23:12 - two weeks

2 veckor kvar. TVÅÅÅÅÅ.
Jag känner mig fortfarande helt lost, men jag jobbar på't. Planeringen för de kommande 14 dagarna känns fin. Betar av en sak i taget och snart är detta slut. Helt sinnes. Men först så ska jag till DC och Baltimore över helgen (troligtvist, om bara inte strömmen vägrar komma tillbaks i helgen.. Till huset vi ska till alltså).
hejhopp!

23:12 - two weeks

2 veckor kvar. TVÅÅÅÅÅ.
Jag känner mig fortfarande helt lost, men jag jobbar på't. Planeringen för de kommande 14 dagarna känns fin. Betar av en sak i taget och snart är detta slut. Helt sinnes. Men först så ska jag till DC och Baltimore över helgen (troligtvist, om bara inte strömmen vägrar komma tillbaks i helgen.. Till huset vi ska till alltså).
hejhopp!

00:10 - galet


22:21 - h3h3

jag saknar denna tösa lite också

21:53 - earthquake

Idag var det tydligen jordbävning här. Satt i bilen med barnen och så ringde min värdmamma: kände ni!??!?! jag: eeh, naae. Jag tror det var en jordbävning precis sa hon då. Haha, tydligen hela östkusten här har kännt av det, men inte vi i bilen. Jaja, vi överlevde iaf. Så att ni vet!
Om tre veckor är jag inte au pair längre. Jag fattar inget.. Vart tog dom här sista månaderna vägen? Sjukt.
Nu ska jag med Harry till Hogwarts, hejdå!

01:27 - äntligen. en lite lång update

Okej nu jävlar!
Den helgen som var så bra som jag tänkte skriva om tar jag bara lite kort nu. Fredagen var nog den roligaste kvällen jag har haft på hela detta året. Jag & Johanna var på Ziggy's, som är ett nytt ställe. En club, typ. Eller nja. Iaf 3 band spelade och smullfockat (är det så det heter?? himla fult isf! hahah) med folk. Första var rätt bra inte så mycket folk dock. Andra var tydligen en reunion från 10 år tillbaks, så det var massor med folk. Och under tiden dom spelade började knäppaste grejen. Folk i mitten började typ dansa hej vilt. Helt galet. Fast det var typ inte dans utan mer hoppa och knuffa undan alla runt om kring sig. Helt galet var det iaf. Tredje bandet var Eric's band, Codeseven. Dom är faktiskt ritktigt bra och det var helt fullt. Grymt kul vare. Fick tröjor och grejs av han med! Träffade på en hel del folk alla var väldigt speciella och roliga! Efter hela showen gick vi till en bar som typ hör ihop med Krankies, eller samma ägare och samma grymt folk som är där. Single Brothers heter den. Träffade sångaren i Erics band och han var trevlig. På Single Brothers träffade vi lite nytt Krankies folk som vi inte träffat tidigare. Roligt som bara den. Satt länge och pratade med två, Anna & Jimmy, som båda jobbar på Krankies drive-tru:en som ligger på ett helt annat ställe.. Aja, kvällen fortsatte med lite mat och grejs men det var typ it. Sjuukt kul!! :)
Lördagen var det Krankies hela dagen typ. Från morgon (eller eftermiddag snanare) tills kvällen/natten, med lite avbrott av au pair-möte och middag hemma och grejs. Men den kvällen var det så himla bra band på Krankies. Jag var lycklig mormor! Hade kul med Johanna och några av dom vi träffade dagen innan! Älskar det stället!!!!
Söndagen åkte jag, min värdmamma, barnen och barnens kusin Jensen som var här över helgen från Chicago, till Carowinds som är ett nöjesfält i Charlotte, 1 timma och en kvart bort typ. Det var så sjuuuukt varmt!! Jag DOG. Vi var mest i vattenlandet, lite till min besvikelse.. Men det gick inget annat. Bra dag iaf! :)

Förra helgen var det Johannas sista helg, igen. Fredagen var det bara en Krankies / Single Brothers kväll igen. Med Jimmy och Eric typ. Och lite annat folk, trevligt trevligt. Jag hatar (!!!!) att jag har lärt känna så mycket nytt roligt folk nu :(
Lördagen snabbt Krankies prata med dom som jobbade där och sen skulle vi egentligen till the Garage för en spelning med ett band, ett annat ställe som dom andra men vi har aldrig varit där. Iaf så blev det lite komplikationer och jag var tvungen att vara 21 och blabla. Allt sket sig, men det gjorde inte mycket. Vi åkte hem och såg Bridesmaids och sen lite HP. Harry finns fortfarande med oss och var ett stort tema under tiden Johanna bodde här. 
Träffade även Nat som var här innan Belle om någon minns. Hon bor numera i Raleigh, NC.. Kuul!
Inne i Krankies Airstreamen som är drive-thru:en jag snacka om tidigare.. hhööh. VIP.

Okej, en grej till. Johanna åkte och allt blev trök typ. Nej, men nya är här men jag har bara inte ritkigt ork att lära känna dom. Men det är rätt gött att bara chilla lite med just nu och vara med barnen och så. Det märks att det snart är över. Jag fattar inget. Om 3 veckor åker jag. WAAAH. Nej. det var inte det jag skulle prata om utan.. igår var jag iväg med grannen och hans pöjk och sköt. Vi sköt med gevär och grejs. Ascoolt. Jag var grym! Haha. Nej men jag fick iaf skjuta med två olika gevär, ett modernt som dom använder nu in the US ARMY, yeah. (eller inte coolt alls) och ett lite äldre som dom använde förr.. Sen pistol med. Sköt cola burkar i luften och sköt på något sprängämne så det blev en explosion och skit. Haha, hade grymt skoj iaf! :) Sjukt bara att vem som helst får gå runt och köpa sånt här.. Sinnes land. Fast å andra sidan som Clint sa (han som jag sköt med) så hade det som skedde på Utöja skett här hade troligvis någon vuxen på ön haft en pistol där.. Nej, hemskt ush fy blä. Jag hade kul igår iaf!
Nu, tack och hej för denna gången! PUSS
23:23 - hejhopp

Ja, jag vet. Jag lovade ett inlägg. Det har ju inte kommit än då va.. Har mycket för mig. Har haft en inneboende i mitt rum sen i fredags. Johanna bor numera här. Det är super!! Bara det att hon åker torsdag-morgon. På riktigt denna gången och imorgon är vår sista dag ihop. Sen är det jag och de nya au pairerna. Två har kommit, Malika från Frankrike (johannas nya) och Ileana från Mexiko (katjas nya). Dom är supertrevliga och det är verkligen inget fel på dom, men det är så fel! Hatar att inte kunna gå in i Johannas rum som vi alltid har gjort och skit. Blää. Jag vill inte att hon ska åka!! Jag saknar Katja så inni norden. Det var jobbigt när hon åkte och nu är det bara Johanna kvar. Dom andra kommer inte fatta mig, och inte fatta mina skämt och aaaah!! Jag vet inte.. Är lite depp. Men nu ska vi se på Harry (half blood prince) och imorgon ska vi ta med våra tjejer och se sista.. Igen. 3e gången, wihooo. Nej vi är inte beroende.. Höhöhö. Aja, det var allt för nu. Jag lovar inlägget om förrförra helgen kommer! Och om förra med.
HA DET!

23:40 - bra hélg

jag har haft en BRA helg. men återigen är jag alldeles för trött, har alldeles för mycket att göra och är uppe alldeles för sent. kanske hinner skriva om det imorgon. ha det!

23:28 - ut med skiten

Nu blev det visst två inlägg på två dagar. Där ser man. Jag måste bara få ur mig lite. AAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGJJJJJJJJJJJJJJJJJJJDSSSSSSSSSSSSSSS. så känner jag. Jag är typ stressad fast jag vet inte varför. Jag jobbar mycket. Och dom få timmarna jag är ledig på kvällarna går åt till att.. äta typ. Och sen är jag uppe på kvällarna/nätterna som nu och bara försöker hinna ikapp med omvärlden. Hela mitt ansikte har brytit ut till världens finn-paradis med. Jag älskart! Svullen, trött, ledsen, stressad och längtar hem SÅ mycket. Men det är inte mycket kvar, 5 veckor på måndag. 5 veckor är ingenting! Jag klarar detta. Om ni känner att ni vill hjälpa mig lite kan bara en fjuttig liten kommentar eller ett mail på facebook göra min dag. (imorgon är det fredag!!!!!)
Pusshej!

00:55 - hej

Jag orkar verkligen inte bloggen just nu.
Den här sommaren går fortare än fortast och nu är det inte lång tid kvar tills det hela är över. Det är helt sjukt. Och det är helt sjukt att barnen börjar skolan igen om 3 veckor. Åh, det ska bli skönt! Fast sommaren går fint. Katja har nu åkt. Det var otroligt jättehemskt att säga hejdå till henne. Fy sköen. Men en sak som är bra, eller grymt, är att Johanna kom tillbaka! Hon är här i 3 veckor.. Hennes pappa bröt fotleden så dom kunde inte komma hit och åka på deras trip, så hon kom hit istället. Tack gode gud, annars vet jag inte vad jag hade gjort nu. Kan iaf sammanfatta den senaste tiden med: Harry Potter, pool, jobb, barn, Harry Potter, Krankies, Johanna och Harry Potter igen.

RSS 2.0