23:36 - midsommar i NYC

Nu är jag åter hemma i Winston efter en helt otroligt grym midsommar-helg i New York. Älskar den staden! Älskar att vara svensk! Och älskar att umgås med de otroligt söta personerna där uppe! :) Mest tid spenderades med Sara, sjuuukt kul! Men fick ju även träffa Anna hela fredagen så det var toppen!!

Landade 20 över 9 och for direkt till Anna & Sara i Garden City ute på Long Island. Chillade runt lite, en cykeltur till donken bla. Sen fixade jag och Anna iordning oss och for in till city. Köpte sushi eftersom "sushi är den nya sillen" enligt Anna! :) Sen till Battery Park och dit kom.. massvis med svenska au pairer. Eller såklart en himla massa andra svenskar med!! Det var GRYMT. Vi åt, pratade och skrattade, dansade som galningar runt midsommarstången, sjöng en och annan snaps-visa med. Försökte binda mig en krans, det gick mindre bra.. I övrigt kunde man köpa köttbullar och sill och andra smaskigheter på plats, det fanns lekar för barnen och folkdansare och dragspelare (heter det så?) och hela tjofaderittan. BRA var det!! :) Sen en spännande subway-tur till en club och där fortsatte firandet. Svensk musik hela natten lång: Håkan, GES, ABBA you name it! Och sen..... bdbdabaaa ALCAZAR! Haha, det var sjukt kul iaf! :)
min fina "krans"






och här kände jag typ.. 2


lagbild!




deon!


och ytterligare en lagbild på ett gäng grymt goa tjejer!

(bilderna snodda från alla möjliga. inte en enda är min!)

Lördag steg inte jag och Sara upp förens vid 4.. Hm. Åt frulle/lunch/middag ute och for sen tillbaks ut till Garden City och chillade lite på en av deras vänners uteplats. Det var mys! :) Måste säga att jag är lite avis på alla dessa svenska au pairer. Jag och Sara for tillbaks till city och efter lite chill i lägenheten gick vi ut igen, en bar precis runt hörnet typ och tydligen Saras favoritbar på hela Manhattan, jag sa ju inte nej, den heter för sköen Mercury Bar! Tyvärr var musiken denna kväll inte den bästa och varmt som tusan så vi slutade utanför istället pratandes med en massaaa olika folk och kom inte i säng förens runt 7, då solen även gått upp emellan skyskraporna!
Söndagen var lite.. seg. Men alldeles perfekt! Lite mat, lite Starre häng, fint väder inte alls för varmt, lite Urban-shopping och lite strosande på gatorna. Sa jag att jag älskar New York? Kom hem hit till Winston runt 12 inatt..
Och jag är mer än nöjd med troligvis den bästa midsommaren någonsin!

23:35 - midsommar!

Alltså, det är sjukt hur jag inte har tid för något annat än sova, jobba och vara med Katja & Johanna. Bloggen orkas icke med.
Hade en sååå tråkig dag idag, bläbläblä. Barnen ville inte göra någonting utan bara kolla på tv, och det får la duga för en dag. Men jag var uttråkad som bara den! Avslutade dock dagen med ännu ett underbart Krankies-besök. Satt och chillade vid disken och pratade med Eric som vi lärt känna.. Älskar folket på Krankies, verkligen! Där kan jag sitta i evigheters evigheter. Sommarkvällarna på Krankies blir till att minnas, det må jag säga! Iaf, imorgon är det midsommar. Och det gillas skarp för imorgon klockan 5 stiger jag upp och börjar ladda! Kör en flygis till New York och firar med mina två fina vänner Anna & Sara! Det blir Swedish Midsummer Festival i Battery Park och senare ut och dansa med Alcazar, fint! Haha, ser fram emot det som sköen!! gonatt!

16:33 - update

jag är inte LEDSEN, jag är ledsen att jag inte uppdaterat tidigare, var det jag menade.
kan snabbt säga att idag är det vaaarmt så vi tog en sväng till bion och såg Mr. Popper's Penguins med Jim Carrey som var lite smårolig och så!
hej igen!

23:48 - hejhej

jag är ledsen.
jag är helt slut.
jag jobbar gärnet på veckorna och helgen var.. fullspäckad och galet bra!
hej!

10:18 - sommarlov!

Hejhopp!
Har inte orkat skriva om ni kanske fattar. Tar det som hänt tidigare lite fort bara. Fredagen blev det ett rejält Krankies-häng, om man nu kan säga så. Jag & Johanna och lite folk som jobbade där. typ.
Lördagen for jag till Greeensboro med Ulrike och Johanna. Ulrike gjorde en tattoo där. Lite kaotiskt och så, men det gick bra!
Söndag var det furniture shopping med min värdmamma till mitt nya rum.. Mer om det senare.
Måndag, inget speciellt.
Tisdag(igår) - awesome! Barnen hade sista dagen i skolan. Nu är det sommarlov här i huset! Hade en fin sista ledig morgon med lite mall, Victoria's Secret Sale (har fortfarande inte riktigt förstått vitsen med detta överskattade ställe, men ändå). Krankies såklart och lite häng i Johannas apartment. För att förtydliga har hon inte en lägenhetlägenhet, utan ett eget hus på baksidan typ med kök som vi har fixat iordning så fint så fint! Hämtade upp barnen och senare kom Katja, Johanna och Johannas minsta värdbarn hit och tillsammans med mina och alla grannarna, som jag nästan räknar som mina, så blev det ett himla sommarlovs-party! Pool, glass, vattenballongskrig och hög musik! Även detta var lite halvt kaotiskt, men det gjorde ingenting, för vi alla tro det eller ej, hade kul!
Kvällen fortsatte sedan hos Katja. Jag, hon och min lilla tjej åt middag hos henne. Middag och middag, mac and cheese, haha! Men det var mys, lekte med hunden och satt ute på altanen och åt efterrätt! Tjejen var helnöjd och jag likaså! Perfekt start på sommarlovet, om det fortsätter såhär har jag inte mycket att klaga på. Dessvärre tror jag icke det riktigt, men vi får se!
Nu ska jag gå och fixa frulle till barnen som precis har vaknat, 20 över 10. Det är göööttt!
HA DET :)

11:17 - chillidill

  • Idag har jag världens skönaste slappar-dag. Gjort en finfin fruktsallad som jag sitter och äter samtidigt som jag dricker morgonkaffet från Starre. Kollar lite film med, Valentine's Day. Yey.
  • Igår var jag på tjejens skola och snacka om sverige, typ. Det var faktiskt väldigt kul. Barnen var jätteintresserade och så söta! Vi lekte Fågel, fisk eller mittemellan med. Det blev bra! Jag var nervös innan juu, men som sagt så vare kul.
  • Katja & Johannas barn har sommarlov nu så dom jobbar hela dagarna vilket betyder att jag är.. själv. Men än så länge har det gått fint, och dessutom är det bara tills på tisdag, för då är det sista dagen för mina små barn. 

    En liten snabb, rätt trökig och ovärd update. Men där har ni't iaf!
PUSS

10:25 - pemmie 13!

Dethär var ju när jag på morgonkvisten (svensk tid. alltså runt 4 och här runt 10 på kvällen den 6e) firade Emma på Skype med mami och lite papi. Mamma åkte till Finland och gick upp då. Mys som tusan att få vara med på ett hörn liksom :)
Fick även till en liten mer vaken gratulation till henne senare igår. Men jag skriver det igen, för hon är bäst och jag älskar na vetti! GRATTIS världens bästa pemmie som fyllde 13 igår. DU ÄR BÄST, hehe.

21:49 - nationaldagen

sverige är bäst, heja sverige!

19:04 - one year ago

Ett helt år sen. Kan verkligen inte fatta det!! Bästa dagen i mitt liv.

00:00 - field day

Idag var det Field Day på skolan. Vilket betydde att jag väckte och fixade allt med barnen på morgonen, min värdmamma skjutsade dom och sen en kvart senare åkte vi till skolan och kollade på miljoner tävlingar utomhus och inne i gympasalen. Jag trodde att det skulle bli en trevlig dag, men ack så fel jag hade. Det var såååå segt, varmt och långtråkigt att jag kunde dö. Jag menar detta är som Sports Day på Malta, vilket jag absolut älskade! Massa tävlingar så som säckhoppning, löptävlingar hit och dit och ah, ni fattar. Men det var visst bara kul som deltagare antar jag.. Iaf, så var det en evighets väntan på alla lekar och det var typ bara.. äsch jag vet inte. Inte kul typ. Kanske värmen som gjorde't. Gulligt var dock att alla klasserna har klasströjor med deras klassmaskot på. Tex. Davis' Dalmatians. Läraren heter Ms. Davis alltså.
Tjejens klass. Stone's Stingrays!!
Killens klass. Peace's Pandas!!

4 timmar senare fick barnen följa med hem om dom ville. Så det skedde ju såklart. Vilket betydde att jag började jobba vid 1 istället för 3. Och sen heela eftermiddagen! Jag tog dock med mig tjejen och en av grannarna och såg Kung Fu Panda 2 3D och passade då på att ta en liten powernap i biosalongen. Sen har jag jobbat hela kvällen typ och var inte ledig direkt förens efter middagen, alltså typ 9. Vilket betyder att jag inte har varit ledig alls innan dess. Det var ju inte direkt så att jag jobbade, men jag var ju inte heller ledig. Tröttsam dag helt enkelt. En liten Krankies-kaffe nu på kvällskvisten med dom andra och nu mår jag lite bättre. Men ooouh, vilket dag.

22:51- kindergarten picnic / waterballon fight

Idag var det lite Starre-häng med Johanna innan jag for till tjejens skola på Kindergarten picnic! Wihoo. Men pga det allt för varma vädret fick dom flytta in picknicken i klassrummet isället. Fattar ni då hur varmt det är?! (och som svar på din kommentar Ewa: just nu är det ovanligt varmt för denna tiden. Det är redan nu högsommarvärme, så hoppas det inte blir mycket värre än såhär.) Efter lite kik på deras Animal Projects så blev det lite lunch då och sen vattenballongs-tävlingar utomhus. Så kul, dom är så söta alla dessa 6-åringar! Det hela slutade med att föräldrarna (eller au pairerna..) fick en ballong var och sen blev det en waterballon fight!! Wihooo.
Sen efter skolan blev det lite Shrek-tittande igen innan fotbolls-träing för henne. Grabben har hela dagen typ varit iväg och kollat på en baseball-turnering (skrällis).

22:01 - freddie

Rösta här!

21:49 - finfint

Satt med lite på taco-kvällen hemma igår. finfint!

Idag var det poolen, Krankies, jobb med film-tittande: Shrek 3, och en himla fin och trevlig middag på det. Toppendag!

RSS 2.0