sooommar!

grymt skön och slapp söndag med sol och bad (!) uppe vid Simsjön med trevligt folk! Sånt gillas skarpt. Och det känns verkligen som att det är sommarlov, men tyvärr så har vi ju härlig skola imorgon igen! underbart... Men det är rätt slappt på lektionerna, fast vi har en hel del i veckan, men skit samma! För nu är vi ändå lediga och vädret är uunderbart! Och jag är röd på näsan, men annars mår jag finemang! För jävla gött med sol och bad iaf. Jag och Hanna var först i badet, grymt. Sedan fick jag även lov att ta ett ofrivilligt dopp till, vilket resulterade i att vissa blev nersandade, men det var roligt! Skön dag och skön helg. Gårdagen var toppen den med med grillning och grejs hemma hos Birkefeldt. Men nu ska jag dra mig och kolla på Gossip Girl ! (Y)
 


Förra sommaren, eller ungefär för
ett år sen. Lugg och grejs. När jag
och Denise rymde från gympan en
gång där då..






HA DET!

fredag!

Hola!

Jag kom nyss hem fån Denise och jag är svintrött!!! Np i fysik A idag gick... ingen aning. Jag hatar ämnet i alla fall, och hoppas på G... Haha, seriöst. Fysik är inte riktigt min grej. Resten av dagen va soft, hade CAD och sen sista gympalektionen EVER, göööttmos! Sen var jag och Wedin och tränade sen efter en timme eller två träffade vi klassen, eller delar av klassen på Helensgården och åt tacobuffé för 39:- Inte illa! Det var mycket trevligt, det bar sedan vidare av en sväng till Mäthie och sen Helena och underhöll oss med en boll... Hehe, nej men det var roligt. Efter mkt om och men hamnade jag, Denise, Therese, Wedin och Lill-B hemma hos Denise och hade det trevligt. Hem sen och nu sitter jag i min säng och dör av trötthet!

Aurevoir!

100 avsnitt, Grey's Anatomy!

 

Herre jävlar vilket avsnitt!!! Inget bröllop för Meredith&Derek utan de ger istället bort det till stackars, stackars, sjuka Izzie och hennes Alex. Så underbart fint var det! En hel drös med tårar ramlade i alla fall ner för mina kinder ;) haha! Nej, men underbart och så otroligt hemskt. Speciellt när hon gick fram till altaret, jag trodde hon skulle ramla ihop! Stackars Alex-pojken att han kanske kommer förlora sin älskade! Och alla vi trogna Grey's fans här ute förlorar en underbar karaktär! Okej, nu går jag för långt.. igen. Men bra,hemskt,underbart,sorgligt,spännande var det i alla fall i Grey's Anatomy's 100 avsnitt!

Puss på Izzie&Alex!

måndag.

Har inte pluggat ett skit idag, och imorgon har jag logistikprov, det känns... bra. Har istället inte gjort ett skit. Eller nu gjorde jag ett grymt quiz på Facebook. Vem är du i TE2? Resultatet var väntat och även grymt.

I alla fall DENISE så vettifan hur det är med solbrillzen. Som jag sagt förr så är jag inte sur för att du pajade mina gamla, men jag har inte heller hittat några nya. Fast jag vill ju inte köpa dom gamla igen heller så jag är lite kluven. Vill du hjälpa mig hitta ett par helt nya? (A)

Nej, nu är det logistik igen.. eller något annat kul. Kanske en SERIE?
Just det ! Jag måste även klaga lite på att det känns så jävla ovärt att ha en massa lektioner och genomgångar tilochmed efter man gjort nationellt prov. Speciellt franska, hallå eller?

Puss!


storstad nu tack!

Jag är så trött på Skövde. Ush, jag vill bara bort härifrån just nu och från all skit, men mest från staden. Skövde måste nog vara en utav de tråkigaste städer i världen! Seriöst jag vill bo i en stad där det händer saker! Jag vill ha förändring och jag vill bort. Är det inte till New York så är det London eller Paris. Inte bo i en stad där man kan gå stan runt på en timme en lördagkväll och träffa tre personer. Hallå eller! Snacka om död stad. Och ful är den med. Nej NYC, London eller Paris lockar aningens just nu.

   

Twitter

Okej, plugga borde jag ju göra då. Men känner att jag just nu gör allt annat än att plugga.. Fast det känns rätt gött att det är mindre än 3 veckor tills sommarlov! I alla fall, satt och kollade på lite grejer och läst lite sånhära Twitter-grej som Maud snackade om en dag.. (?) Några celeeebs! ;)

Matthew Perry
Ellen DeGeneres
Barack Obama
David Schwimmer
Nicole Richie
Britney Spears

De två översta vet jag stämmer, men de två nedersta är jag tveksam på, hur som helst är grejen kul!

Onsdag!


Ohyes! Vad är det som väntar..? ;)

Grymt skoj kväll!

Helgen än så länge har vart bra, gjort allt möjligt, shoppat, kollat på fotboll o Axvall (?) och sytt (Y) men ikväll hade jag en gryyyymt skoj kväll!! Efter min sydag med farmor åkte jag och hämtade upp Carro och sen vidare till Memphis blablabla och hämtade Sanna, där skedde en incident med en flagga m.m. och jag var mindre glad på Säännie efter det! Till Fanny, där även Sofie och Amanda fanns, och grillade och greeejs, mycketmycket mysigt och gott och trevligt! Såg lite på Talang och 27 dresses, halvvägs genom filmen kom Denise och Hanna med. Senare tog dom med mig, Sanna och Carro på en tripp till Donken, yes. Där började galenskaperna, men kul hade vi. Åkte runt till Skultorp och sen halvvägs till stan sen Skultorp igen, sen stan, sen Hentorp, sen Skultorp igen och träffade på Anton, Anders och Bergström. Tihihi, skjuts sen hem av B och var nära på att se en brutal krock på hemvägen.. Skapade av ingen mindre än Denise Henningsson. Ojoj, rolig kväll har jag iallafall haft ! :)


Edie Britt!



Taget från kanal5.se

Tihih, hemskt med Edies död. Men nu ska jag sleepa och tänka på underbara integraler&derivator och ladda inför matte-nationella imorgon! Puss!

Hemska,hemska dag!

Okej, jag missade just chansen att åka till New York (flyg+boende 5000). Så jag är lite sur, fast det har jag varit hela dagen. Trött, sur, hungrig, grinig, gnällig, ont överallt osvosvosv. När jag skrev det märkte jag att det låter precis så som jag är varje dag. I alla faall, dagen förstördes nog av att imorse när jag skulle keeka lite frukost och så tänkte jag tina lite hallon och lägga i min fil.. Så tog jag och tänkte äta ett fryst så när det var ett par millimeter från min mun såg jag att det var något svart i det, rädd blev jag och hackade upp det med en osthyvel och hittar en SKALBAGGE i det! EEEEEEWW! Fatta va äcklad jag blev eller! Ush! Och jag som alltid äter sånna hallon. Observera att det var ett köpt paket och inte några hallon jag själv plockat och fryst in. Fy helvete! Skalbaggen va fryst den med för övrigt. Jag tyckte ju såklart att vi skulle skicka tillbaka paketet och få en fet ersättning men av någon anledning slängde pappa den i soporna och det var det med den. Varken jag eller Emma hade ingen större lust att äta vanilj yoghurt, special-K, hallon och russin efter det.. Nej, fy helvete. Men där har ni nog förklaringen till att min dag blev som den blev. Plus att matten idag verkligen inte är att leka med! Ush för naturkunskap, ush för matteD-nationella, ush för att billiga biljetter till New York tar slut, ush för skalbaggar i hallonen!

Grattis till körkortet, Denise!

Helleeeu!

Har inte orkat lägga upp något på ett par dagar.. men idag har jag haft en underbar sommar-dag! Pga hålltimmar och inställda lektioner tog jag, Therese, Wedin och Simon longboardarna/cykel till leksaksaffären vid Grahn's och köpte oss snyggsnygga solbrills! Sedan kom Jesper & Carl och hämtade oss och vi for till Max där Denise kom i nercabbat med Matilda och Annie, wheey! Tog en milkshake och sedan efter mycket om och men och felkörningar tog vi oss tillbaks till skolan återigen i nercabbat för att ha CAD och gympa.

Underbar dag och stoort grattis till Denise som fått körkort idaaag! 


 

  

StyleShake



Idag hittade jag en hemsida där man kan designa sin egen klänning, kjol eller topp här. Om man sedan skulle vilja går även plagget att köpa.. Det är bara att bli medlem och designa på! Själv har jag gjort ett par exempel här ovan!

Det blir nog inga bilder från SM-finalerna.. Eller vi får se om jag orkar, haha. Men nu är det Desperate som gäller! Jag hör att en housewife dör idag... Undra vem det kan vara (A)

Peace!

SM-final!

Datorn har krånglat lite idag och jag har haft annat för mig, men dagen i Stockholm igår var riktigt trevlig stundvis tyckte jag! Gick upp och for iväg i buss med Snnie halv elva. Ditresan gick förvånansvärt bra med tanke på vad som komma skall. Vi kom till Globen-området i god tid och jag och Sanna hann springa in på H&M och hittade äääntligen skinnjackan jag letat efter i år och dar. Dock fanns den inte i den inte heller idag i den perfekta storleken men denna får gå. Slapp betala den så det var riktigt najs! I alla fall, in i själva Globen sen då. Först damfinalen Skövde HF - Sävehof. Den slutade som väntat kan man säga med en förlust, men det var rätt bra stämning trotts allt. Dock skämde Rebellerna (Skövde IKs fanclub som av någon anledning även befinner sig på Skövde HFs matcher med och nu även i Globen....) ut hela Skövde stad. No comments. Herrfinalen sen mellan Guif och Alingsås blev riktigt spännande och otrolig stämning. Kulkul, hemfärden från Stockholm sedan vid ca 9-tiden började bra. Jag och Sanna satt och snackade lite. Sen började vi kolla på film The Reader, grymt bra för övrigt. I alla fall, vid elva när folk satt och småsov och vi fortfarande kollade på film sätter dom på jävla musik! Det börjar med något som bara kan beskrivas som raggarmusik, typ: Vi ska dricka öl, åka hoj och spotta snus.. något i den stilen. Det forsatte sedan med Sarek och avslutades med lite härlig dansband. Det var några härliga fyllon i bakre delen av bussen som stog för denna musik och även att dom satt där och skrek: HÖÖJ hela tiden, samtidigt som dom spillde öl, sket och säkerligen spydde med tanke på lukterna som kom därifrån. Allt som allt var det en bra dag, som slutade... på ett spännande vis.


Bilder kommer troligen från Therese imorgon!

Jackan fick jag i alla fall! :)


Ödet!

Hallojsan, kom just hem efter en underbart trevlig och skojsig kväll med Amanda och Sanna! Efter lite jobbig beslutsamhet bestämde jag och Amanda oss för att dissa bion (kassa filmer!) och även Pim's (18...) vi gick istället till Voda och satte oss där och tog en fika. Sen dök även Sanninie upp. Har nu suttit där ett par timmar och pratat och umgåtts, yes. Ska alldeles strax sova, imorgon är det upp och hoppa vid åtta (jag tyckte att jag var riktigt vitsig som kunde rimma så bra, men blev genast lite mer ledsen när jag märkte att hoppa och åtta inte rimmar alls...), ska i alla fall då fara iväg till Stockholm och Globen med Sanna och även Therese för att kolla på SM-finalerna. Ska allt bli riktigt trevligt :) Godnatt!

Dagen till ära lägger vi även in en låt tillägnad Sanna Käll!


var bara tvungen...

Jag har haft en lite halvjobbig dag idag, dels för att jag har vart trött som aset! men även dels för att Jessica inte var i skolan idag. Hallå eller ?! IDAG av alla dagar. Var det någon dag hon skulle vara här så var det ju idag, men nehepp. Jag fick överleva dagen utan att få prata av mig om Händelsen med stort H igår. Men vi får hoppas att hon kommer imorgon! Och för alla er stackare som missade detta ger jag er här åter en chans att se vad det underbaraste ögonblicket i tv-historia.. Okej, lite väl mycket där. Men titta och njut! En tår eller två skadar inte heller!



Grey's, grey's, grey's!



Inga ord behövs mer än att efter fem säsonger... ÄNTLIGEN!!!


Pizza&Parkeringsdans i Lidköping!

Projektredovisningsdagen idag gick helt okej, med vissas resultat och ämnen bättre än andra... I det stora hela blev det bra iaf. Satt kvar i skolan ett tag och väntade på Carro, jobbade då lite med mitt kök i CAD:en som förövrigt börjar närma sig ett slut.. Till Nautilus sen och tränade, hur seriösa vi var varierade kan man säga. Hem till Hanna Tinglöv, där fanns även Amanda. Efter mycket om och men tog vi bilen, (hanna och hennes körkort!) och for iväg till Lidköping! Bilresan dit var trevlig. När vi väl anlände gick vi runt i en ring och kom sedan till en pizzeria (som låg ett kvarter ifrån där bilen var perkerad) hursomhelst. Vi åt lite smarrigt med pizza och begav oss sedan till bilen igen. I väntan på John blev det lite dans m.m. på parkeringen. Oj, det var roligt. Filmer finns även på detta.. Träffade Amandas lille John, efter typ tre månader :o Trevlig grabb detdär! Fick skjuts hem och såå. Oerhört rolig eftermiddag må jag säga! Mycket,mycket,MYCKET skratt och galenheter, precis som alltid med detta cash* ;) haha!

Tack honeeys!<3


tisdag

Sitter just nu och kollar på Sex and the City, Scrubs och SpinCity. Och just nu är jag trött i heela kroppen! Körde ett Gympa-pass och sedan även ett ABS-pass efteråt. Pjuh. Jaja, imorrn tror jag att det bär av till gymmet igen med Carolinis. Trevligt. Beach -09? MY ASS! Jaja, trevligt iaf. Det är även projektdag imorrn, titta på treornas slutprojekt som gäller. Skönt att slippa lite lektioner. På lördag bär det även av till Stockholm med Sannie för att kolla Skövde HF - Sävehof och Alingsås - Guif (?) i SM-finalerna. Det blir trevligt, och roligt att varken Sävehof eller Hammarby tog sig till final på herrsidan. Okej, det var bara en parentes. Nu ska jag kolla vidare på tv:n. Förövrigt är det mest störiga som finns alla jävla teknikprylar som inte fungerar! Speciellt datorn, vår. En egen bärbar vore grymt.

Hittade förut en resa till Malta på torsdag i en vecka för en enrumslägenhet mitt i stan för 1995:- Är jag sugen, yees! Men nationellt prov i engelska på fredag är ju också trevligt. Appropå nationellt prov gick franskan jag hade idag sådär. Uppsats gick bra, läs gick okej och hör gick kasst! Nej, men nu ska jag faktist kolla lite tv innan jag nanar!



Beach -09 var det ju... Jen är snygg iaf!

Gay eller icke gay..

Hihi, träffade Amanda igår och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag må jag säga. Vi gjorde en hel del grejer, snackade viktigheter, åt förrätt, huvudrätt och efterrätt på Benidorm där Carro jobbade. Eller förrätten var godisbläckfiskar, huvudrätt - pizzasallad + bröd, efterrätt - godis-cola-flaskor. Mycket trevligt. Fick även syn på ett trevligt par som gick föbi utanför fönstret... Amanda tyckte det var jätteroligt och intressant att den enas väska var gul (...?). Jag la mer fokusen på om paret var ett gaypar eller inte. Han med väskan var defentift en man. Den andra var jag mer osäker på.. Jag tror han/hon hade bröst men även skägg och mustasch... knepigt, dessutom kommer jag aldrig få reda på svaret heller. Det känns lite surt.

Nu ska jag nog alldeles strax krypa till kojs och ladda inför franska-NP imorrnbitti. Wheey. Men jag kanske kollar ett avsnitt eller två av Sex and the City innan jag nanar.

Ha det!
 


Fy helvete vad jag blev sugen på en bläckis nu.

helg..

Torsdag var det ju Valborg då...

Fredag spenderades mestadels ute i den underbara solen! Gaah, jag älskar detta väder!!!

Lördag spenderades även den en del i solen, åkte upp en sväng till farmor och ma, pa, Emma i Simsjön. Hem och fort som attans duscha och fixa mig och sen till Kvantum där jag träffade på Denise och Therese. Handlade lite och cyklade sedan till Matilda i Hentorp. Och Annie var där med såklart. Där grillades det och det spelades kubb och kort och en himla massa trevligt snack! Nu finally (!) har jag även sett på Hundtricket, haha. Och jaa, den var bra trots att den var svensk.

Söndag, jag ska alldeles strax bege mig ner mot staden och sedan träffa Amanda. Trevligt må jag säga! :) Borde även plugga franska till Nationella som är på tisdag.. Ush&fy

Och förövrigt måååste jag träna! ush.

Puss!

Valborg

Vaknade nyss efter lite sömn efter vårt valborgsfirande hemma hos Carro i Skultorp. Vi grillade och grejer såklart, och tog det rätt så lungt, men det var precis lagom!! Och the fact att vissa där hade det riktigt trevligt i det sällskapet gjorde saken bara lite bättre! Vi nämner inga namn mer än FRIDA & CARRO. Haha, underbart! Tyvärr har jag inga bilder, men det kommer säkerligen upp på Carros blogg inom kort. Håll utkik efter filmer på Facebook med ;)

Nu ska jag iallafall inte sitta inne vid datorn mer, ut i sooolen! Take care.

RSS 2.0