vill träffa. Ska skriva upp en lista på allt att göra snarast, eller fylla på min gamla. Hur som helst, ska dra.
Jag mår bra!

RSS 2.0