22:53 - nyår coming up. och xbox kinect

AAAAH. helt plötsligt blev jag så himla taggad på nyår! en nyår på manhattan med svenskar! finfint blir det. flyger upp imorgon kväll. hoppas innerligt att flygen går som de ska bara. ett plus i kanten är att vi även får en egen lägenhet på manhattis. åh.
En annan bra sak är det där rackarns xbox kinect. vi har så superkul där nere i källaren med det just nu. jag, barnen och mamman hoppade häck, kastade spjut, spelade fotboll och bowling som bara den nyss. åh gud, vad vi skrattade. haha!
Man får glädjas åt de små sakerna, livet är för kort annars. (detta kommer jag sååå att få tillbaka någon gång av dig mamma när jag är deppig..)
Puss godnatt!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Never put your head in a turkey
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
40.- Never put your head in a turkey


16:32 - scrapbooking

Åh, jag har börjat scrapbooka. Superkul! Eller.. typ. Har inte så mycket annat att göra, är fast i huset utan bil. Mindre roligt. Men jag köpte en scrapbook för ett tag sen så jag satte igång nu.

'
Fick tråkiga nyheter hemifrån precis.. Men jag finns där även fast jag är här, för er alla. rip.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Wooden spoons and toy trucks make great massaging tools.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
39.- Wooden spoons and toy trucks make great massaging tools.


20:20 - and yet again, chirstmas is over.

Nu är julen över här. Alla miljoner människor som befann sig i huset har nästan åkt hem. Bara mormorn kvar och det är mystiskt tyst överallt. Jag är supernöjd med julen, verkligen! Det var precis så här jag ville ha det. En äkta amerikansk jul där jag bara var med. Julafton var ju jobbigt som jag har beskrivit tidigare, men resten har varit bra! Det har varit hysterisk julklappsöppning, massa mys, galna barn, tända brasor, besvikna barn och överlyckliga barn, massa folk och släktingar, massa skratt! det har även varit ett fiasko - ett familjebråk. Det hela känns otroligt amerikanskt och jag är glad att jag var en del av det. Nu blir det att testa nya xbox kinect och det nya spelet dance-blablabla med övriga familjen och mormorn. Det blev en bra jul trots allt, det blev det. Och snart är det nyår, det blir bra det med!
Tack & hej, puss & kram.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Never let a duck and chick near a foosball table
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
38.- Never let a duck and chick near a foosball table


00:26 - merry american christmas.

Halli hallå.
Nu kommer ett långt inlägg så ni som inte är mormor, mamma, Ewa osv. ni kanske vill sluta läsa nu.. ;) höhöh. Nej, men here we go!
mitt fina konstverk
Julafton
Som jag så fint beskrev i ett av gårdagens inlägg så var min julafton inte toppen. Det hände inte så mycket här. Huset var fullt men det enda som skedde var att folk lagade mat eller såg på någon basket-match på tv:n. Och jag kände mig inte jätte hemma på något av ställena. Istället gick jag runt och tänkte på hemmet och mitt vanliga julfirande.. Hur som helst en stor fet fin måltid blev det på kvällen. Snyggt uppdukat och ah, det var gott. Lite smått och gott och kändes nästan som ett julbord. Fast neeee. Men det var någon köttbit, något slags stuvning och grejer, jättegod sallad, stekt potatis och ah, strunt samma. Jag kommer inte ihåg. Och Trifle till efterrätt. (inte lika spännande som Rachels i Vänner med kött, ärtor och lök på ett lager, utan det var hallon, blåbär, någon vanilj-cocos-pudding någon kaksmulsgrejs. Nu har jag varit så beskrivande som möjligt, mormor). Hade efter maten en otroligt fin stund med mina värdpäron. De förstod att jag var ledsen och vi satt inne på mitt rum i några minuter. Kändes så himla super och efter det hade jag en trevlig kväll. Vi spelade spel, drack liite vin, satt ute vid brasan på altanen och även inne framför öppna spisen med. Avslutade det hela med julklapps inslagning med föräldrarna i deras rum.
lägg märke till den utslagen hjälten i fåtöljen till höger.

Juldagen
Idag har det ju varit själva Dagen här. Och för mig har allt känts så mycket bättre! Upp och hoppade rätt så tidigt.. Vi käkade en smarrig brunch med så himla mycket god frukt! Och sen var det julklapps utdelning (innan det hann och börja hade det gått några timmar till ingenting men aah..). Det var hetsigt och det var inte så himla mycket tacksamhet från barnens sida vilket jag tycker är tråkigt. Men i övrigt var det mys. Jag fick så otroligt mycket fina saker! Kände mig verkligen inte förtjänt av att dom ska skämma bort mig så. Öppnade även paketen från er farmor och Ann och co. Kunde inte annat än att få lite tårar i ögonen.. Under julklappsutdelningen började det helt plötsligt snöa (helskumt väder här, häromdagen spelade jag och grabben basket i t-shirt för det var för varmt med tröja..). Det var himla julstämning i alla fall. Körde Dirty Santa som är en julklapps lek som går ut på att man tar från varandra, fast lite annorlunda mot vad vi brukar göra. Det var roligt men slutade med ett besviket barn vilket dödade stämningen lite just i stunden. Efter det var det lite chill bara. Hann med lite Skype där innan vi började se en julfilm: The Family Stone. Började även på Love Actually men den avbröts och istället gick vi ut i snön. Lite snöbolls krig, lite grannar, lite pulka åkning som misslyckades pga den blöta snön. Men det har snöat hela dagen och är ett himla fint vinterland där ute nu (NEJ inte som i Skövde, jag vet! ;) Ikväll sen har alla varit helt döda. Den flotta måltiden igår övergick till rester från frukost, lunch och gårdagens mat samt papperstallrikar. Alla gick och la sig rätt så tidigt och det blev tillslut vi unga som var kvar och kollade på Transformers. Hemskt dålig film. Eller jag sov lite här och där så jag vet egentligen inte. Men robotar och aliens är inte min grej riktigt.
Men happ! Det var nog min jul det. Jag ångrar inte för en sekund att jag inte åkte hem till exempel. Även om jag längtade hem och så, så ville jag aldrig inte uppleva detta. Det var mysigt och man märkte att familjen trivdes ihop. Och jag är tacksam för att jag fick vara med.
Nu ska jag nog se klart Love Actually i min säng innan jag somnar.
Puss&kram!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- 'Pheebs' is short for phoebe, its not just what we call our friends.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
37.- 'Pheebs' is short for phoebe, its not just what we call our friends.


03:54 - uppdatering julafton

måste bara säga att min kväll blev bättre och slutade fint.
nu ska jag sova, morfar!

21:07 - go jul.

jag har en kass julafton. vi firar inte och jag vill bara hem.. hela mammans släkt är här dom är trevliga men jag är inte en av dom. känner mig jätte ensam och vill som sagt bara hem. kul. verkligen. ser just inte fram emot imorgon då vårat julfirande börjar, gör faktiskt inte det. vad är det som säger att jag kommer att längta mindre hem då? just nu är jag bara trött på att hela tiden försöka vara med. vill bara vara med, utan att försöka. jag är trött på att vara någon jävla gäst i ett hus jag bor i. fast jag är inte ens gäst här. jag vet inte vad jag är. anställd?

hoppas ni hade en bra julafton i alla fall.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Never pose for a V.D. poster compaign
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
36.- Never pose for a V.D. poster compaign


22:00 - skit skype

men fixa skype för sjutton! jag dör ju här. och mammas, pappas och emmas paket har inte kommit. och jag är less. inte ens av någon anledning är jag heldeppig. vad är detta?
det blir ingen vänner-punkt bara för det.
hejdå

22:33 - girls night

Jag och tjejen var själva en stund nu ikväll. Det blev girls night med party musik, en ytterst snygg makeover och lite målade naglar. Haha. Hon tyckte att det var en kul kväll men vi missade kuddkriget, det fick bli imorgon sa hon. Såhär snygg blev jag i alla fall efter att Miss. Z, 5 år var klar. wihoo.
Nu Glee.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Ugly, naked and guy do not make for an attractive combination
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
35.- Ugly, naked and guy do not make for an attractive combination


12:48 - 100


i ett hundra dagar har jag varit i usa. 100 stycken.


Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Playing too much on arcade machines can lead to getting 'The Claw'
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
34.- Playing too much on arcade machines can lead to getting 'The Claw'


22:45 - blaaaa

Himla upp och ner dag. Så är det, har rett ut lite problem. Några kvarstår. Snart är det jul med, har ej köpt alla julklappar kan jag säga. Åh, jobbigt. Men jag har planerat lucka 24 på barnens adventskalendrar som ska bli lite av en skattjakt. Det blir kul hoppas jag. Just idag har jag varit lite trött på barn känner jag. Barn i allmänhet. Barnsligt beteende och skrik och att deras hjärnor inte är riktigt utvecklade..
En annan sak som stör mig är att mitt vänstra öga håller på att rycka hela tiden. Eller ögonlocket, inte ögat.. Det vore skumt om det var ögat.. I alla fall, det kan ju göra det när man blir trött, men det här håller på hela dagarna och har säkert gjort det i över en vecka. Hel knepigt.. Jag är helt slut däremot, undrar verkligen varför.. Det är nog fullmånen som mamma säger. Let's blame it all on the fullmåne!
Godnatt!
PS. Den här lilla extra grejen jag lägger till på slutet i varje inlägg har med tv-serien VÄNNER att göra, för er som inte följer min blogg slaviskt.. och för mamma och pappa som tydligen är lite tröga.. DS.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Always double check your measurements when making an entertainment unit
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
33.- Always double check your measurements when making an entertainment unit


00:11 - johnny och jag vi har det så bra

Idag var det lite julklapps shopping. och sen bio, The Tourist. bra tycker jag minsann, kanske för att Johnny Depp ser himla bra ut, vad vet jag..? Jag läste i en tidning att han detja en 19-åring så jag har kanske chansen nu. Eller vad säger du mamma?

23:07 - food (mat)

Detta inlägget är tillägnat en av världens bästa människor, Ulla Lundh även kallad farmor.

Ikväll har jag jobbat för föräldrarna var på fest så därmed har jag lagat mat. Jag som är en sån mästerkock fixade lätt och smidigt ihop lite pannkaks smet och gjorde ängasoppa. Utsökt! Eller nästan, pannkakorna blev lite för bruna. En var stenhård till och med. Men dom smakade finemang. Grabben åt som bara den. Det var nära på att han till och med åt den stenhårda. Soppan.. ja, den dög. Fick inte till den riktigt som du farmor men äsch. Det funkade. Den var ingen överdriven hit bland barnen, men ah. Dom åt i alla fall. Jag hade inte tid att fixa med riktiga grönsaker så jag fick ta en såndär fryst mix, så det var kanske där min briljanta soppa föll. Jaja, tänkte bara säga det.
Puss och kram!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- A silent auction is not a contest to guess the right price
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
32.- A silent auction is not a contest to guess the right price


23:47 - it's christmas time

klätt grana har vi gjort idag. och ätit pepparkakor och druckigt glögg. pepparkakorna är slut och glöggen var mindre poppis. har haft en superduper eftermiddag och kväll med en bra värdfamilj. det känns bra. kanske var för att tjejen somnade vid 6? höhö. nej, hon är söt. aja, jag är trött. har pysslat och fixat och donat lite till. visar't imorrn. gutten nacht!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- When moving a couch upstairs, PIVOT!
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
31.- When moving a couch upstairs, PIVOT!


23:45 - väderkaos, FIKA och skumt barn

Idag har jag haft en superduper lång dag igen. Dom ringde igårkväll från skolan och sa att den var inställd idag pga vädret.. Trodde det skulle vara storm när jag vaknade på morgonen, men nopie. INGENTING. Fast det var tydligen lite isigt. Jag var inte ute ur huset idag så jag vet icke, men det kan nog stämma. Aja, dom är ju lite roliga med det dära med väder och så här. Imorgon är skolan framflyttad 2 timmar, ööh. Jaja, jag klagar inte! :)
Idag har vi fikat. En riktig fika! Som jag har saknat det! Det var en bulle, en ballerina, två pepparkakor och en ruta marabou. Och hallonsaft. MYS. Hallonsaften var en succé.
märk väl min fina adventsljusstake och de fina trät!

Nu ikväll har jag upplevt något heeelskumt. Tjejen ligger i soffan och kollar på tv och låtsas sover som barnen av någon anledning gör OFTA. otroligt irriterande. Hon vill inte komma och äta middag utan bara totalignorerar mig. Jag orkade vid detta laget inte ta konflikten alls och gick istället och åt med grabben (stuvade makaroner och stekt körv, vilket också blev en succé). Istället tar jag fram hennes mediciner och ger dom till henne. Hon vaknar då upp (från att ha somnat på riktigt tror jag) och börjar skrika och gapa och sparka och slåss. Jag fattade ingenting! Lät henne vara lite och tänkte hon lugnar väl ner sig om hon somnar så bär jag bara in henne i sängen. Efter ett tag (lite xbox spel med grabben som JAG vann!!!!) lyfter jag upp henne och bär henne upp till hennes rum då hon återigen börjar slåss och sparkas. I rummet sedan skriker hon att jag bara ska dra där i från, att hon aldrig mer vill se mig osv. Jag fattar fortfarande inte ens varför hon är sur. Är med killen lite och sen går vi båda in i hennes rum igen för jag var tvungen att bädda hennes säng. Killen börjar då vara rolig, så hysteriskt roliga som 9-åringar kan vara, enligt dom själva och alla yngre. Tjejen börjar prata lite och mindre än en minut senare skrattar hon och hoppar runt och pratar med mig och är precis som vanligt. ÖÖHH?!?! så himla skumt. blev nästan rädd för na.
ajaaa, nu ska jag SOVA

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- It's possible to drink a gallon of milk in 10 seconds.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
30.- It's possible to drink a gallon of milk in 10 seconds.


23:06 - three months

igår var det 3 månader sen jag kom till this country då va. TRE MÅNADER! 1/4 av min tid i USA har redan gått. Helt sjukt! Känns som att jag precis kom.. fast å andra sidan känns det som att jag har varit här i evigheter. Men jag har det bra! Självklart är det upp och ner, men så är det ju alltid med mig. Alltid. I alla fall, gjorde en liten lista på saker jag inte vet hur jag klarat mig utan tidigare! Here we go

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Regina Falange and Ken Adams make great false names.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
29.- Regina Falange and Ken Adams make great false names.



16:11 - IKEA

Igår for jag till Charlotte och IKEA, aka. heaven. hehe. Himla bra var det. Kändes precis som hemma.. Letade lite prylar och så men hittade inget direkt. Och jätte intresserad var jag kanske inte av det heller. Istället lockade matavdelningen mer. Och oj vilken matavdelening det var. Wiiieee. Om jag hade köpt allt jag velat hade det gått på flera hundra dollar. Stort var det och allt fanns! Utom lussekatter och saffran. :( men jag fick med mig en hel del andra grejer vill jag lova. 44 dollar gick det på, som ni vet om ni hänger på facebook. I alla fall, lite bilder här!
Efter lite julmust, pepparkakor och julkalender så avslutades kvällen med jobb och jag och grabben spelade xbox, såg film och åt.. chicken nuggets äkta gourmet. jag kunde inte hålla mig borta och gjorde mig därför även en sillmacka. hihi. Bästa blandningen av USA och Sverige? haha!
Blev lite mer pepparkakor och även glögg efter det och hade kände att pepparkakorna kanske blev aningens för många. Menmen, gott vare!
Pusshaajs!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
28.- It's never too late to resurrect the routine, just don't change it.


22:09 - vivre ma vie

jag ska leva NU.
cl är bäst, efter mig såklart.
-----
det har varit en sådär upp och ner dag hela dagen. och jag är helt slut, orkade inte åka iväg och träffa folk istället sitter jag i min underbara säng i min otroligt sköna pyjamasbrallor och tänkte se på en film istället. ibland är det skönt att vara själv. fast idag har jag saknat hemmet lite. det har jag allt.
på ett av collegen här i stan. där obama hänger typ.


Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Eating too much mean can cause 'meat sweats'
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
27.- Eating too much mean can cause 'meat sweats'


21:52 - reeesa

Jag är så himla sugen på att resa! Det är rätt sjukt hur fort man blir "hemma".. Jag ska till Miami i maj och det är grymt, men mer än så har jag inte planerat.. än. Jag menar jag har ju världens möjligheter att se USA. Jag har vänner i New York. Jag har vänner i Seattle. Jag har vänner i Las Vegas. Jag har vänner i DC. Jag har vänner i flera andra stater med, Arizona & Ohio tex. Världens möjligheter som sagt. Jag vill himla otroligt jätte gärna åka och åka skidor just nu! Aaah! Jaja. Det var det.
Jag tror jag måste börja se en ny serie nu.. får fila lite på vilken. Förslag mottages gärna.
HA DET

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Everyone has an identical hand twin
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
26.- Everyone has an identical hand twin


22:47 - the result of the adventskalendrarna

Inatt satt jag uppe och slog in julklappar som tusan. Santa's workshop var just då i min säng. Men det blev bra och idag skickades grejer overseas, betalade dock 56 dollar fört, så hoppas minsann att det är uppskattat!! hehe.
Här kommer äntligen resultatet av mitt hårda slit och sena nätter vid tillverkningen av adventskalendrarna.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- A 'Day of Fun' is a good way to get to know someone.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
25.- A 'Day of Fun' is a good way to get to know someone.


11:06 - the story of mr. president

Okej, nu kommer Obama-förklaringen. Jag fick i förrgår reda på att jag inte kunde åka och skriva in mig på ett utav collegesen här för att the President skulle komma. Waah. kul ju. Vi for dit och stod och väntade på att få en glimt av han.. Det var poliser och polisbilar och grejer överallt. Vi kom med i något slags gäng och fick Obama-skyltar och grejer. Där stod vi och frös i en timme utan att något hände.. Sen tillslut så kommer polisbilar med sirener och grejer på och stora svarta bilar varav en hade amerikanska flaggor fladdrande i fram. Såg ett gäng stiliga män i kostym och en kvinna i röd dräkt gå in i skolan men hann inte se om mr. Obama var en av dom. Tyvärr. Menmen, nästan iaf ;) Jag filmade fast filmen är helskakig och en polis står mitt för hela bilden. KUL. Ska senare se om jag kan få fram någon bild av spektaklet.. Här är jag iaf. HEHE. och en gubbe.

på skolan brevid.
Kan ju lite snabbt dra 911-historien också. Grannpöjken var här som vanligt och satt och lekte med telefonen och tydligen busringde och ringde då ett nummer som började på 911 och la på. En kvinna ringde upp igen och min 5-åriga tjej svarade och försökte förklara vad hon sa fast jag förstod ju ingenting. Tänkte strunt samma. Lite senare ringde det på dörren och jag öppnar och utanför står det en polis i full utstyrsel, på något sätt känns de mycket större med en amerikansk polis än en svensk. Jag blev livrädd, som tur var hade pappan kommit hem precis innan så han fick ta det. Vet inte vad som hände. Han tog med sig pojken hem och mer vet jag inte. ush iaf!
Nää, nu ska jag köpa mina sista julklappar så jag kan skicka dom idag!
ha det!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Throwing your own wake is not a good way to meet women.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
24.- Throwing your own wake is not a good way to meet women.


21:49 - outlet & obama

Hola vänner!

Igår var vi på ett outlet på LCC-mötet. Jag hittade typ ingenting. Kul, verkligen.
Idag har vi träffat Obama. Och druckigt kaffe. Och grannen ringde 911 från vårt hus och polisen kom.
Hej!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Your first name is not your family name
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
23.- Your first name is not your family name


16:25 - telefonbakomat & snö

Gårdagen var bra som sagt. Träffade mes amis här och for sedan till Greensboro för shopping med Ulrika, en svensk tjej från Graham en timme bort ungefär. Mycket trevligt och skönt med någon lite mer lik en själv. Saknar lite att man inte riktigt kan skämta och vara ironisk och babbla på för att folk inte riktigt fattar poängen. Det är ju inte kul att dra hela faderittan igen liksom. Hur som helst, av lite olika anledningar (inte bara mitt fel!) så var jag sen. Var tvungen att ta ut pengar på vägen och tänkte drive thru:en funkar ju finfint. Bara det att kön korsade hela vägen och ah, tänkte springer in till bankomaten istället. En gubbe öppnade dörren åt mig och jag frågade om det fanns något ATM där. "Det finns telefonerna där" eeeh, tänkte jag. Smyger mig fram mot en telefon automat typ med en liten skärm typ. Fattade ingenting. Gubben kom fram till mig efter att ha sett hur otroligt förvirrad jag var. "Du lägger i vad du vill skicka över i behållaren och skickar iväg den och tar upp telefonen så hjälper dom dig." Fortfarande fattade jag inte ett skit. Det fanns en behållare som stack ut ur ett hål kan man väl säga, men ändå fattade jag inte. "I'm sorry, but I still don't get it" säger jag lite blygsamt. Lite smått irriterart tar gubben ut behållaren öppnar den säger lägg i vad du vill här i. ID-kort kanske? "kan man få ut pengar här?" JA. Stoppar i mitt ID-kort och trycker på send och hela behållaren sugs ner i hålet. Efter en stund kommer en kvinna upp på skärmen och frågar vad jag vill. "eeeh, ta ut lite pengar". Sen gick allt smooth men det ofta så här att allting är super effektivt, eller ska vara. Och det hela förvirrar mig som tusan. Det är alltid miljoner földfrågor när man beställer osv. I alla fall. Vidare mot Greensboro känner jag hur Hazelnut Coffee:n från tidigare börjar trycka på. ÅÅh, trodde jag skulle DÖ där ute på motorvägen. Det går ju inte direkt bara att stanna och kissa heller. värsta ever! Men jag tog mig fram och hittade snabbt som tusan en toa och resten av dagen var bra!
Idag har jag varit iväg på ännu en basketmatch. I like it! Det är även snö här nu. Imorses blev jag helchockad när jag såg hur det snöade. Men jag var glad! jag ÄR glad. Det är vitt överallt. Förutom på vägarna. Misstänker dock att den försvinner rätt snart. Men bara lite granna gör att man får lite julkänsla sådär. Vesst, bra, tack och hej för ett ovärt inlägg!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- There is no such thing as shark porn
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
22.- There is no such thing as shark porn


23:17 - Like it!

Okej, people. Jag vet att det kan ibland vara jobbigt att fylla i två eller tre fält och skriva några ord och trycka på en knapp (med andra ord kommentera). Jag gillar mamma & pappa, mormor & morfar, Emma, Ewa Lasse Carl & Johan för att ni gör det. Och till er andra typ tre som läser: det gör så otroligt mycket för mig att få en kommentar. Bara ett ynka ord är så himla otroligt roligt! Men det kan ju som sagt vara lite jobbigt ibland, missförstå mig inte. Jag är inte ironisk, det ÄR jobbigt att göra det! Men nu kan ni istället bara trycka på min fina lilla Gilla-knapp under varje inlägg. superenkelt och faktiskt inte jobbigt alls och det gör mig ändå lika glad!
I övrigt bra dag, lite jobbiga inslag så som min akuta kissnödighets incident. Men äsch, jag tar't imorgon.
Tack & hej.
Jag är skettrött!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Meat is not an ingredient in trifle
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
21.- Meat is not an ingredient in trifle


23:12 - l'au pair super!

Idag har jag varit en bra au pair. Jag är stolt. Jag har tvättat allt som kan tänkas behöva tvättas, kläder, handdukar, lakan och såå. Jag har städat lite. Umgått med sjuke grabben som inte var så sjuk idag. Jag har lagat fin mat. hehe. Jag har gjort klart adventskalendrarna (äntligen, och med tanke på att killen var med när jag köpte alla presenterna så blev det inte riiktigt så bra som jag tänkt mig). Jag har hjälpt till med läxor på ett underhållande vis. Jag har haft sagostund. Jag har busat och låtit barnen vara uppe några minuter längre. Jag har skrattat som bara den och jag fick höra tjejen säga när hon ska sova: This is the best night ever! Åh, det var en bra kväll. Kalendrarna var uppskattade och jag var nöjd. Fast lite bättre hade dom ju kunnat vara.. ;) Ska ta en bild imörrn i dagsljus så ska ni få se the result så att säga. Jag har heller inte tyckt synd om mig själv och deppat ihop för att jag jobbar länge. Näe, en bra dag helt enkelt.
Nu Grey's.
Tack och bock, världen. Tack och bock!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
20.- Never let slip to a child that they are in fact adopted


00:23 - rackarns

Jag. är. död.
Rackarns kalendrar och rackarns öronsjuke grabb och rackarns 12 h långt strömavbrott och rackarns jobb hela dagen idag och rackarns jobb ännu längre imorgon.
Gillar däremot att Miami planeras!
hej.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- You should leave your synth keyboard in the 80s where it belongs.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
19.- A nap with your best friend could be the best nap you've ever had


RSS 2.0