00:31 - bra helg, bra oscars

Haha, Ewa. Jag ska försöka mitt bästa med att komma ihåg den stora bokstaven i början på varje mening! ;)
Har haft en superduper helg med barnen. Eller det var väl mest bara med tjejen. Vi har varit på gratis bio, cykel/longboard turer med alla barnen på området, varit på sushi-bar, bakat cupcakes, picknick i en park, lekt på en lekplats / playdate som gillades skarpt! Ett Starre-besök såklart. Och lite glass och så. Tjejkväll med manikyrer och himla massa musik (och en kille). Nä, men en himla bra och mysig helg i alla fall.
Och nu årets höjdpunkt inom movies. Oscarsgalan. Älskart!!! Synd bara att jag inte hann att se alla filmer jag ville se innan. Menmeen. Jag är himla nöjd med resultaten. Gillar The King's Speech och Black Swan. Och båda vann bästa manliga och kvinliga huvudroll. Och bästa film blev ju The King's Speech. så jag är nöjd. Se dom!

23:01 - yee

jag hade träningsverk. men nu kan jag gå igen. kul. här har det inte hänt så mycket i veckan. barnen är super och allt känns braaa. det regnade idag och american idol närmar sig live sändningar. i övrigt så ligger jag super efter med massa serier och allt fortfarande. så är det. har ingenting att säga. det skulle vara kul om någon ville kommentera någon gång med någon liten fråga eller så så jag har något att skriva om.
hej

22:13 - onttttttttt

jag har ont överallt. kunde knappt lägga mig i sängen. men nu tänker jag inte röra en fena förens 6:18, åh jag fasar redan för det. rätt fin dag i övrigt med basketmatch, spanska och en finfin lunch. och skype-samtalet med sannie och tessigirl såklart.
hej!

23:41 - allt ni missat!

Hej & hå
Nu kommer hela helgen här då va.
Fredag - krankies. Inte så mycket mer att säga om det. Grymmebra som vanligt. Sista kvällen vi träffade Nut och det var sorligt att säga hejdå..
Lördag - sov lääänge. Frulle vid poolen som jag så fint skrytit med på fejjan. Och här kommer det igen!
Sen efter miljoner år av beslutsångest (ej från min sida) så var det lite Starre häng som gällde innan vi alla for iväg till Skate Haven som är ett ställe där man åker rullskridskor, inte inlines (eller jo det fanns det med, men hur kul är det? alldeles för lätt för ett proffs som jag!) utan sådanna där två hjul sitter parallellt med två andra.. Sket kul var det faktiskt! Vi provade och dansa med dom dära på och grejer. Jag hade roligt iaf! En liten middag sen ute och en sväng förbi Johanna's där den nya au pairen Lucille (mais oui, elle est francais!) visade upp sina belly dancing skills. Sjukt kul!
Söndag - sov länge igen. Iväg vid 2 tiden mot mallet tillsammans med Suheda. Där träffade vi dom andra också tyyp. Det var några som hade au pair-möte (obligatoriska månadsmöten.. typ) och vi hängde på. Det blev skattjakt. Eller ja, vi skulle hitta folk som såg ut på ett visst sätt, gjorde vissa saker osv. Det var roligt tyckte jag allt. Sen köpte jag ju min finfina longboard då vaaa! Wihoo! Köpte lite mat och lagade hemma hos Johanna sen. Och åkte longis! Mycket trevlig kväll var det som slutade med att vi alla var alldeles för mätta för vårat eget bästa. Konstigt att det alltid blir så..
Idag - var på Body Pump med min värdmamma imorses. Shit pommes vad slut jag har varit i HELA kroppen efter det! aaaaah. Men vi hade kul :) Senare en supermysig picknick med Johanna & Katja vid en liten sjö. Varmt som tusan och det var GÖTT! Tog longisen hem sen, det gick finemang men just runt mitt hus är det backigt som bara den. Och självklart uppför för det mesta. Men jag tog mig hem levande iaf! I eftermiddags har jag spelat massvis med basket. Eller spelat och spelat.. Sjuktit lite granna eftersom mina ben icke tillät mig att lyfta marken. Vi hade även en liten FIKA i gräset med doughnuts & saft, samtidigt som vi gjorde läxorna. Det var mys!

22:53 - longboardis

åh, jag har så sjukt mycket att berätta. men jag är så sjukt trött. men idag kan vi ju ta en grej. jag har ääääntligen köpt en longboard! wiihoooo. grymt som tusan. tack till wedinis som hjälpte mig så bra. och mormor du kan ju börja bli orolig nu då.. fast jag kan faktiskt åka! så jag är glaad.
kan ta bilder en annan dag men såhär ser den ut då vaaa

i finally bought a longboard today. awesome! i'm happy. i've got tons of other things to tell you guys but maybe tomorrow. i'm too tired now.

17:58 - VÅREN ÄR HÄR

Åh, jag älskar vädret!!! Idag har vi haft 20-25 grader hela dagen. Så otroligt underbart. Spelat en rackarns massa basket med grabben och linne var det enda som funkade för att jag inte skulle dö. Fattar ni hur härligt eller?! Hehehehe. Snön hemma sitter fint nu förstår jag. Just nu är killen iväg med mamman och tjejen är hos grannen (för en gångs skull är dom där och inte här, wihoo) och jag är alldeles själv i huset. Fin fredag. Ikväll hoppas jag på Krankies som tusan. Vore gööötttttttttt.

Har dock hört att vädret inte kommer att hålla i sig och att sen lite närmare sommaren kommer det vara outhärdligt varmt. Men jag ska inte vara som farmor utan jag njuter av det nu istället ;)
AU REVOIR, trevlig helg gott folk!

The weather is awesome!! 20-25 degrees and I'm loving it! Played basketball with the boy and was way to hot to wear anything more than a tank top! And at home there's snow snow snow, mohahah. And right now both kids are out of the house and I'm all alone and it's a niiice Friday! Tonight I'm hoping Krankies!
Au revoir people!

22:20 - the band

I helgen var det avskedsfest för thai au pairen som åker hem på söndag. Tråkigt tycker jag för hon är himla rolig & söt! Hoppas iaf att få träffa henne någon mer gång innan hon åker och sen efter någon gång såklart.

Hade LCC-möte (sånt som vi har varje månad med vår kontaktperson från Cultural Care, för er som inte visste) med alla värdfamiljer och au pairer. Det var stelt och inte överdrivet kul. Men när det blev så att familjerna åkte hem och alla au pairerna blev kvar drogs gitarrer fram. Och trummor, och bas, och piano, och diverse andra instrument. Det blev himla rolig kväll detdär! :)

I övrigt har det inte hänt så mycket mer i veckan efter Valentine's. Jag ligger efter med massa serier efter den lite jobbiga veckan förra veckan. Och känner mig stressad för både det ena och det andra. Vet inte varför men jag tror att det är för att hela min vecka blir fel om det blir fel med mina serier.. Jobbigt. Kaffekokaren har varit sönder med. Kan också ha varit därför. Men nu funkar den igen! Nä, jag hade verkligen inget vettigt att säga här. Nu ska jag kolla på Mr. Tyler och American Idol!

Friday was the goodbye party for Nut our thai au pair. It's that she's leaving. She's soo funny and cute! But hopefully we'll meet soon again!
Sunday was a LCC-meeting with all the au pairs and our host families. We ended up playing all kinds of instruments and having a great time!!
Other than that and Valentine's Day nothing special has happened. I feel weird and a little stressed. I think it's because I missed a couple of episodes of different shows last week.. And the coffee maker broke so I'm totally off balance. But this was extremely unnecessary so now I'm gonna watch Mr. Tyler and American Idol instead!

23:42 - Valentine's Day

Idag var det alla hjärtans dag. Eller Valentine's Day som det så fint heter på engelska. Vaknade imorses och såg två kuvert och två hjärtaskar med choklad till barnen i köket. Och ett stort fint hjärta till mig med. Blev faktiskt himla glader.. Det var gulligt av dom. Fixade frulle till barnen och tjejen som ville ha frukt fick en tallrik med banan, vindruvor och några flingor som jag format som ett hjärta. Åh, så sweet av mig. De fick även var sitt kort med en gratis doughnut-kupong på av mig.

När dom var i skolan så for jag, Katja & Johanna till Pipi och hennes hus mitt ute i ingenstans med var sin kaffe och ett himla glatt humör! Vi satt ute och drack kaffe, hoppade lite studsmatta och lekte lite med hennes lille pöjk på 2 år. För hörni. Här hade vi minsann 22 grader idag. Hörde någonting om snö i Skövde jag, kan det stämma? Heheheh. På hemvägen köpte vi lite mat och satte oss mitt på en liten gräsplätt också mitt ute i ingenstans, men det hela var så himla myysigt!
Eftermiddagen med barnen hade jag lite smått planerat att vi skulle åka till Krispy Kreme fabriken och hämta våra gratis doughnuts och sen till en park här och ha lite picknick. Men neheeeepp. Killen var ett svin idag och jag var på så dåligt humör och min värdpappa ville att jag skulle åka med honom till the Hitting Zone så att han fick öva lite innan baseball säsongen startar i helgen. Juhupp, så ingen picknick. Men kvällen slutade bra i alla fall med middag på en italiensk restaurang.
Inte nog med det, utan det kom även en bukett med blommor i en korg till mig idag med från inga andra än min älskade lilla familj. Med ett handskrivet meddelande på svengelska. PUSS
Det var min Valentine's Day det. Hoppas ni alla hade en trevlig en också.
Kärlek på er.


Valentine's Day today. Had a wonderful morning with the kids. Woke up and saw that my hostparents had left the kids each a envelope and a little heartshaped box of chocolates. And they had also left me a huge heartshaped box of chocolates. So sweet! Made breakfast and continued the heart theme by putting the girl's fruit in the shape of a heart. They each got a card with a free doughnut coupon as well.
Me, Katja & Johanna went to Pipi's house in the middle of nowhere and hung out. It was soo nice, we were outside drinking coffee, jumping on the trampoline and playing with her little hostkid who is the cutest! 22 degrees today - wihooo. We did not complain at all! Bought some food and sat down on the grass some place out there too.
The afternoon was not as nice and my picnic plans didn't go as wanted but oh well. A nice dinner at an Italian restaurant put the end to a beautiful Valentine's Day.
Hope you guys had a wonderful day too.
Love!

01:21 - quick updates

Just nu orkar jag inte riktigt skriva men lite snabba updates.
Igår var vi på avskedsfest för Nuttida, thai au pairen. Det var urtevligt med massa roligt folk. Världens megahus också. Sorgligt att hon ska åka. Hon är sketrolig!!
Idag hade jag världens sötaste lilla världbarn, bara lite kramar av henne kändes perfekt och precis vad jag behövde just idag.
Ta hand om er!

I don't really have energy to write a lot right now but a few updates:
Yesterday we were at a goodbye party for Nuttida - the thai au pair. It was really nice and alot of great people. The house was huuuge too. I'm a little sad about her leaving. She's sooo sweet and funny :)
Today my little hostkid was the sweetest little girl ever and her hugs were just what I needed right now.

Take care!

00:54 - att leva nu

Alltså det här med att leva i nuet, det är ju så himla viktigt och sant att man måste göra det. Men så otroligt svårt. Jag är nog lite av en expert på det. Att inte leva i nuet alltså. Men jag skulle verkligen vilja bli bättre på det innan det är för sent. För livet är sjukt kort och sjukt oförutsägbart. Och JÄVLIGT orättvist. Man kan inte planera något egentligen. Och jag som är planerarn. Nej, det funkar inte riktigt. I alla fall så måste man sluta skjuta upp småsaker tills senare för snart tar tiden slut och senare finns inte. Nej, om man bara kunde lära sig detta och leva i nuet. Det låter så cheesy men det är som sagt så sant.

Jag hade en himla fin stund med au pairerna och min LCC idag. Det kändes bra.
Detta var en fin dag, en picknick i Reynolda Park. (gjorde jag det just igen? alltså att jag inte levde i nuet?)


Life is short and it's so unbelievably important to live your life as it happens. You can't keep postponing allt those small things till later. Soon there might not be enough time.

Had a nice time with the au pairs and our LCC today. It felt good.
The pic's of a nice day in Reynolda Park.

22:56 - love

Jag älskar min familj och mina vänner så otroligt och jag vill bara att ni ska veta hur mycket ni betyder.
I love my family and my friends deeply and I just wanted to let you know how much you mean to me.

22:16 - life

Jag har det rätt bra här borta. Saknar folk som tusan just nu bara, så alla små uppdateringar av er där hemma är mer än uppskattade.
Hade en himla trevlig helg med Ulrika, en svensk au pair från en stad typ.. 1,5 h bort eller så. Vi var bla på bio: the King's Speech. En av mina "top-ten-movies-to-watch-before-the-oscars". Den var rätt så bra, fast lite seg ibland kanske. YEZ.
Igår hade jag en heldag med tjejen. Hon var sjuk och hemma ifrån skolan, fast hon var inte så dålig sen i slutändan ändå. Men iaf. Vi körde på en girls night in med sushi, Ben&Jerry's och High School Musical. Trevligt som tusan var det då vaa!
Idag var det spanskan igen. Jag tycker faktiskt att det är sjukt kul med språk. Alltså, jag är rätt konstig har jag kommit på. undrar hur det kommer sig.
Imorgon börjar en ny serie som jag ser fram emooot. Mr. Sunshine. Chandler's baaack.
Sen var den en till jag skulle prata om och det är Episdoes med Matt LeBlanc (Joey) som spelar sig själv. 5 avsnitt har gått och den är rätt rolig.

22:59 - Super Bowl

Idag har det ju varit Super Bowl Sunday här in tha statees. Det är precis över och Green Bay Packers vann. I detta hus hejade man mer på Pittsburgh Steelers. Men dom var inte allt för bittra. Deras två favoritlag Patriots och Bears åkte ut tidigare. Men hur som helst.
Det har varit lite små förberedelser hela dagen och så men en 4 timmar lång Pre Game sändning kollade vi icke på. Amerikansk fotboll tycker jag är kul! Det är mycket strategi och grejer och det händer saker. Inte som i trökiga baseball, haha. Det hör tydligen även till att äta crappy food. Och mjoo, det gjorde vi ju typ. Chicken wings, små minikorvar inlindande i något bröd, massa saker till olika dipp såser och skit. Och en annan grej som tydlig hör till är reklamen, till min värdmammas förtjusning (hon jobbar med marknadsföring), det var hennes höjdpunkter under kvällen iaf. Yes, och sen var grannarna här och det var la trevligt. Fast som dom otroliga nördar dom är så satt barnen bara med sina iPods osv och spelade spel och skit. Och helt ärligt var nog jag den enda som kollade på hela matchen. Men äsch. Det var trevlig stämning :) Just det! Måste även säga att jag tyckte att Black Eyed Peas upptränande i halvtid var grymt! Riktigt mäktigt faktiskt. Nä, men det var en trevlig upplevelse. Kan tänka mig att det är roligt om man vet lite om lagen och så. Grabben har sagt att han ska köra lite test med mig så kanske jag är förberedd tills september då det drar igång igen. Ouioui!
Godddddnatt

Super Bowl Sunday. I thought it was pretty awesome. We had neighbors over and so called crappy food and I dunno, felt the Super Bowl spirit. Packers won, but the Steelers was probably the favorite team here tonight. Even though the actual favorite teams are the Patriots and the Bears. Oh well. I thought the performace of the Black Eyed Peas in halftime was awesome. And blabalblaaa. I'm too tired to write anything else now.
Goodnight

22:45 - lite av allt

Studenten var den bästa dagen i mitt liv. så äreeeeeee.

I övrigt var idag en okej dag. Tränat och Starbucksat lite. Har även varit och spelat basket med grabben på YMCA. Denna gången gick det bättre. Inga borttappade barn, inga hemska fällningar och ah, inget gråt. Trevligt helt enkelt. Tjejen var mysigast i kväll med, kramades och var lugn och det hela var fridfult och trevligt.
Fast just idag kände jag verkligen att jag saknade folk. Inte att jag vill åka hem, bara att jag saknar människor. Speciellt dig, Pemmie. Lycka till imorgon, du är bäst! Om du eller någon annan ser detta innan ni spelar så säg till mamma att hon ska gå in och läsa mitt mail på facebook. VIKTIGT!!!
nu ska jag se på en film inför the Oscars! Tror jag.

My graduation was the best day of my life. that's it!

Anyway, today was a pretty ok day. Worked out a little and Starbucksed a little too. Played basketball with the boy at the Y today too. Fun :) And the girl was sooo nice and huggy today. Likiiee

But today I felt like i really missed people. Not that I wanna go home, I just missed them. Especially my sistaaah.
Pic #1 - Emmie
Pic #2 - Lucas & me at graduation

21:45 - crappy day

Jooobbig dag! Åkte iväg till Greensboro och fick min telefon fixad, så nu är den fin och hel. Det gick inte lika bra med grabbens iPod touch, så nu har han inget kvar på det. Antar att det var mitt fel. Och resten av dagen har inte heller varit bra. När jag var som mest nere och deppig så råkade jag fälla honom rätt rejält 3 gånger när vi spelade basket. Så då blev han ännu mer nere. Och ååh. Kvällen var piss med. Då är det så otroligt skönt att bara stänga in sig i sitt rum och kolla på Grey's. Just idag så ville jag inget annat än att vara hemma. Med folk som.. aah, är mina.
Fan vad allt går dåligt just nu!


Hard day! blaah. Went to Greensboro and got my phone fixed, wihoo. But the boy's iPod didn't turn out the way he wanted and now everything's lost. I guess it's my fault and then I tripped him when we were playing basketball and the rest of the evening was horrible too. And I'm tired! I love to just go into my room and watch a little Grey's at those times. But today I just wanted to go home..

08:15 - borttappat barn

Igår hade vi en mysig dag. Vi var och tränade och hade kul på YMCA. Barnen var inne i en såndära borg och lekte, grabben var inte överförtjust men han sa att det var okej, så jag gick och körde lite crosstrainer. När jag kom tillbaka var han borta! Det var bara tjejen kvar. Hon sa att han hade gått till basketplanerna för att han hade blivit utkörd för att han var för stor (tyckte det hela var skumt eftersom vi är i USA och här är allt överseriöst med säkerhet och grejer och man måste checka in varje barn och skriva massvis med info när dom går in i det rummet). Tog med mig tjejen och sprang upp till basketplanerna och ingen grabb fanns där. Sprang runt på hela stället och letade och fick mer och mer panik! HEMKST var det. Träffade på Nut (au pairen från thailand) så hon och hennes värdbarn hjälpa mig. Gick tillbaka till lekrummet och frågade personalen om dom sett honom, dom säger då att om han är över 8 så är han borta i ett annat rum. Jahapp. Gick dit och där var han glad som aldrig förr och lekte med någon nyfunnen vän. Herreguud! Men tack för att dom informerar så bra om att dom flyttar barnen! Trodde jag skulle dö. Vi spelade sen basket och grejer och hade en himla bra fortsättning på kvällen, men aaaah!

Idag nu när jag skulle iväg med barnen till skolan så startade inte bilen!! Fattar ingenting. Jag som skulle iväg och träna och sen åka till Greensboro och fixa min rackarns telefon. Blaah, vad jobbigt det blev nuu!

I thought I'd lost one of my kids at the Y yesterday. Horrible!!! They were both in a playroom with staff and everything and when I came back from a short little exercise the 9 year old boy was gone. Panicked and ran around the whole place looking for him only to find that because he was over 8 he was lead to another playroom. Great information dudes!! Other than that we had a great time playing basketball and stuff, wihoo.

Now when I was just about to go and drop the kids off at school the car wouldn't work. I have no idea what's happened. And I had plans to go back to the Y and then to Greensboro to fix my dear dear phone. Aah! :(

21:14 - wake student

Yeah, jag är nu officiellt en elev på Wake Forest. Wihoooo. Eller ja, kursen börjar inte förens om en och en halv månad, men det är trevligt ändå. Var på campuset idag och fixade med allt och det är så sjukt stort och så sjukt grymt!!! Precis som i filmerna tycker jag allt. Kan beskriva allt lite närmare när jag väl börjar, men det blir nog bra. Jag kommer dock aldrig att hitta där tyvärr..

Is officially a student at Wake. Or almost.. Got my ID today and all the papers and everything registered for my class that starts in the middle of March. The campus is huge though and I'm gonna get totally lost.

RSS 2.0