17:33 - halloween party

Gårdagen var trevlig. Tog våra snygga utklädnader och begav oss till Greensboro för Halloween party. Det var så sjukt mycket mer seriöst än vad man kan tänka sig vilket gillades. Har inga super bilder på folks utklädnader tyvärr. Men det var alla möjliga.. Det förvånar mig dock hur många tjejer det är som frivilligt går runt i allt för opassande grejer... Och tycka att det ser bra ut. Musiken var bra! Fast det blev lite för mycket.. Vatra i slutet. Men jag gillade placet. Jag kan nog trivas på Infernoooo.
En liten topp på kvällen var när mina hostpäron drog iväg (med barnen) på partaj som två otroligt seriösa Jack Sparrow och häxa. yeah.
Nu blir det mer Halloween firande. Soon - Trick or treating, spoooky.
Tack & hej!

20:06 - parteey

halloween party here we coooome!

20:22 - exhausted

Idag har barnen varit lediga hela dagen, vilket har betytt att jag har jobbat sen strax före 9 i morses, och jag antar att jag har slutat nu. Vilket betyder att jag nog har jobbat för mycket idag. Jaja. Det har liksom inte varit mycket att göra idag, för dom har båda varit med massa kompisar. Fast ändå har det varit så sjukt jobbigt. Jag har varit helt slut. Jag tror att jag är påväg att bli sjuk..
Bloggen är väl främst till för att ni ska se hur jag har det, fast det är så sjukt jävla svårt att förklara hur man känner sig och mår. Jag är ledsen, trött, besviken kanske. Fast även glad, pigg&alert och lite lättad. Det går så sjukt mycket upp och ner. Fast det var inte det jag ville få ut ur detta inlägget heller direkt. Fan att det ska vara så svårt.
Seriöst, vad är det för fel på mig? När ska det liksom vara nog med dessa tankar och humörsvängnigar och allt ältande? Jag är exhausted.
Nu ska jag försöka ta mig ut ur huset.. kanske.
PS. Lucas, detta är inget emo-inlägg. Och om det är, så är det ANDRA - max. DS.

15:36 - tornado

Alltså.. detta landet. Det har åskat en del det senaste dygnet, till och med så att jag vaknade av det vid 1 i natt. JAG.
I alla fall, telefonen ringde här hemma. Jag sket i att svara, det är alltid massa telefon-försäljare och sånt och om det är något som är viktigt så ringer de till mobilen. Men sen ringde det snart igen så jag tänkte, kanske bäst att svara. En inspelad röst säger då till mig något i stil med: Det är skolansvarig för countyt här och pga tornado-varningen (what?) så kommer skolbussarna att hållas kvar tills varningen dras tillbaka och ni blir meddelade när detta sker.
Så just nu sitter jag i mitt hus i min tornado-varnade stad och det ser ut såhär. Det duggar. Inget mot dagarna på Sommarland här inte. Men jag klagar inte.. detta betyder ju bara mer ledig tid liksom. Höhö. Dom är ändå roliga, på hemsidorna står det att om man är ute ska man genast söka skydd och blablabla.. överdrivet överdrivet överdrivet, som så mycket annat här.
Nä, nu blir det skypiie med lukiie!
Puss


11:22 - les au pairs

här är mina vänner här borta. de andra au pairerna. och en till.
haha, filmen är så ful!
Nu ska jag iväg på lunch, ha det!
förresten så håller jag på med filmen från basket-kvällen med. förhoppningsvs kommer den snart!

23:15 - my b'day

Jag har fyllt år länge. Ända från klockan 6 igår kväll.. Helskumt att få grattis meddelanden på fejjan redan den 23e liksom.. Heheee. Men idag har jag ju i alla fall fyllt år. Kan dra historien om gårdagen liten snabbt för jag har inte hunnit med att fixa ihop en film som jag hade tänkt tills idag. Såhär var gårdagen:
Jag vaknade upp, kände fortfarande att allt inte var super. Skypade en del med hemma folket.
Blev upphämtad av Madeleine och fixade det ena och det andra. Starre sen tillslut i brist på annat att göra. Fick även sällskap av Nut. Då ringer min hostmum och frågar om jag inte ska komma hem till middagen.
"Naae, jag kommer inte hem så ni behöver inte fixa något till mig."
"Nehepp (besviken) vi har gjort en speciell birthday-middag till dig"
"Eehhm.."
"Nej men strunt samma, hejdå"
Jag fick dåligt samvete, fattade nadaa. Hur skulle jag veta..? En dag för tidigt liksom. Madeleine berättade då att min hostdad hade pratat med henne och bett att hon skulle ta med mig ut ur huset i några timmar för att dom skulle fixa iordning åt mig. Hon försäkrade sig om att det var idag (den 24e, min födelsedag) som detta gällde. Hon trodde att hon hade klantat sig. Samtidigt ringde hennes hostmum till oss och berättar att det är en gratis basketmatch på Wake. (det stora colleget här i stan) om mindre än en timme. Vi skulle alltså ta oss till denna ( HITTA DIT! ) hitta parkering, informera alla vi skulle träffa om att vara där om mindre än en timme, hinna få i oss något att äta, hämta upp Suheda (en annan au pair) och jag skulle även försöka lösa den knepiga situationen med min hostfamily. Dom sa att det inte var någon big deal, att dom bara hade fixat lite kött och potatis typ. Jag vet fortfarande inte riktigt hur det hela låg till.. Vi hann till basketmatchen iaf. Den va grym, fast det var inte riktigt en match. Men hela den historien tar jag när jag har fixat filmen..
Back to today.
Vaknade upp och mja, det blev skype med min kära släkt där hemma. Puss! Öppnade paket och kort och brev jag fått på posten. Härligt var det. Skype är bra! återigen.
Sen knackade det på dörren och ute på bordet hade dom dukat upp så fint så. Ballonger och grejer och en himla smarrig frulle med äggröra ny"bakta" bröd, någon korv och någon annan grejs och frukt, melon och jordgubbar och så. Yummie! och lite paket. Fick mycket av dom! Bilder kaanske kommer.
Fixade mig lite och blev upphämtad och for till en indisk restaurang i Stratford Village tillsammans med de andra. Urmysigt! 
Sen vidare till Starre. Av Katja och Johanna fick jag ett Starbucks card. Och på sin födelsedag får man en gratis kaffe. (det bästa med kortet är att när man samlat ihop till 30 stjärnor får man ett personligt GOLD CARD! waaah, lyssna bara!) De hade även med sig lite doughnuts från Krispy Kreme. Yummie igen.
Nu var det ju det röriga igår som skulle passa in (okej, den meningen blev jättekonstig men jag orkar inte tänka ut en bättre förklaring). Hem till Madeleine då, de skulle skära sina pumpor.. fast vi hann bara se hur de började. Sen var det dags att åka hem för middag. De hade återigen dukat upp superfint. Fast först gick vi över till grannen på ostron.. Hm. Det var gott dock!
Sen in och åt och de sjöng och Madeleine var med så det var mycket snack och så. Det var en superduper mega trevlig middag och det kändes såå himla BRA! Det var så skämtsamt och lättsamt som det är ibland i denna familjen. Det är härligt då!
Det var pretty much min dag.
Helt suverän har den varit! Åh, jag är så tacksam. Men det är så svårt att visa det tycker jag.. Fast jag tror att de vet. :)
Jag vet för övrigt inte riktigt vad planen var för allt det här med att Madeleine skulle ta med mig ut ur huset.. Får ta reda på hur det var tänkt från början..
Nu är det bara 45 min kvar av min dag. Jag ska nog se lite OTH.
Puss & godnatt!

00:17 - messed up

Nu ska ni få se på grejer här. Ojojoj, kolla bara vad jag åstadkom igår..
kaffe <3
resultaten:
Detta var igår. Idag har jag haft världens messed up day. Helknäppt blev det. Himla jobbigt, himla stressigt, himla kul, himla bra, himla spännande, himla dåligt samvete.. Men jag orkar inte ta det nu, måste sova. Jag ska nog börja med att göra reklam för morgondagens inlägg varje gång. Ni kanske blir nyfikna och orkar stanna kvar då.. Hehe.
Nu är det även officiellt min b'day här. whey, knäppt.
Puss & kram!

22:50 - fredag, ye

Jag mår sådär. Det är bra, men just nu mår jag sådär.
Imorgon ska jag visa lite bilder på vad jag har skapat idag.
Hoppas jag.
Hej.

21:46 - pemmie

Jag har världens bästa syster. Hon är bra hon. Fick även idag reda på att hon har haft tandställning för ett par år sedan. Hallå eller? Mamma visste inte heller om det, jag vet inte om hon kanske ljuger..
Hon la mig i den bra soffan med bästa filten och lät mig kolla lite på Grey's. Är det inte underbart så säg?

Filmen är som den är.. Det var roligt

Picknick, möte med LCC, underbara barn, tvätt, musik och det ena och det andra får sammanfatta resten av dagen.
Puss!

21:37 - a weekend in Boone

Hallå.
Jag är hemma från bergen. Eller har varit det i över ett dygn och suttit vid datorn stora delar av det, men har bara inte orkat skriva. Men tar det lite fort nu innan jag ska kika på Gossip Girl, wah <3
Efter att mamman kom hem från New York i fredags tog vi vårt pick och pack och for uppåt då. Stannade på donken på vägen och så kom första donken-målet. Helkonstig meny fattade inget, killen fick välja åt mig (med tanke på att det var i drive-in:en och jag och dessa beslut.. funkar inte. btw. trodde pappan att det var första gången jag åkte i en drive-in. Dom är roliga dom här.. Häromdagen var det en bild på Bush och dom ba: Det här är den tidigare presidenten, fast det kanske du visste. Noope. En annan dag pratade dom om Elvis och frågade om jag hade hört talas om han.. Hmm. Sen vissa dagar kan dom prata om helskumma saker och ba: vaaa?! Vet du inte vad det är?! lång parentes del blev men..) hamburgaren smakade inte gott iaf. Blää, massa ost och grejs. Jag ska inte ha den mer!
Lördags for vi runt och kikade lite. Så jäkla mysigt var det! Strålande sol, finaste höstvädret, utsikten var underbar och alla färgerna. Mmmh :) Stugan vi bodde i var också MM (megamysig). Gjorde lite småsaker som att äta god lunch, kika runt i en liten stad, gå i små mysiga affärer, åka till en utsikts plats. Och så. Tog hand om barnen på kvällen då päronen var på middag hos pappans boss. Vi såg på film, åt chinese och popcorn och så. MYS!
En skymt av stugan, min säng, mitt rum.
Sönsdags så kikade vi lite till. Åt brunch på ett ställe - GOTT. Och var i ett stall och kollade. Skulle rida var tanken men barnen var för små för att få rida med ut. Så vi fick en guidad tur på det privata stallet och se the horses och så. Trevligt så. Jag älskar hur öppna och sociala amerikanare är. Shit, vilken skillnad!
Idag har jag skypat, skypat och skypat. Främst med mina käre vän Wedin i två timmar. Har haft en supereftermiddag med. Har verkligen varit med barnen idag och skrattat och lekt och busat och aaah. Det har varit mys.
Nu blev det ett långt inlägg ändå.. menmen. Nu Gossip Girl!
PUSS!



18:34 - a touch of sweden

Nu har jag packat färdigt. Sjukt jobbigt. Vad tar man med sig på en resa upp i några berg där man inte vet ett dugg vad som finns eller händer. Värre ändå var att packa åt barnen! Blä. Men nu är jag klar. Väntar på att mamman ska landa från New York sen far vi. Jag hoppas på en trevligt helg.. :)
Svenska pannkakor gjorde jag igår. Succé på 50%, tjejen är idag sjuk så kanske därför det inte smakade att prova ny mat igår. Killen tyckte att det var AWESOME, wihoo.
Gjorde även chokladbollar häromdagen. Det gick åt skogen. Eller ja, goda var dom väl, men såg helknäppa ut och smakade inte vanligt! Hade inte alls rätt ingredienser. Får göra om det en annan dag.
Fixade till dom med lite vit och brun choklad på några.. Det blev ändå inte mycket bättre..
Ha det! Nu ska jag upp i bergen.. spännande.

21:50 - one month

hellow.
idag är det exakt en månad sen jag lämnade landet. Ja herregud, jag kan inte avgöra om det har gått fort eller långsamt.. Det känns som att jag inte har varit borta från alla er där hemma så särskilt länge. Kanske är för Skype? Däremot känns det som om jag har varit HÄR i evigheter. Eller nej verkligen inte på ett sätt. Äsch. Jag vet inte. En månad har det gått iaf. Och det har hänt massvis, kan inte fatta det. Och månaden där innan hände det också mycket. Besökte London, Stockholm, Berlin, Strasbourg, Innsbruck för att bara nämna huvudstäderna/ de stora städerna. Och även New York och Winston-Salem hanns ju med då. Herregudars, vilken globetrotter jag är dååra. Åh, nu fick jag lust att åka runt ännu mer. Den kommande månaden blir nog lite mer lugn. Eller om allt går som planerat befinner jag mig back in Newwan om exakt en månad.
Jag kan inte annat än att fundera på hur det skulle varit om jag skulle kommit dit istället. Fast med tanke på hur mycket familjen gör så är detta det bästa för mig, det vet jag. Dessutom så gillar jag hur litet och mysigt det är här. Hur trevliga alla är och hur det verkligen är i en amerikans familj i en jätteamerikansk stad där turisterna inte invaderar (jag var ju själv en turist för bara några veckor sedan, jag är nog fortfarande det när jag tänker efter..).
Det går på något sätt inte förklara hur man har det här ändå. Det är ju så annorlunda. Och jag har stunder då det inte känns bra alls, men sen har jag stunder som man bara älskar! Främst med barnen, deras beteende är så ärligt alltid. Och jag älskar känslan av att de börjar öppna sig för mig. Eller tjejen kramade mig ju och höll på första dagen, men det är på ett annat sätt nu. Och killen när han skämtar med mig och man kan retas och man märker hur han känner sig ändå bekväm med att ha mig här och kanske till och med gillar det. Det är underbart!
USA är ett knepigt land, men åh så spännande det är. Helt sjukt. Det är precis som man tror. Eller alla förutfattade meningar och så man har om landet stämmer typ. Filmerna är inte överdrivna..
Nä nu får det vara nog, nu ska jag se på Cougar Town, yeey!
Puss på alla ni grymma people, ni är bra.
men jag är bäst

21:39 - brabrabra

Jag har haft en super helg som jag redan berättat. Nu även två super veckodagar. Wihoo. I helgen blir det en trip med the family. Le chien ska med!
Nu OTH, bra det med!

09:50 - cinnamon rolls


00:45 - lyckan

Okej.
Jag har en konstig känsla i mig.. En tid i somras var jag lycklig. Helt och håller lycklig. Vet inte varför eller hur, det var bara så. Mormor du vet ju ;) Den där känslan försvann och har inte kommit tillbaks. Jag har hela tiden innan varit livrädd för att jag aldrig ska vara nöjd med livet just nu. Men då kände jag så..
Ikväll kom den tillbaka lite, inte riktigt så övertygande som sist, men lite så. Har varit på the mall idag och sedan till Madeleine och fick svenska pannkakor på ett amerikanskt vis (en kesoblandning med keso, socker och vanilj, färska jordgubbar och sirap), det var smarrigt. Sen for jag med hennes hostfamily och såg en film. It's kind of a funny story heter den. Biografen var liten och härlig och cool. Det var spontant och filmen var bra! Den handlade lite om allt detta med att se det bra man har. En scen i filmen var denna:
(tyvärr är inte hela med..)
Jag liksom blev så glad. Sjönk ner i stolen och njöt lite sådär trevligt. Jag insåg då också att shit pommes vad musik är grymt! Vilka känslor man kan få fram från musik och just här, i mitt fall då Queen. AAAAH. Jag älskar det verkligen. Det finns verkligen inte ord. Men jag tror att ni förstår.
Efter filmen när vi kom ut på 4th street (nu låter det som jag är i Newwan, men nope. I mysiga downtown Winston-Salem) så var det härlig värme och mycket folk och ljus och så. Jag kände bara att åh, det är bra. Jag mår bra! Allt är inte perfekt och jag har en del deppiga stunder men just nu så bryr jag mig inte.
En bra kväll slutade med ett litet möte med Katja och Carla på Starre.
Jag älskar denna känslan, och jag är ledsen om ni inte riktigt kan fatta vad jag menar. Det är så svårt att beskriva. Men åh. Jag mår bra!
PUSS!

Den översta bilden var uppsatt på bion. Jag gillade den. Och den andra är en bild på mig när jag är cool på toan på bion. Jag gillade bilderna bakom.
Varför händer sånthär aldrig i Skövde? (Nosen är liksom uppe på en stolpe, fast den syns inte riktigt.. men ah.)
Glömde även säga att igår när jag och barnen satt i bilen och pratade lite om vilken musik vi skulle lyssna på och jag sa detta är Queen typ, så säger tjejen (5 år) oh yeeeaah! i LOOOOVE Queen!!! That's my favorite! Det roliga är att hon hade aldrig hört talas om dom för någon dag sedan. Jag tror även att det bara är just en specifik låt hon nu älskar, jag får finurla lite på vilken det är...

19:49 - hello, video

Ah, men kul. En kommentar. Denna är till dig EMMA FRIBERG och ingen annan!
(jag ber även om ursäkt för den i förhand också..)

10:42 - grattis!

Shame on me att jag inte visste.
Idag är det lite utav en helig dag. Så grattis ni alla kära släktingar, och någon annan med. Och mig själv. Hehe.
Mja, varför detta nu då? Nää, det tar vi inte här och nu. Jag är ju inte jättestolt.. ;)
Gör det något att jag inte har gått upp ur sängen än?

08:41 - Mad Men & videoblogg

Hallå.
Min hostmum har pratat en del som tv-serien Mad Men. Hon tycker att den är awesome! Fast samtidigt urkass.. typ. Och beroendeframkallande. Igår slog hon och jag ner oss framför tv:n och såg ett par avsnitt. Den var helt okej. Jag kanske ska börja se den från början? Bör snart utöka mitt serie-förråd.. Igår var det ju Grey's premiär som jag innerligt hoppas att alla såg :) Ikväll är det avsnitt 3 här, jag älskar att ligga före Sweden!
Hur som helst. Har funderat ända sen jag kom hit på att göra en videoblogg, hehe. Visa lite mitt rum och så. Vad sägs om det? Någon som är för något sånt? Huuu? :)
Nää. Nu ska jag se lite Vänner innan jag tar tag i life och gör något av dagen. Ikväll blir det the Fair!
Ha deeeeeet
PS. Barnen var pest & pina igår. BLÄ. Idag - super (deras mått mätt..) DS.

18:02 - kanelbullar, flu shot & lite au pair-liv

Jag är helt slut.
Igår var det ju kanelbullens dag. Det firade jag faktiskt här med. For iväg med Madeleine och tog en som smakade likadant, fast aah såg lite annorlunda ut. Jag var nöjd iaf! 
Fixade även social security nummer igår. Så jag blir mer och mer en amerikan än turist.. Mja.
Idag har jag även varit och träffat de andra au pairerna och en ny. Eller ja, hon har varit här i ett år och förlänger med ett halvår. Men hon kommer från Thailand och är hur trevlig som helst. Hon åker med en annan förmedling och dom är 6, fast bara 5 som umgås. Så nu blev vi helt plötsligt 10 au pairer istället för 4. Det gillas!
Har också tagit en flu shot, alltså vaccination mot influensan. Kanske är bra..? Skulle ta mig och tjejen till pappans jobb för att göra detta. Och det gick ju som det gick med mitt lokalsinne. Himla skit detta asså! Pappa, du borde lärt mig orienteringen lite bättre ;)
Skulle snart iväg till The Fair igen med familjen, men pappan kunde inte sluta tidigare så nu har jag inget att göra. Tjejen har varit supergrinig idag (värre än vanligt ) och nu sover hon som en stock.. Killen är ute och cyklar som vanligt. Och här sitter jag, och jag kan inte göra vad som helst för jag jobbar ju fortfarande. Blä. Jag vill se på en serie. GUD vad jag älskar serierna nu! Gossip Girl är bättre än någonsin. Och Grey's och Desperate.. aah. BRA
Sen vill jag sova. Jag sover hur mycket som helst. Somnar ytterst sällan senare än elva. Går upp samma tid som jag gjorde när jag gick i skolan. Då somnade jag ytterst sällan före typ 12-1. Ändå är jag helt totalt utslagen varje dag. Och hungrig.. Får nog hämta några nachochips i väntan på.. något annat. HA DET!
hihi. ICHIBAN - LIPSTICK FOR MEN. joey!

14:59 - the dixie classic fair

Igår var vi på Dixie Classic Fair. Hm, vart ska jag börja? Det var SJUKT. Extremt och överdrivet och asstort och kul. Haha. Det var verkligen så som man tror att en fair är. Alltså, en tillfällig nöjespark typ. Om man tänker barnens dag eller matfestivalen eller så. Och så gånger en miljon. Lite som den när Marissa och Ryan åker parisehjulet i OC. Ni som vet. Bilder hinner jag inte lägga upp så mycket nu. Ska fixa det på fejjan inom en snar framtid..
Nu ska jag hämta barn. Ha det!
(och kommentarerna är underbara. tack!)

01:00 - american day

Har haft en SuperAmerican day kan man nog säga. Eller aah. Jobbade inte idag, och kommer inte jobba imorgon så hela helgen off och hela nästa med, wihoo. Hur som. Familjen drog iväg på killens baseball-match, dom antog att jag inte vill hänga med, vilket jag faktiskt helst slipper. Hemskt att säga, men de är urtråkiga! Visserligen gillar jag att titta på sport, men serri. Det händer ingenting!!! Så jag stannade med nöje hemma och chillade med iPoden vid the poool istället. Gött.
Sen hänge jag med mamman och barnen på Pumpkin Picking. Haha, asså man vet ju att halloween och så är stort här. Men ändå.. Vi fick i alla fall välja ut varsin pumpa, wihoo. Det fanns riktigt skabbiga och konstiga grejer. Se bilden nedan för ett smakprov..
Vi fortsatte på Halloween-temat och drog vidare för att kolla på halloween-costumes. Seriöst hela affärer (i plural!) bara för det. Hemma har vi vadå? En vägg på Partaj och några mantlar och kanske en mask till barnen på BR. Hur som helst så hittades ingenting i affär nr 1 så vi drog vidare till nästa. Till deras förtvivlan fanns inget kul där heller. Hallå! Det fanns ALLT, men dom var besvikna på årets utbud.. Jaja.
Wedin - jag gillade din version med att plocka ihop saker från second hand bättre.
Ja, fantomen dyker upp igen. Han är överallt den där grabben.
Nu ikväll har det varit bio - Easy A. som gällde. Den var helt vanlig amerikans teen-movie. Men jag gillade att de hade skådespelare från Gossip Girl, Cougar Town, Vänner, Amanda Bynes och en liten skymt av Patrick Dempsey i Can't buy me love. (GREY'S!) och att den var rolig. Sen vidare och åt lite mat och sen lite kaffe.. någonstans. He He.
Imorgon är det Dixie Classic Fair, som är något.. ah, kul.
Hörde att dom serverade hamburgare mellan två stycken Krispy Kreme doughnuts. Yummie. Eller Fried butter. Vi får se vad som händer imorgon helt enkelt.
Och jag vill, precis som i filmen, också åka gräsklippare med en ung McDreamy.

23:54 - post

Och att jag idag har fått ett vykort! Wiiieee. Sånt är ju bara superkul. Det är från La France och kommer från två hemliga beundrare. Min mormor & morfar. Nu var dom inte hemliga längre.. Söta i alla fall.
Godnatt!
och att jag har en gul t-shirt på mig som det står Skogsstjärnan Töreboda på är en annan femma.

22:35 - skype, usa, bra väder, cc & lcc, kaffe

tackar gudarna för Skype! Världens bästa uppfinning typ. Har haft en del supermysiga, roliga och nödvändiga skype-samtal på sistone. Förut idag hade jag ett med min släkt (love). Mamma, pappa, Emma, Ann och farmor är i Stockholm, en present till farmor. Jag fick vara med på ett hörn..
Även så gillar jag landet. Säger jag nu, ja.. Men nu gillar jag landet (man ska leva i nuet), alla roliga affärer, människor, det extrema, pannkakorna jag och mina au pair-väninnor åt på IHOP - international house of pancakes.
Jag gillar vädret nu här. Det är varmt, soligt och lite vind. Alldeles perfekt. Har idag efter pannkaksätandet chillat på Wake Forest University's campus. Hehe. Skumt, men det är typ väldigt fint där så vi tänkte gå en promenix, men vi satte oss i en park istället kan man väl säga. Det hela kändes otroligt amerikanskt, som i alla filmer, på detdära campuset. Hihi. En bild på Katja & Carla iaf.
Wake Forest som är känt för les sports, främst amerikansk fotboll, som killen hejar på. Jag fick en Wake Forest-keps när jag kom hit. Så, aah. Jag är cool i den.
Har nu precis haft ett möte med min LCC och mina värdpäron. LCC är typ den personen som har hand om mig och familjen och några andra familjer i området. Det är henne jag går till om jag undrar något, om jag inte trivs osv. Mycket trevligt, tack gode gud för att jag åkte med en organisation. Visserligen funkar det nog utan med, men om något inte känns bra, vad sjutton gör man då? Nä, Cultural Care är bra. Och LCC:n lika så.
Sist vill jag också säga att jag gillar kaffe.
Tack & hej, nu är det helg.

RSS 2.0