Förtydligande

Bör även förtydliga att det som hände i Lördags mellan elev och lärare var icke något sexuellt. Endast en oskyldig smäll på käften! ;)


Måndag

En otroligt ovärd dag idag, med 10000 inställdla lektioner osv. Värre var det nog för Jesper, men ändå. Körde spinning med Matiepat efter skolan, ush&fy det var jobbigt. Träffade Annika och Lucas lite och stannade och hade det trevligt med dom och så med. För övrigt har jag bara kollat på Färjan 2 som hade premiär idag, haha grymt ju! Tycker allt att man borde få reda på Sommarlands-jobbet snart. Skulle få reda på det i slutet av Mars, imorrn är det sista. Men vi väntar tålmodigt! Tyvärr så har jag missat dagens Project Runway, men har däremot, med mamma, fixat datorn igen! Här är vi tekniska minsann. Förövrigt är jag sugen på att åka skidor tro det eller ej, men på söndag åker jag upp till Sälen i alla fall, det blir skönt!

Dagens roligaste var ju i alla fall när man fick reda på vad som hänt mellan en viss elev och en viss lärare på krogen i lördags. Inga namn eller detaljer nämns här och nu, men roligt var det!!

Ha det!

Grattis Annie!

 


Katastrof att Mangan vann där tyckte ju jag då.. Baloo liksom.. ? Laila och Tobias var ju allt så fina. Menmen, ännu en katastrof i omröstningen av Svenska folket. Och varje gång står det på löpsedlarna dagen efter att rösterna har räknats fel, att tv4 har gjort fel, att alla röster inte kom in osv osv osv. Jag tyckte i alla fall att det var synd.

Dessutom har våran dator pajat helt och hållet typ. Trist, man blir så isolerad, jag är verkligen beroende av datorn. Alltså inte typ msn, facebook och sånt. Men man använder ju verkligen datorn till allt. Jag saknar Kanal5.se. Okej, nej jag skojade.

I går hade jag en trevlig dag. Lite stressig, men det gick bra. Var och åt på Kryddan men Vonka, Hanna och Diana. Mycket mycket trevligt må jag säga! Sen till Matilda och sen vidare till Annie, som fyller år idag. GRATTIS ANNIEBOY! Mycket god mat och så.. Aningens stark kanske, haha. Nej, men det var gott. Kvällen fortsatte bra, kanske bättre för vissa, vem vet? ;) Earth-hour var det med! Och självklart skulle det släckas. Såg hur hela staden blev mörk, cooolt. Däremot inte förns framåt nio-tiden. Är folk efterblivna? HALV nio var det meningen.

Sanna 18!

Wheeey, och vet ni vad? Sanninie fyller arton idag, yesyeeesss! Och det ska allt uppmärksammas! Och present som är så fin så, men det blir imorrn! Grattis i alla faall Sannie-boy! <3
Förövrigt är handbollen saknad!

plugg,plugg,plugg

Jag är helt slut i huvudet just nu. Min dag idag har verkligen bestått av pluggande! Skolan var ju som den var, och jag jobbade på lektionerna, faktist! Satt även hela lunchrasten och gjorde fysik-inlämningen/provet. Stannade kvar i skolan tills fem och sen hem och pluggade vidare ytterligare lite till. Såå mycket har jag ändå inte gjort. Har vart och tränat med sweet-Carro med! Jaja, jag är trött i alla fall och imorrn är det fredag och det gillar vi!!

Jag har även precis kollat på dokumentären om Josef Fritzl, ni vet han som låste in sin dotter och våldtog henne i tjugofyra år. Hur kan vi leva i en sån värld där sånt händer?! Han är den vidrigaste männsika jag någonsin har hört talas om! Det finns inte ens ord som kan säga hur jävla sinnessjukt det hela är! Ush, jag mår seriöst riktigt dåligt av dethär.. Nå väl, ska pysa.

Peace!


massage&sommardagar!

Hallojs!

Vad är dethär för jävla skit eller, när jag vaknade imorse var liksom den jävla snön över allt!!! Herregud vad jag vill ha sommar nu, eller åtminstående vår. I fredags satt vi och snackade om den perfekta sommardagen och i sommar kommer den att bli av.. Med sol, bad, grillning, longboard/cykling, glass och picknick, OHYES! Frågan är bara när den jävla sommaren kommer. Therese, inga fler dagar med brillorna till busshållplatsen på ett tag nu då verkar det som. 

Idag har jag i alla fall vart en sväng på stan med Denise och sen hem till henne och fått massage, jag känner att jag kommit in i relax-stadiet nu här! Haha, men det var gött! 

Nu är jag trött som ett svin och törstig, jag tror jag ska fixa lite röd saft.. Sen är det Project Runway klockan tio med, det glömmer vi inte!

Göteborg!

Hej&hå.

Ush! Jag hade skrivit massor och nu försvann hela skiten!
I alla fall, jag har inte haft tillgång till dator på min vistelse i Göteborg med mamma och det var skönt. Har alltså då inte kunnat skriva något, men vi har haft fullt upp. I fredags efter skolan tog jag och mamma tåget till Gbg då. Gick på bio på kvällen, en shopaholics bekännelser. Hade hört innan att den fått dåliga reviews men jag tyckte att den var riktigt underhållande!! Efter det kände jag även för första gången på länge att jag fått tillbaka suget på att shoppa! Igår var vi i alla fall på Tur-mässan. Fick med oss en hel drös med kataloger och broschyrer om resor och länder osv. Har riktigt ont i armen idag efter att burit med allt hem. Hursomhelst, senare gick vi runt i lite affärer och lite nya inköp blev det allt, och det var på tiden. Gött mos! Var och åt på en indisk resturang och hamnade brevid Skövde-folk! Idag har vi vart runt i lite affärer som vi missade igår och sen varit på Hagabadets spa och fått behandlingar, badat, relaxat och haft det urskönt! Tog tåget hem och sen har jag inte gjort mycket mer än att klippt sönder ett par leggings. Letade efter ett par och hittade några nästan identiska med dom jag just klippt sönder själv, och då är det ju bara för onödigt att slänga ut pengar på det! Händiga jag fixar det lätt som en plätt själv istället! ;) Tänkte kanske sätta på Gossip Girl avsnittet som jag missade tidigare ikväll med!

Jag har även fått tillbaka lusten att sy, men jag vet inte riktigt vad.. Förslag?

Tjingeling!



Ursäkta den usla kvalitén, men här ser man i alla fall på ett ungefär hur dom ser ut!

Grey's Anatomy!

Hey,

Jag och Jessica håller just nu på att göra en riktigt trevlig grej. T-shirtar till oss och grejer! Eller vi sitter kvar i skolan och jaa, tar det lugnt. Håller på att jobba med mitt kök i CAD:en. Igår var det Grey's Anatomy och det var riktigt bra som vanligt! Wheeey! Ja, det var väl ett ovärt inlägg men jag kände att jag behövde dela med mig av denna trevliga nyhet. Ikväll ska jag inte göra ett skit!! Riktigt skönt. Eller fixa med t-shirten och så då, och sen kanske övningsköra. Just det, jag ska träna med. Okej, nu blev det ganska mycket att göra ändå. Menmen, jag vill fylla 18 med, men det kommer senare..

Skolan, yees

Hola!

Har precis haft naturkunskapsprov. Det var kanske inte så jättesvårt.. Eller jag vet inte riktigt, men just nu känns det okej. Yesyes, nu kom Annie. Trevligt :) Väntar på att våran Svenska-lektion ska börja då. Jag är såå trött, och tisdagar är alledels för stressiga, med gitarr. Sen gympa-pass och ABS. Sen hem och en himla massa tv-program att kolla på. Lost har tydligen premiär idag. Ouioui, det blir nog roligt. Jaja, nu ska jag väl pysa då kanske.

Au revoir!!

Panik

Herre min skapare! Jag har panik för en hel drös med saker just nu. Jag har verkligen inga kläder, det är riktigt hemskt. Och jag har inga pengar, eller joo men neej, eller äsh! Jag har i alla fall typ ingen inspiration just nu, har blivit helt off. Det är lite sorgligt. Dessutom har jag inget jobb och kan alltså inte heller få mer pengar. Och så vettifan vad jag ska göra i livet, seriöst det finns typ hur mycket som helst som jag vill göra efter studenten. Men det är ett bra tag kvar tills dess. Det är inte jättelångt kvar tills det är sommar i alla fall. Eller ett tag är det ju, men jaa. Och då hoppas vi på en varm och skön sommar med massor med äventyr. Bilsemester runt Sverige, upp till Norrland och grejer! Haha, okej kanske inte. Men en rolig sommar får vi hoppas på i alla fall. Men just nu är det inte alltför underbart här. Kallt, grått och blött, ush. Tur att man har trevliga vänner i alla faaall!!! :)

Twilight

Rolig kväll med Hanna, Carro och Frida. Checkade dagens Gossip Girl-avsnitt som förövrigt var mycket händelserikt, även Twilight. Filmen är fortfarande riktigt grym, dock har hysterin lagt sig.. Fast jag kan ju inte säga annat att jag tycker fortfarande att han är snyggsnyggsnygg!!

     

Helg!

Så, nu har jag äntligen hittat en liten stund så jag kan skriva av mig.. Av någon anledning har Emma börjat ockupera datorn hela tiden, menmen. Vad har hänt sen sist.. Jag och Frida var ju på intervjun då, vet inte alls hur det gick men vi får reda på det i slutet av mars, skönt att det ändå var så snart.. Blev helt slut när jag kom hem och somnade klockan åtta!

Fredag sen då, fredagen den 13:de. Var en riktigt bra dag. Samhällsflickor fixade fest i Volvohuset, vilket blev den roligaste kvällen på länge som jag skrev sist. Riktigt bra, tack tjejer!!! Jag tänker inte stå för några bilder men det finns en hel del på Julia Franzéns bilddagbok.

Igår var det final i Melodifestivalen då. Detta sågs på hemma hos Sanna med henne, Jessica och Sofie. Malena Ernman vann ju då, som de flesta vet. Jag tyckte att det var kul, något annorlunda och låten är lite skön! :D haha, det roligaste var att Sanna och Sofie verkligen inte gillade den alls. Haha, men jag tror att det kan gå riktigt bra för tjejen! Caroline af Ugglas är ju med lite skön, jag hade jag inte haft något emot om hon hade vunnit. Eller snyggsnyggsnygg-Måns, eller H.E.A.T. ! Jaa, det fanns en hel del bra och roliga låtar! Jag var dock lite sorgsen att Rigo m.fl. inte gick till final.

Söndag idag, har vart och tränat och lite så.. Ska sedan iväg och kolla på film och grejer med  Hanna och Carro tror jag.. Fast jag borde plugga.. Naturkunskaps-prov på tisdag är ush&fy!

Au revoir!


Fullt upp!

Heellow! Jag har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp.. Dock inte med skolan utan med sommarlands-intervju och grejer. Idag är det fredag och äntligen helg, men jag kom precis hem från en otroligt rolig kväll!! Roligaste på länge, kanske skriver lite imorrn och visar bilder och så!

Peace!

känslosam dag.

Idag har jag varit så otroligt trött på skolan, orkar ingenting! I alla fall, hem och bokade en tid för intervju på Skara Sommarland, för sommarjobb i sommar. Gud så mycket sommar det blev i den meningen, men jaja. Lite småroligt att jag fick komma dit, men sen får vi väl se hur det går. Kollade även på en hel del bilder och liknande från Malta med mamma, och ibland känns det som att det var så otroligt mycket lättare där, visst jag var en aning yngre, men ändå. Eller så är det bara så att jag främst kommer ihåg de bästa bitarna. Underbar tid i vilket fall. Var sedan iväg till farfars grav, 10 år sedan. Herregud vad tiden går! Nu lät jag som en gamal tant med, men det är helt sjukt. Även fast jag inte var så gamal så blev det känslosamt.

Puss,farfar!


Underbara Tower Road!

Hanna 18, bilder!

Här är ju då lite härliga bilder från gårdagen ;) 


           

    

Hanna 18 år!

Hade en sjukt rolig kväll igår hemma hos Hanna med ett 30-tal tjejer! Jag tyckte verkligen att det var lyckat. Bilder kommer kanske upp senare.. Får se hur det blir med den saken där.. Höhöh. I alla fall, grattis till Hanna!!

Skön dag än så länge. Har endast kollat på tv, repriser och sånt, Let's Dance osv! Ska nog dock sätta mig och göra lite franska snart och senare är det Gossip Girl och premiär av Wipeout! Verkar ju grymt kul!! :D


Friday

Helg, helg, helg. Riktigt rolig fredagkväll med Sanna, Emma, Fanny och Kajsa må jag säga!! :) Och Fanny och hennes tidning "Allt om bröllopet" mellan Victoria&Daniel med hör och häpna tillochmed en fin plansch att sätta på väggen! Haha, kul var det i alla fall.

Just nu fick jag en sån otrolig längtan efter New York! Eller jag längtar ju alltid tillbaks till USA, men just nu blev det så otroligt till just NYC!! :) Jag vill så gärna åka dit på sommaren. Och nu vill jag ha sommar med en massa roliga resor och äventyr. Vi får väl se vad som händer.. men en sak är att the best is yet to come som Bree så klokt säger! Nu ska jag nog allt ta och sätta på en bra film.

Peace out!

       

VG?

Hejsan alla fans! ;D

Kom nyss hem från en lång dag.. Eller kanske inte så värst lång, men ändå. Hade engelskaprov första imorse, får väl se hur det gick. Vanlig skoldag idag med, med en himla massa jobbiga folk ibland! Slutade halv två och satt sedan kvar och pluggade matte till fem! Hade utvecklingssamtal, typ ambitiös, pratar för mycket, ambitiös, pratar för mycket osv. En gigantisk besvikelse var dock att Maud hade skrivit att jag låg på VG, blev så jävla besviken men vi får allt se.. Ner till stan sedan i alla fall och tog en fika på Rådhuset med Denise, Therese, Annie och Matilda. Mycket trevligt, satt där tills typ.. nyss när jag kom hem. Borde dock kanske ha pluggat ändå lite mer på matten, prov imorrn ser jag ju inte fram emot. Men sen är det helg, det blir nog en bra helg får vi hoppas!

VÄX UPP, KILLAR!!!

Idag har vi haft världens diskussion i skolan och vad i hela friden är det med killar i våran ålder, inte alla, absolut inte alla, men som Matilda så klokt sa idag, ungefär 95 % av killar i våran ålder och nedåt tycker bara att jävla fjortis-tjejer med blont hår och mycket smink är "så jääävla goa brudar". Lyssna bara på hur det låter! Det är precis som att ni har upptäckt att tjejer finns och hur deras kroppar ser ut! Att ni liksom inte kan se en fin tjej utan att hon på något konstigt vänster måste vara snygg. Det är samma sak med oss tjejer, det måste jag säga.. Eller det var för ungefär 5-6 år sedan när man tyckte att typiska "pojkbands-pojkar" var snygga. (Jag säger även inte att det var alla tjejer då heller!)
 
Jag vet ej vem grabben är, men detta är en typisk kille som kanske skulle kunna vara
motsvarigheten för oss tjejer då.. FÖR FEM ÅR SEDAN!

Ni vet vilka ni är och i vissa fall äcklar era tankar mig! :D Jag ska inte dra alla över en kant, och tycker även inte att ni är enbart sånna, ibland kan jag faktist verkligen hålla med er , eller i alla fall förstå er med vilka som ser bra ut.. Men för det mesta.. ew! Väx upp!!!!!

Så nu har jag fått mitt sagt och förresten Carl, jag tycker INTE att Andreas Carlsson i Idol-juryn är snygg!

Madonna



  Nu blev det visst en inlägg till, men måste bara säga att Madonna i augusti vore inte helt fel! Vi får se, vi får se. Någon som har lyckats få tag på biljetter förresten?           





Desperate Housewives!!

Uff, har just nu ont i hela kroppen! Har nämligen vart och tränat en sväng. Först en timmas gympa, sen 30 minuters ABS, och nu är jag bannemej trött! 
I alla fall, det var säsongspremiär av Desperate Housewives precis, det var efterlängtat! Mycket bra avsnitt med, creepy ;) Haha. Men nu måste jag faktist plugga allt det som jag skulle gjort på dan, men som jag av någon anledning inte gjorde. Ushush, sen är det ju back to school imorrn, med en hejdundrans jobbig vecka.  

Ha det!


John Legend

Vaknade rätt nyss nu då, kom hem vid halv fyra inatt eller något, så kunde jag inte sova så det blev Gossip Girl ;) men i alla fall, gårdagen var riktigt lyckad faktist! Seg bilfärd och innan det började, men sen var det bra drag faktist. Trots att jag inte var det största John Legend-fanet där trivdes jag bra :D Dom sista låtarna var grymma, som Green Light och Ordinary People. Jaja, just det! Vi stog även precis brevid han Jesper, ni vet som var med i Idol i år tror jag det var. Vilken upplevelse! Haha, nej men han var ju i alla fall lite smått töntig!

  


Snö!



Här var även en outfit-bild då. Tänkte att jag bara va tvungen att berätta att en jävla snöstorm just drog in. Vad är dethär? Jag som tänkte att nu är våren påväg och jag kan börja använda min skinnjacka utan att frysa ihjäl. Men nehepp, det blir väl en stor fet vinterjacka idag med då, eller kanske pälsen från igår? ;) Nej, den väntar vi lite med. Men i alla fall, så vore ju lite vår inte heelt fel alltså!

T-shirt - Ullared (?) 69 kr.
Jeans - Cheap Monday
Skor - Converse

Tänkte även berätta att våran kamera pajade i USA, så ni får nöja er med kassa mobilbilder för stunden.

Have it!

Stockholm.

Just nu sitter jag och äter frukost: vaniljfil, Special-K och hallon, och det är smarrigt kan jag lova!! Måste verkligen börja göra mig iordning nu, för om cirka 40 minuter kommer Mattias och hämtar mig så åker jag, han, Viktor och troligtvis någon av Mattias kompisar till Stockholm :) Ska gå på koncert och kolla på John Legend, egentligen inte alls min typ av musik, men det är en kul grej, dessutom skulle mamma betala ;) Sitter även och läser på Kanal5.se såklart! Tvseriebloggen är inget att leka med! ;) i alla fall, måste rusa! Väntar även på iPoden som Emma tyckte att  hon kunde ta idag. Jag skulle ju inte klara mig utan den fyra timmar till Stockholm och fyra timmar hem igen, nejnej! Så nu är den påväg hem igen, det är bra! ;)

Puss!


Ullared&freeport!

Bonjour mes amis!

Sent i fredags bestämde jag mig för att åka ner till farmor, Viktor och Ann till Varberg. Så i lördags morse hämtade morfar mig och skjutsade mig till resecentrum. Tog tåget till Göteborg och tro det eller ej men jag pluggade faktist matte! Bytte sedan och åkte vidare till Varberg. Träffade då Viktor och senare åkte vi allihop till Ullared! Haha, där hade jag kul och köpte en massa onödig skit, menmen. Det var ju billigt!!! Såg även en gubbe med strumbyxor och högklackad, dock ingen transvestit. I alla fall, sen gick vi ut och åt på Harry's och såg sedan melodifestivalen på hotellrummet.

Idag har vi åkt till Kungsbacka och Freeport och shoppat lite mer, en pälsjacka m.m. ;) Trevligt det med, vi åkte sedan hem, eller till Skultorp. Hämtade upp Sanna och hem och fixade iordning oss lite och sedan iväg till Jessica!! Mycket god mat och trevliga tjejer. Dansade en del, dock var det väl mest Sanna, Emma och jag, men kul hade vi! Blev en tidig kväll och skönt var väl det. Imorrn är det nämnligen Stockholm som gäller!!

Ha det!!!
 


RSS 2.0