16:25 - telefonbakomat & snö

Gårdagen var bra som sagt. Träffade mes amis här och for sedan till Greensboro för shopping med Ulrika, en svensk tjej från Graham en timme bort ungefär. Mycket trevligt och skönt med någon lite mer lik en själv. Saknar lite att man inte riktigt kan skämta och vara ironisk och babbla på för att folk inte riktigt fattar poängen. Det är ju inte kul att dra hela faderittan igen liksom. Hur som helst, av lite olika anledningar (inte bara mitt fel!) så var jag sen. Var tvungen att ta ut pengar på vägen och tänkte drive thru:en funkar ju finfint. Bara det att kön korsade hela vägen och ah, tänkte springer in till bankomaten istället. En gubbe öppnade dörren åt mig och jag frågade om det fanns något ATM där. "Det finns telefonerna där" eeeh, tänkte jag. Smyger mig fram mot en telefon automat typ med en liten skärm typ. Fattade ingenting. Gubben kom fram till mig efter att ha sett hur otroligt förvirrad jag var. "Du lägger i vad du vill skicka över i behållaren och skickar iväg den och tar upp telefonen så hjälper dom dig." Fortfarande fattade jag inte ett skit. Det fanns en behållare som stack ut ur ett hål kan man väl säga, men ändå fattade jag inte. "I'm sorry, but I still don't get it" säger jag lite blygsamt. Lite smått irriterart tar gubben ut behållaren öppnar den säger lägg i vad du vill här i. ID-kort kanske? "kan man få ut pengar här?" JA. Stoppar i mitt ID-kort och trycker på send och hela behållaren sugs ner i hålet. Efter en stund kommer en kvinna upp på skärmen och frågar vad jag vill. "eeeh, ta ut lite pengar". Sen gick allt smooth men det ofta så här att allting är super effektivt, eller ska vara. Och det hela förvirrar mig som tusan. Det är alltid miljoner földfrågor när man beställer osv. I alla fall. Vidare mot Greensboro känner jag hur Hazelnut Coffee:n från tidigare börjar trycka på. ÅÅh, trodde jag skulle DÖ där ute på motorvägen. Det går ju inte direkt bara att stanna och kissa heller. värsta ever! Men jag tog mig fram och hittade snabbt som tusan en toa och resten av dagen var bra!
Idag har jag varit iväg på ännu en basketmatch. I like it! Det är även snö här nu. Imorses blev jag helchockad när jag såg hur det snöade. Men jag var glad! jag ÄR glad. Det är vitt överallt. Förutom på vägarna. Misstänker dock att den försvinner rätt snart. Men bara lite granna gör att man får lite julkänsla sådär. Vesst, bra, tack och hej för ett ovärt inlägg!

Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
- There is no such thing as shark porn
Everything I learned in life, I learned from FRIENDS
22.- There is no such thing as shark porn


Kommentarer
Postat av: Ewa

Dina inlägg är aldrig ovärda!

Kul att ni också fått lite snö, även om det är långt kvar till hur det är hemma.

2010-12-05 @ 19:36:29
Postat av: mormor och morfar

Hoppas att snön har gått bort. I Stockholm var det mycket. Oskottade gator m.m. Annars var det mycket trevligt.Skype i veckan ?

2010-12-05 @ 21:48:59
Postat av: Papi

Passa dig för hazelnut coffeen, den kan vara förödande... visste du inte det?



Kram Pappa

2010-12-06 @ 07:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0