00:14 - harry & wilmington, nc

Nu till min rätt så spontana trip till Wilmington, North Carolina med Katja och Belle. Vi har velat åka till den så kallade One Tree Hill-staden ända sen.. mja, början på året. Det har liksom aldrig blivit av bara. Men nu, sista möjliga helgen hyrde vi en bil och for dit! Grymt!!
Nej vänta! Började förresten med den grymmaste bio-upplevelsen ever i fredags. Harry, harry, harry. Trots mitt tappra försök till att komma till bion tidigt var vi såklart rätt sena. Fullt i hela salongen (man har inga bestämda platser utan först till kvarn så att säga), tillslut fick vi syn på två platser mitt i mitten, awesome. I våra übersnygga linnen med texten "Make Love Not Horcruxes" satt vi där med våra 3D-glasögon och kollade på IMAX-filmen. Jag var helt lyrisk, mådde så bra, var så lycklig. Nu är jag ledsen. Är glad över slutet och det hela var SÅ bra, men jag är ändå lite.. sorgsen att det är över.


Lördag morgon (som tillslut blev eftermiddag) for vi till Wilmington! Tog cirkus 4 timmar och kom dit runt 6. Till stranden dirr och hängde där ett bra tag. Lite bad & lite chill. Tog oss runt för att hitta ett ställe att sova på, slutade tillslut på en camping och med Johannas värdfamiljs tält, som vi lite smidigt fiskade med oss, blev det en fin natt!
Söndag - OTH-dagen! Vi började dirr med att åka runt och kolla på allt. Först Lucas hus, ett helt vanligt hus mitt i ett helt vanligt område. Sig likt dock :)
Sen for vi till bron!
Karen's Café  / Clothes over Bros
Tric, där dom några timmar efter att vi var där skulle filma! Rackarns att vi missade det!
River Court!
Sen till Screen Gems Studios där dom då spelar in OTH. Vi halkade in på en guidad tur där och fick komma in och se Nathan & Haleys hus, Brookes hus och Red Bedroom Records-kontoret. Grymt var det! Men vi fick ej ta kort tyvärr.
(men här inne har jag varit liksom.. bara så att ni vet)
Fortsatte dagen med en mysig lunch vid vattnet i downtown Wilmington (som för övrigt är en väldigt trevlig stad!) innan vi upptäckte en punktering och fick byta däck bland allt folk. Men grymma som vi är löste vi det fint och kunde fara hemåt.
Fin helg, puss!

23:45 - oth

åkte till wilmington (one tree hill-staden) över helgen. tar allt imorgon, det var bäst!
pöss

23:03 - pool, hp, barn och massa annat babbeeeeel

Jag vet att jag borde skriva. Men jag orkar likom inte riktigt.. Allting går på rutin, och jag känner mig så färdig med detta! om två månader exakt idag är mitt au pair-jobb över. Och jag längtar. Fast en sak som underlättar är att barnen är helt underbara! Har de jobbiga tvisterna och så precis som vanligt, men dom är så mycket.. gladare och lättare nu. Kanske är det för att det är sommar? Kanske är det för att det är jag som är hemma och töjer på gränserna lite? Kanske är det bara så att vi är varandra närmare och har mer kul ihop helt enkelt.

Kan lite snabbt dra bara att de senaste dagarna så har det typ varit poolen som gäller, sjukt varmt här! Och fuktigt! Mina glasögon immade igen när jag gick utanför dörren, wihoo. Idag har dom varit borta mest hela dagen på ett kalas hos grannen som tydligen förlängdes med en rackarns massa timmar, jag klagade inte! Jag har istället börjat läsa (!!!!!!) en bok på iphonen, suveränt. Att det är HP 1 igen är kanske en annan femma. Äsch, jag läser iaf! Och nu ikväll har Katja och Ulrike varit här och vi har kollat på Half Blood Prince. Och på fredag kör vi nu Deathly Hallows part 1 och sen den sista Harry Potter filmen ever på bion. Jag tycker att det är jättesorgligt och vill knappast att fredag ska komma, fast å andra sidan kan jag knappt vänta!! Åh.

Nä, nog för mig. Imorgon åker vi nog till Tanglewood (en park) och till poolen där. Det blir fint det med. Sen vill jag till Krankies, längesen nu.
HEJ!

16:03 - it all ends

O k e j ,  d e t  b ö r j a r  n ä r m a  s i g  n u . Satt uppe halva natten och kollade på premiären av filmen i London som var i förrgår. Med röda mattan, intervjuer och ALLA var där. Åh, jag älskar't! Jag och Katja har självklart köpt biljetter tills på fredag. IMAX 3D och nu laddar vi med alla filmerna, började igår med Harry Potter och De vises sten. höhöh. Jag tycker dock att det hela är väldigt sorgligt. Speciellt när det står IT ALL ENDS. ush.

23:37 - johanna trevet, au revoir!

Det är rätt jobbigt här just nu, ända sen 4th of July så har det varit lite stelt här i hemmet, idag har det dock varit bättre så det var bra, för annars vettisköen hur jag hade pallat för i morses åkte älskade Johanna här i från. 3 veckor i Cali och sen lite resa med hennes föräldrar och sen hem till France. Jag känner redan hur tomt det är! Men jag har Katja och det är tuuur :) I alla fall, så igår var det dags att säga hejdå då. Så otroligt hemskt!!! Grät,grät,grät. Men vi hade en fin dag, eller kväll. Hämtade dom hos Johanna och sen till Krankies. Åh, älskart. Dom har fått riktiga koppar där nu, och jag gillllaar det!! (bara en parentes). Johanna fick en fin Krankies tröja från Eric och en sista Mocca. Sen åkte dom och fixade hennes dator och jag och Katja och senare Belle & Ulrike med, fixade mysigaste picknicken med tända ljus, ballonger och goood italiensk mat från Carrabbas och lite doughnuts på det. Otroligt mys blev det. Och sen for jag, Katja & Johanna tillbaks till hennes apartment och satt och snackade ett tag tills det var dags att gå. Hemskt! Vi hade trevliga bilturerr med under kvällen i min värdpappas ascoola cabbe. Hahah. Åh, kommer sakna kvinnan! love

W i n s t o n - S a l e m ,  N C

23:40 - 4th of july

4th of July idag. Och troligvist har det nog varit en bland dom absolut sämre dagarna här. Jag räknar ner nu, 69 dagar tills jag lämnar Winston. Och om 100 är jag garanterat hemma i Sverige igen.

Maria (en awesome au pair som bla var med i Miami!) skrev precis så jäkla bra häromdagen hur jag kände det. Ni borde varenda kotte gå in och läsa detta om ni verkligen vill veta hur jag mår. HÄR

Okej, lite om vad som händer här, eftersom jag är sjukt dålig på att uppdatera.
Haft en braa helg! Johanna åker hem på onsdag så det var hennes sista helg. Så fredagen - Krankies. Lördagen - Grillning och haha, mja. trevligheter hos Johanna. JAG var grillmästaren, och guud så gott det blev! Och söndagen - bio x2. Idag hade hennes värdföräldrar good bye-dinner för henne så vi var där och det var allt mycket trevligt! Och mycket franskt. Hörde lite fyrverkerier, det var typ it. Inget mer som tydde på att det var 4th of July. Besviken.

Vi kan skymta Johanna's apartment i bakgrunden där med..
Bilder på Johanna's vägg. Älskar hennes apartment där vi är.. en del!

RSS 2.0