14:42 - besviken donken, besviken

Är lite sur.. Sitter och har en trevlig kaffe-stund med Carla så ringer pappan och säger att grabben ringde och grät för att han hade så ont i örat. Happ. Iväg och hämta honom på skolan då. Missade 2,5 h av ledighet. Eller jag är ju typ ledig nu med fast jag är ju fast i huset.. Hade miljoner saker jag var tvungen att åka runt och fixa idag. Gillas INTE!

Det jag tänkte komma till var ju nu McDonald's. Har inte varit där alls mycket för nee, det finns godare snabbmat (teriyaki kyckling macka på subway). Hur som. Killen var ju sjuk och hungrig så visst donken fick det bli. Han beställde en Angus Deluxe meny och jag en Ceasarsallad (hm..) Grabben i disken mumlade så inni norden varken jag eller killen hörde vad han sa. Himla irri! Iallafall, när vi kom hem visade det sig att killen inte fått några pommes och jag som beställde grillad kyckling fick friterad kyckling och dressingen fick jag inte med heller. På kvittot står det klar och tydligt allt vi skulle ha. Och som gräddet på moset var tomaterna ÄCKLIGA. Så himla besviken blev jag.
ne, bilden är inte min emma.
Så nu vet ni det. Nu ska jag göra ingenting tills vi ska hämta tjejen och fara till doktorn. blä på tråkig dag och tråkigt inlägg.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
18.- You should leave your synth keyboard in the 80s where it belongs.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- You should leave your synth keyboard in the 80s where it belongs.

00:10 - a touch of julpyssel

Nu får ni ett litet smakprov på vårt julpyssel här, en adventskalender!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Always read make-up letters all the way through, even if they are 18 pages FRONT AND BACK!
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
17.- Always read make-up letters all the way through, even if they are 18 pages FRONT AND BACK!


00:04 - thanksgiving


I onsdags for vi. Mormorn är supertrevlig och påminner massor om dig farmor ;) Hon bodde i ett mega hus som ligger i något slags reservat med bostäder, golfbana, fitness center, tennis banor osv. runt en sjö. Hon bodde precis vid golfbanan.

Själva Thanksgiving var i torsdags då. Ska jag vara ärlig så var det inte så himla speciellt. Hela dagen bestod av att mamman och mormorn lagade mat. Sen såg vi lite på football, vilket då är en tradition. Jag och grabben var ute på golfbanan och spelade lite med.. Jag kanske inte riktigt levde upp till hans krav, men det gick ;) Själva måltiden var finfin. Jag gillade det minsann. Allt som hör talas om: turkey, stuffing, mashed potatoes, sweet potatoes, gravy, cranberry sauce och pajer: pumpkin pie, apple pie och banana&cream pie. Har tyvärr ingen bild på't. men googla så ser ni. hehe. Det var gött iaf och mormorn var impad på att jag tog av allt och åt upp allt. Tjaa, sån är jag liksom ;) Såg på en film på kvällen. Dölig.
Igår var en bra dag. Massa supergod frukt till frulle, och kaffe. Satte upp julpynt och dekorerade en julgran på tomten med ljus och en stjärna och så. Mysigt! Alla for iväg på sitt håll och jag fick en egen bil där gps:en var inställd på närmaste starre. Haha, bara för mig ;) For dit och var kvar där i 3 timmar. Pratade med m&m och Emmie. Insåg att jag har världens bästa släkt. Och läste en bok. Tillbaks, trevlig måltid. Fick varmt vin till pumpkin pie:en. Och visst vare glöggsmak på det hela! Jag var så nöjd med tillvaron. Dagen slutade finemang med film: Män som hatar kvinnor (min värdpappas födelsedagspresent av moi) med mina vp:s (=värdpäron, hehe).
For hem idag, lång trökig bilfärd. Bra kväll. Lite chill med grannarna som av någon anledning återigen dök upp i vårt hus. Jag gillart dock. Såg lite film med min värdmamma och pratade lite skit om grannarna.. Hehe ;) Gillar även när minigrabben nexdoor (batman om någon minns) på 3 år kommer in och frågar om min kille fick sova över hos dom, och mamman (i min familj alltså) säger: njaa kanske en annan dag. Och min grabb på 9 år säger: Oh come on, let the little boy have his fun. Om lillkillen alltså. Han lät så himla lillgammal och jag och mamman fick ett litet skrattanfall där.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- It's not smelly cats faultEverything I learned in life, I learned from FRIENDS
- It's not smelly cats fault
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
16.- It's not smelly cats fault


10:11 - happy thanksgiving

Halli hallå.

Imorgon är det Thanksgiving och idag far vi iväg till South Carolina till mormorn för att fira detta. Spännande.. Har haft lite svårt att packa,vad har man på sig på Thanksgiving. Menmen, är nu redo för avfärd! Jag, mamman och tjejen. Och hunden tror jag, i vår bil. Massa ny musik på iPhonen gillas starkt! Aja. Kommer åter på lördag tror jag.
Btw. Hade jag en dröm att jag träffade Patrick Dempsey i natt. Det var trevligt.. Bara så ni vet.
Ha det!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Only in prision do they 'cup' whilst measuring for pants
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
15.- Only in prision do they 'cup' whilst measuring for pants


08:39 - good morning. good.

Bra morgon, bra barn! Det är nog kaffet som gör det. En mega super duper stor Venti-Starre-kaffe kom min värdpappa med till mig imorse. Med tanke på att jag var segare än segast på att komma upp så satt denne finfint. 
Glömde vända på den. Ni får vända på hövvet istället..
Hörde från Katja att hon gjorde adventskalendrar igår. Detta ska vi försöka oss på i eftermiddag. Kan bli kul.. hehe.
Gillar även de två fina kommentarerna av Jessica och mormor&morfar. Speciellt när m&m skriver: Är basket roligare är basboll? (läs på svenska). Hihi, så söta! Men jaa, basket är mycket roligare, det är ju lite handboll över det hela. Taktiken och uppställningen på sätt och vis. Och lite reglerna med. Och det går fort! Inte som baseball (som de coola amerikanerna stavar det) som tar eeeevigheter.
Kom precis på att en videoblogg var länge sen.. Intresset verkar ju inte överdrivet så får se.
Puss på en bra start på denna dagen iaf! Och på er mina fans! Hehe


Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Never let a monkey near a TV remote.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
14.- Never let a monkey near a TV remote.



22:25 - gooo wake

Dagen har varit lite speciell. Mamman och pappan är lediga hela veckan för det är Thanksgiving på torsdag och på onsdag far vi till mormorn i South Carolina. yes. Har varit med mamman på tjejens skola och kollat på när dom sjöng Thanksgiving-låtar och lite sånt. Haha, så söta 5-åringar kan vara! Sen var det feast med deras egengjorda soppa, mackor frukt och kakor och grejer. Trevligt. Nu har vi varit iväg på ytterligare ett Wake-game. Denna gången en riktig basket-match. Fast det var tydligen inte en riktig match och hallen var inte fullsatt som den brukar vara. Fast det var skolband och cheer leaders och maskoten och storbilds skärmar hängandes i taket och aah. Stort som bara den såklart. Otroligt påkostade grejer detta.. Kan dock inte sluta att tänka på One Tree Hill när man är där. Det är precis som Ravens! hihi. Appro på OTH. Inga serier denna veckan. Buhuu :(

Vi satt vid pilen där då ungefär..

Men ah. en bra dag tycker jag minsann. Min värdfamilj är väldigt rolig, man skrattar mycket med dom. Det är härligt! Och som sagt. Det hela går mycket upp och ner..
Godnatt!


Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- If stung by a jellyfish, pee on it.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
13.- If stung by a jellyfish, pee on it.


00:11 - during the hard times

Jag ska vara ärlig och säga att ibland är det svårt att vara här. Det är svårt när de andra har sina vanliga vardags sysslor och jag inte har några. Mer än att kolla mail och Facebook och se några avsnitt av diverse serier. Det är svårt att veta vart man ska vara.. Sitta med och kolla när killen spelar något tv-spel med sin kompis? Springa runt med tjejen som leker med granntjejen, eller kollar SpongeBob (bläää, vad jag har tröttnat på den otroligt jobbiga rösten), ska jag sitta i köket och uggla? Eller följa efter mamman när hon städar eller gör andra hushålls sysslor? Nää, det blir lätt att jag befinner mig på mitt rum. Men det finns inte världsmycket saker att göra i mitt rum. Datorn - my life! Eller tv:n. De må tro att jag är deprimerad eller något som inte gör något annat. Men vad sjutton ska jag göra i huset? Det känns inte som att det är MITT hem.. Jag är fortfarande på något litet vis en gäst här. Det är jobbigt. Men en liten film i min ensamhet (the Proposal som är så trevlig) och en finfin middag, som var mys (att vi samtidigt kollade på film, som vi nästan alltid gör vid matbordet, och att den filmen var the Proposal igen är väl en annan femma..) och en mycket trevlig kaffe-stund med Katja, Johanna och Carla, var ett mycket bra slut på dagen.
Det är även lite jobbigt att när jag har som tråkigast och känner mig som mest bitter se sannie skriva: Kom hem ikväll, vi ska till Voda!!! buhuu. jag saknade hemmet en liten sekund då. Och igår saknade jag ma famille. Men utöver det så har jag nästan inte saknat Skövde något.. det är nog tur det, jag menar saknar man Skövde är det något som inte stämmer ;) he he. Jag har kommit på att jag älskar att skriva He he. Det är så fult! :D och appropå fult, kul att ingen kommenterade på min "finn-ett-fel-harry-potter"-bild i inlägget under. :(
Godnatt skövde, sverige, usa, världen, ja till och med winston-salem. HE HE

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- ''How you doin' '' NEVER fails
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
12.- ''How you doin' '' NEVER fails


19:06 - vänner for life

MEN HERREGUD! Jag glömde ju Vänner-punkten förrut!


Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
11.- Don't count 'mississippily' when in a tanning booth.
En liten bonus också.


14:00 - harry & jag, och lite thanksgiving.

Kom nyss hem från barnen skola. Det var Thanksgiving Feast. Massa mat och grejer. Fattade inte ritkigt grejen.. men ah, maten va rätt god. Jag är proppis iaf! Det påminnde lite om när vi firade Thanksgiving på Malta, fast då åt vi inte mat..
Jaja, imorses var jag och träffade Katja och Johanna. Började tittade på the Half Blood Prince igen och nu ser jag och kikar klart på den.
Jag är sååå taggad - IKVÄLL HARRY, DÅ KOMMER JAG! Du och jag, tillsammans ska vi finna horrokruxerna och besegra Voldemort!
he he.
PUSS!

22:34 - cupcakes och hp

Igår bakade vi cupcakes. Det var MYS. Lite julkänsla fast musiken vi lyssnade på var inte julmusik och bakverken var inget julgodis, pepparkakor eller lussekatter. Men vi hade kul och det var mys. Hihi.
Idag har jag haft en fin dag med träning, college-kurs-kik med Katja och Johanna och trevlig eftermiddag med xbox-spel och tv-tittande med the kids. Veckan går fort och snart är det fredag och DÅ VILL JAG GÅ PÅ HARRY POTTER!!!!!! Men folket är så otroligt sega.. blah. Nu ska jag se på HP and the half blood prince som är på tv:n. love.
den är så himla bra, jag kan icke sluta kollaaa! ah. galet är vad det är!


Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- ''man bags'' AREN'T manly
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
10.- ''Man bags'' AREN'T manly


22:47 - the trip: the big apple

Åh, nu ska jag äntligen sätta mig och skriva ner om helgen. Jag har varit helt slut idag, har sovit sovit sovit, kollat Desperate och Vänner. och ätit Oreos och RIKTIG mat, som jag inte fått på hela helgen..
Iaf, fredag!
For till Newwan då. Kom in till Manhattan vid 12 ? eller något. Vi fattade inte att vi var vid hostelet riktigt sen och dom öppnade inte för oss och allt var rätt skabbigt. (Sanna, du hade dött! jag tog inte en enda bild på det för då vet jag att jag aldrig skulle få höra slutet på det..) Rummen var fina! Himla mysiga och Brooklyn-känsla på det hela. Jag gillade det skarpt! Åt pizza, söv.
Lördag!
Upp tidigt. Central Park och gick runt. Åh åh åh. Så mycket bättre när det inte är 100 minusgrader som sist. Såg lite fontäner och broar och minnesplatser och så. Strawberry Fields är.. fint på något vis.
Fortsatte promenera och japp, vi kom mitt i (bokstavligt talat) en filminspelning med Ben Stiller. Han stod där och var kort.. och spelade in en actionscen. Filmen ska jag se minsann.
Tog oss en kaffe, äntligen som jag hade väntat. Till Times Square och gick runt lite. Vi splittrade upp oss sen. De andra hade köpt ett New York-pass, fast eftersom jag har varit där förr (och är ascool för det) ville jag inte slänga ut pengar på de turistiska sakerna utan chillade runt lite på New Yorks gator själv. Det var nästan det bästa i helgen. Jag gick till Urban Outfitters, efterlängtat jaa. och lite andra ställen. Satte mig och njöt av tillvaron på FIKA, svenskt kaffe (waaah, det slår starre med hästlängder. iaf just i det tillfället) och chokladboll. Då kändes livet bra vill jag lova. Mmh. Apple store (var tvungen att laddade min mobil.. haha). Träffade de andra sen återigen på Times Sq. fast det var så kaotiskt och för mycket. Jag ville mest där i från då. Hade onda fötter och ben. Hamnade på bild på en av neonskyltarna och for sedan hemåt. Vi hade planerat en utgång. Men när vi var tillbaks vid 11 var vi helt slut så det slutade med en finfin måltid lagad av mig och några öl och en himla mysig natt på hostelet istället. Alldeles perfekt!
Söndag!
Upp inte lika tidigt. Vi var ute runt 12.. En liten promenix på upper east side och sen subway till Brooklyn Bridge, där hade jag ju faktiskt inte varit tidigare. Trevligt.
SoHo sen. Älskar't! Helt plöstlig är allt så snyggt! Snygga folk, snygga affärer, snygga kläder, snyggtsnyggtSNYGGT! De andra for vidare ganska fort. Jag stannade mer än gärna kvar. Hade en grym tid bland affärer, kläder och allt det snyggaa. Aaah! Begav mig sedan uppåt på de underbara gatorna. Så härligt att bara gå runt och vara. Var sugen på en macka och tänkte att FIKA igen vore ju inte fel. Hähä. Gick i 40 min och när jag kom tid var det stängt. Himla osis. Blev Starre istället och det var så härligt. Satt där med alla New Yorkers och kände mig så hemma! Satt och läste (!)(japp, en av dina böcker, farmor). När jag kom ut igen vällde någon slags våg av lycklighet över mig och jag älskade det!!! (bra va, mamma?). Tillbaks till hostelet, till flygplatsen och for hemåt. Fick ett trevligt välkomst sms av min värdmamma. Hemfärd från Greensboro och somnade fiiint i min underbara säng sen.
brabrabra!!
(alla bilderna finns ju på Facebook, kika här!
ÅH, New York alltså. Det är så mycket hopp och så mycket drömmar. Det är nytt, fräscht & ungt. Det är en annorlunda värld från allt annat.
Magi, är vad det är.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Powder and lotion will not help remove hot and sticky leather trousers.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
9- Powder and lotion will not help remove hot and sticky leather trousers.


17:10 - new york city

Om en halvtimme blir jag upphämtad. Vi styr kosan vidare mot de andra och sedan flygplatsen och tar oss en tur till New York. Okej, nu är det bara fem minuter kvar. AAH! okej, skräll att jag inte är redo. eller joo, fast nee. NEj men ha det people!
JAG SKA TILL NEW YORK - staden som aldrig sover.
love it!



Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Always say the right name at the altar
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
8.- Always say the right name at the altar



20:17 - tired. lång dag

Just nu är jag så himla trött. Klockan är 8 då va och jag har jobbat mer än 12 timmar. Max är 10 per dag. Och dom kommer inte hem på minst en timme till. Den senaste timmen har varit mindre bra.. Tjat tjat och tjat. Har hört: När blir det mat? Vad blir det för mat? 20 gånger. Har ställt frågor som: Kan ni hjälpa mig att duka bordet? Kan ni ta fram mjölken? Kan ni gå bort ifrån TV:n? KAN NI HÖRA MIG!??!?!?!? MILJONER GÅNGER. Det har tappats glas och splittror över heeeela köket. Har hört SpongeBob i några timmar nu och sett samma avsnitt av Drake & Josh för femtielfte gången. Och mer tjat tjat tjat.
Barnen har varit lediga idag. Vi har varit och målat på keramik-figurer, mysigt. Och sen varit en sväng i ett stoort Toys r us. Och sen en sväng förbi Donken. Som tur var så var det bara ett extra-barn idag. Fast en dag med dom och man kan inte annat än att tycka att de ovan är lite jobbigt... Hur ska loven bli?
Nu får jag väl göra dom sällskap framför SpongeBob. Ush, jag gillar det inte! Jag vill hellre åka iväg och träffa folk och dricka kaffe.
Eller lägga mig och sova.
urmysigt litet ställe iaf. två pensionärer som var så mysiga och trevliga och glada, hade det lilla kryp-in:et. ursäkta rörig första bild..

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- You can do a lot with just cups and ice

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
7.- You can do a lot with just cups and ice


22:06 - happiness

Happiness is a mode, not a destination.
SÅ bra. Ska försöka få tag på hela citatet.
Nu lite Vänner. Imorgon lediga barn. yey. Eller hepp.
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- Yemen is a good place to escape unwanted girlfriends

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
6.- Yemen is a good place to escape unwanted girlfriends



21:35 - yesterday, today, tomorrow

Jag har inte så jätte mycket att berätta. Barnen är fina nu. Skönt. Jag gillar gymmet, tro det eller ej. Och kaffe. Fy tusan vad bra det är. Och alla mysiga människor som kommenterar. (Detta säger jag inte för att fjäska kommentarer, fast det är ju trevligt, utan för att "tacka" för de underbara som värmer! he he). Och helgen som komma skall. Har ägnat hela min lediga tid (förutom när jag kollade svenska hollywood fruar <3, och torkade hundkiss) åt att planera och fixa med Katja. En kaffe-rast blev det med. 
Jag börjar bli lite jul-sugen nu. Är liiiite avis på snön där hemma. Fast neeee, idag hade vi 22 grader. Det är gött. Fast ändå.. jul. Mys. Jag måste börja kika på julklappar. Ah, det är så svårt att fatta att det är jul om en och en halv månad när man springer runt i shorts eller t-shirt liksom.. Julpyntet är uppe över allt iaf. Direkt efter Halloween sakerna åkte ner kom julgrejerna upp. Tomtens stol står redan på plats i shopping centret.
Yesterday is the past, tomorrow is the future, but today is a gift. That's why it's called the present. he he he
Vilket himla kul inlägg detta blev nu då. Heeeeeeeee.
Nu One Tree Hill.

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- For more space in the bed, use the ''hug and roll''technique
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
5.- For more space in the bed, use the ''hug and roll''technique,



21:14 - more football

Två fler videos då va from the football game.
Nu Gossip Girl! yeah

- Quitting the gym is just as hard as quitting the bank
(Everything I learned in life, I learned from FRIENDS)
4.- Quitting the gym is just as hard as quitting the bank

19:16 - the weekend

Helgen var bland de bästa hittills. Skönt! Fredagen var grabbens 9-års dag då, så när pappan tog med sig honom på en college basket-match tog mamman med sig mig och tjejen ut till en italiensk restaurang. Stämningen var fiin, maten sådär. Men en lättsam och skön kväll!
Lördagen var suverän. Sov länge och lite Skype och lite chill på förmiddagen (och med förmiddag menar jag mina första vakna timmar, vilket snarare var eftermiddag..) Iväg till min LCC:s hus. Så härlig familj har hon tycker jag. Hihi, de andra au pairerna (Katja, Carla och en ny fransk tjej, Audrey från Greensboro, grannstaden) dök också upp och vi for iväg till american football-match också på colleget, Wake Forest. Det var så otroligt stort och extremt! De är tydligen inte så bra så "inga" går och kollar. Ändå var det kanske 15 000 pers där. Hallå eller? Det var svinigt kallt iaf. SVINIGT! Vi gick i halvtid, vilket var efter typ 1,5 h. Matcherna är tydligen jättelånga och det går typ 10 sek innan de blåser av och så håller det på så. Jag hade lite svårt att förstå det hela med.. Hem då till min kära gata där det var BBQ-ferre, eller cul-de-sac cookout. Massvis med mat och trevliga människor. Träffade grannar jag aldrig sett förut. Satt runt en brasa med de äldre och hade det supertrevligt! Fick höra det ena och det andra kan jag säga, haha. Pratade även en hel del med en tjej, Nicole som är 20 och bor mitt emot, dock går hon på ett college en bit här i från så hon är inte alltid hemma. Pratade även med granntjejen 16 år ? och hennes grabb. Himla trevliga med. Åååh, vad jag gillar sociala människor!!! Nicoles mamma pratade massor med mig, hon var från Österrike och tyckte det var jättekul att vi var européer, hon bjöd mig även på vin. Jobbigt, vet inte vad min hostmom tycker om det.. Jaja, satt där ute tills klockan.. 1 typ, då temperaturen var runt 0! Sjukt hur mycket kallare det blir när solen har gått ner.
Igår hände det inte så mycket mer än att vi åt rester hos grannen igen, trevligt där med. Det känns lite som Wisteria Lane detta. Haha ;)
Idag har jag haft en sköön dag. Tränat (wheeey!) och umgåtts med barnen, och skypat med underbara Sannie & Tessie och även Steffi, så nu har vi planer i sikte minsann! :D wiiie.
Puss!
- Everybody has a lobster

3.- Everybody has a lobster

01:37 - bra dag

bra dag,eftermiddag,kväll

- Remember it's not that common, it doesn't happen to every guy and it is a BIG deal!
2. Remember it's not that common, it doesn't happen to every guy and it is a BIG deal!

12:36 - jag är helt dum i huvudet

Att lämna allt utom en resväska med kläder och åka tvärs över Atlanten till ett ställe mitt i en stat man inte vet ett skit om, till en stad man aldrig hört talas om och bo i en familj man aldrig någonsin har träffat är helt sinnessjukt. Jag är nog dum i huvudet som gör en sån sak. Det är så mycket som kan gå helt åt helvete. Och visst självklart finns det dagar då jag tror att jag har gjort ett stort misstag. Det går så himla mycket upp och ner, det är helt sjukt. Fast jag har nog haft tur. Min familj är bra. Det tar tid för både mig och dom att anpassa sig till denna störda grej. Men det går bra, och jag har inte gett upp när det kännts fel. Det kan man inte göra, då kommer aldrig detta året att funka. Det är så himla lätt att sitta och skriva nu när allt är bra, att man inte ska ge upp. Fast det är sanningen. Staden är bra med. Det går nog inte en dag utan att jag tänker på hur annorlunda det hade varit om jag kommit till familjen i New York istället. (För er som inte vet historien så hade jag en familj bestämd som bodde i Conneticut, 50 min utanför NYC. En månad innan avresa bestämde sig familjen för att hoppa av programmet och inte ha någon au pair. Snabba beslut och en otroligt stressig tid resulterade i att jag tackade Ja till denna familjen i Winston-Salem, NC. och fick samma avresedatum som tidigare) Fast jag är tacksam att jag inte kom till den familjen, det hade inte varit bra. Och dessutom finns Newwan kvar. Istället bor jag i en jätte amerikansk stad där folk blir glada av att höra att man inte är härifrån. Fick gratis kaffe häromdagen pga det ;) En annan grej är att vi är 3 au pairer i min LCC-grupp. Det säger rätt mycket. Men vi har tagit kontakt med fler och jag har kompisar från Tyskland, Argentina, Frankrike, Thailand, Turkiet, Indien. Mångkulturelt med andra ord, och det gillas. Man får upp ögonen för annat än det man är van vid. Vilket jag tror är otroligt lärorikt.
Nä, men det jag försöker säga är att det ÄR tufft, som fan ibland. Och det är kanske inte alltid som man tänkt sig. Men det kanske är rätt så bra ändå. Jag är fanimej bra som har lyckats ta mig hit och vara här i snart två månader!
Snart ska jag iväg på en amerikansk fotbolls-match och sen ikväll är det BBQ-party här på gatan. Det är bannemej bra dethär.


Jag och Madeleine hittade den underbara planschen med titlen: Everything I learned in life, I learned from FRIENDS.
Tänkte skriva upp en punkt i slutet av varje inlägg.
1.- Never use ''We were on a break" as an excuse

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS

22:21 - true

Upp och ner.

Bra och dåligt.

Kul och tråkigt.

Lätt och jobbigt.

Skratt och gråt.

Hej och hå.

Ja, det är så det är men en sak är säker:

New York är som på film. En riktigt bra film. Med lyckligt slut.


oh just det, jag är destined for greatness bara så att ni vet det.

22:32 - superbarn!

har haft världens bästa kväll med mina små barn här. såå kul! det har varit galet. skrik, gråt, SKRATT. båda är så söta, gud vad jag tycker om dom. vilken skillnad lite tid kunde göra. gudars skymning. barnen gör min tid här, lätt. de väger upp det mindre bra. och imorgon fyller grabben år, 9 bast. har varit iväg idag och köpt lite grejs. kanske visar imorgon.
himla skit att jag inte kan visa bilder på dom, eller filmer. kommentarerna är sköööna.
nu ska jag avsluta en superkväll med lite super-grey's. det gillas.
PUSS
dagen efter halloween!

16:48 - en vanlig dag

Åhåå, kommentarer gör mig så glad. Så bara för det så får Matilda ett efterlängtat (?) inlägg.

Nää. Men livet rullar liksom på här. Det känns inte som att jag har något jättekul att dela med mig av. Fast jag har inte direkt beskrivit vardags sysslorna här..
Barnen är söta. Som tusan. I början var det mer ett helvete.. Nej, men det var värre. Nu har vi liksom kul ihop och så, det blir så mycket lättare då.. Så morgonarna går finemang. Eftersom mamman är i NY och pappan åker oftast före vi vaknar så väcker barnen, ser till att dom duschar, och fixar frulle och så vidare till dom. Skjutsar till skolan och sen hem. Kanske tvättar, diskar, plockar undan lite. Matar hunden. Sen ledig! Wihoo. Det varierar ju vad jag gör då, men mycket Starre-häng oväntat nog. Kanske shopping, picknick, träning (....), bilåkande,bilåkande,bilåkande, serie-tittande. aah, allt möjligt. Hämtar barnen vid bussen sen och hjälper till med läxor. Sen chillar dom runt på området bland grannarna för det mesta. Eller så är det miljoner ungar här, vilket händer ofta. Då är det jobbigt.. Då låter jag dom vara tills det låter som att de river ner huset typ. Yes, pappan kommer hem. Han fixar middag för det mesta. Om han inte kommer hem sent, som också händer någon gång i veckan.. Kek, och sen lägga barnen.. Sen kryper jag in på mitt rum och kollar på kvällens underbara serie på tv:n.
måndag - gossip girl, how i met your mother
tisdag - one tree hill
onsdag - cougar town
torsdag - grey's anatomy
fredag -
lördag -
söndag - desperate housewives
underbart.
Men jaa, det är väl typ en helt vanlig dag här borta.. Kulkulkul.
Däremot vill jag gärna veta typ vad ni vill veta. Jag har ingen aning om vad ni vet och inte vet liksom..
Här är två lite halvmisslyckade bilder på huset jag bor i:

12:38 - bra

Jag älskar att jag kan se tv-serier som är aktuella. Jag menar igår var det ju trick or treating som gällde. Gick sen in, åt middag och satte mig och kollade på Desperate. Då var det trick or treating där med.
Det är nog det bästa med att vara i USA

RSS 2.0