21:22 - memorial day: pool party & baseball game

Idag har det varit Memorial Day här i Staterna. En av alla högtider man får ledigt i skolan för.. typ. Fast båda mina värdföräldrar var hemma med, så det var fint. Vaknade vid 10, hade ett två timmar långt Skype-samtal med Vonkitonk vid 11 och sen kom grabbens tre kompisar, en mamma och en kompis till tjejen hit och så blev det lite utav ett pool party! wihooo. Så jag har i princip bara hängt vid / i poolen hela dagen. Det var finfint! Sen blev det baseball match. Winston-Salem Dash, det var kul att se en riktig match men det var så inni norden varmt så jag trodde att jag skulle dö. Har även gått och dragit på mig en förkylning med, så det + vätskebrist gör att mitt huvud snart sprängs, men jag ska nog ta mig en delikatoboll från IKEA och något avsnitt av Vänner innan jag somnar så blir det fint. Det var, trots den outhärdliga värmen, en braaa dag. Jag är nöjd med Memorial Day, hehe.

00:38 - mors dag

Nu är det ju såhär att det har varit mors dag i sverige. Kul för mig att min älskade mamma har suttit i en buss hela dagen och inte kunnat vara tillgänglig på Skype. Men min gratulation kommer istället här. För en sak är säker, att alla tror att denns mamma är bäst va. Men nu är det ju faktiskt såhär att jag inte bara tror utan jag vet faktiskt att min mamma ÄR bäst och så är det med det. Helt ärligt är du en förebild utan dess like och jag älskar dig!




23:27 - ni har ingen jävla aning

Okej, nu kommer ett inlägg som jag i förväg ber om ursäkt för till er som tar åt er.
Men jag har en sak att säga och det är att jag mår skit idag. Pissdag har det varit, av olika anledningar. Men grejen med detta är att ni alla som på något vis dömer mig för mina upp och nedgångar kan tänka en andra gång. Jag vet att jag är en person med väldiga humörsvängingar, men för det första så är jag i alla fall ärlig här och skriver om både det som är bra och det som är dåligt, för det är väldigt mycket både och. För det andra så har inte många av er som läser en jävla aning om hur det här är. Jag är helt jävla ensam här borta bland en massa människor som på något vis förväntar sig att man ska känna sig hemma. Jag har inte kännt mig helt hemma på 8,5 månader. Alltså, inte sen jag kom hit. Jag lever ett liv som är så jävla bisarrt och komplicerat att jag inte kan beskriva det för någon som inte är med om samma sak. Jag hade på något vis hoppats på att finna mig själv lite här. Det har jag inte gjort. Jag är inte mig själv här, fast ändå är jag det. Jag är nog mer förvirrad än någonsin och jag vet just nu ingenting. Och jag kan inte förklara det. Jag ångrar verkligen inte att jag åkte, och jag vill inte åka hem. Jag har utvecklats och vuxit under tiden här, men på något sätt där inne så är jag lika vilsen och ovetande som jag alltid har varit. Och just nu längtar jag något otroligt till att leva MITT liv och göra det jag vill. Att inte vara rädd för att öppna kylskåpet, att ta bilen, att sätta sig ute på altanen, att stänga in mig på mitt rum. Det är inte så att jag någonsin har blivit tillsagd att inte göra något av de föregående, men jag känner mig inte trygg nog att göra det alltid. Sen beror mina känslor så himla mycket på andra. På barnen, på värdföräldrarna, på vännerna. Och så är det kanske alltid här i livet, men här tror i alla fall jag att det blir extra påtagligt.
Det enda jag egentligen vill säga med detta är att innan ni skrattar åt eller retar er på eller hånar mina humörsvängningar så kan åt minstånde fundera på detta.

23:14 - ice cream party!

Idag fixade jag ett ice cream party till grabben eftersom hans EOG's är över (alla testen som dom har i slutet av året). Så alla grannarna kom hit såklart och vi alla åt glass så det stod härliga te! höhö.. Men det var himla mys må jag säga, och dom var så glada så! Lyckat. Sen blev det pool bad för hela slanten. Har hängt där mycket dom senaste dagarna, för här är det varmt vill jag lova.
Önskar jag kunde lägga upp alla miljoner bilder vi har tagit i poolen denna veckan, men det får bli någon iaf med blurrade ansikten.
Puss godnatt. nu ska jag bannemej sova. är trööööötttttt.

22:18 - finale of american idol

Igår var finalen av American Idol. Jag var inte alls fond of vilka som var i finalen.. Gillade skarpt tre andra (och om det är någon som har koll: Casey, Haley och James). Men finalen var kul iaf. Massa grejer försegick. Kolla på den någon gång om ni har tid och så. (Eller ah, det kommer ni ju inte göra men ah. Om ni råkar få på kanalen och har inget att göra så kan ni ju tänka: Denna tyckte Sofia var bra, jag kanske ska kolla lite på det då..). Kan ju glädjas åt resultatet till viss del, grabben kommer ju från North Carolina, wheeey. Iaf, så gjorde detta min kväll:

22:11 - love

mamma, jag älskar dig

22:18 - fin eftermiddag

En go dag som bara den. Morgonen och min lediga tid på dagen var lite sisådär. Mycket flängande hit och dit och hann nästan inte vara ledig något. Menmen, eftermiddagen var fin. Inga läxor denna veckan pga EGO's (end of grade-tests). Så direkt på med badkläder och i poolen. Resten av gatans ungar kom givetvis över med. Men det var skönt. Satt där och läste typ två sidor i min bok. (Jag har kommit ca 100 sidor på 8 månader! wihooo. Det är en av dina böcker, farmor!). När vädret sen blev sämre gick vi upp och istället satte oss i mitt rum och kollade på Harry P and the Chamber of Secrets innan jag fixade ihop lite pannkakor med jorgubbar och blåbär. Min värdpappa frågade om pannkakor var det enda jag kunde laga.. Hmmm, haha. Fast han har ju faktiskt inte smakat min übergoda vitsås. Hur som, så avslutade vi sedan med lite mer Harry och en tidig kväll för det är trots allt EGO's denna veckan. Gööööttt.
Tack & hej!

10:52 - serie/movie update

Åh jag älskar säsongs-avslutningarna på Grey's och Desperate. Tänkte bara säga det. Inget överdrivet stort drama eller så, men åh. Dom är bara så bra!!
Och sen är jag ledsen som bara den att det inte blir någon ny säsong på Off the Map. Vad sköeen liksom, den var ju asbra!
Så det var allt jag tänkte säga om serierna.
Var på bio häromdagen och såg Water for Elephants med Robert Pattinson och Reese Witherspoon. Åh, den var bra som tusan tyckte jag. Verkligen! Gå och se den.
hej för ett såntdärnt superkul inlägg, wihoo!
Vädret är fint med,
Pusshej!

01:17 - happiness


Som Julian så klokt säger i One Tree Hill.

Och det är så sant. Det är så mycket lättare att tänka att lycka är en känsla. Och idag har jag känt mig lycklig, mormor. Det har verkligen inte varit något speciellt. Bara allt vardagligt har bara varit bra, och jag har trivts med att vara just här och nu just idag. Helt perfekt. Jag känner mig helnöjd med en dag som har varit helt vanlig. Fy tusan vad bra! Tänk på det alla mina nära och kära, att det är så rackarns lätt att säga Carpe Diem, fånga dagen. Men att göra det? Det kan man ju inte bara bestämma sig för och sen göra. För mig hjälper det att tänka att lycka är en känsla. Det kommer och det går. Och det är inget man kan tvinga fram. Och idag kom lyckan lite för mig.
Puss på er!

08:13 - i'll miss ya

Denna veckan är inte Katja hemma. Hon är i New York och grejer med sin familj från Tyskland.. Jag och Johanna har hängt en del (!!!) på Krankies. Alltså. Åh, vad det stället är bra. Är det något jag vet redan nu att jag kommer sakna som tusan så är det det.

Något annat jag kommer sakna är barnen som denna veckan har varit helt underbara!! Mys som bara den. Vi har skrattat mer än vi gjort på hela året innan tror jag. Hade en galen kväll häromdagen då vi tog massa bilder! önskar jag kunde lägga upp varenda en och visa, men tyvärris. Två matcher och en träning har grabben haft i baseballen nu på 4 dagar. Och en träning och en match till blir det innan söndag. Matcherna är en sisådär 2,5 h. Det är inte sketkul. Men idag mös (myste?) vi till det jag och tjejen och satt i bagageluckan med massa filtar och kuddar och kollade på. Och nu börjar jag nästan till och med att tycka att baseball är kul. nästan.
Tjohoo för en bra vecka. Lite mindre regn nu bara så vore det perfa. Och lite mer sömn kanske.. aarh!
Nu ska jag och Johanna iväg på Body Pump, YEEAH!
PUSS

00:24 - Miami, yeee

Hade inte hunnit få alla bilder från Miami, jag tror jag skyller på det för att jag inte har skrivit om resan än.. Men nu kommer det! Wihooo. Som sagt så var den grym. Började med att i det soliga och fina vädret så mötte jag upp Anna & Sara från New York och Lovisa från DC på Miamis flygplats. Vi tog en svettig taxi till Miami Beach och vårat hostel. Väntade då in Stephanie från Seattle och Maria från Phoenix som båda varit där i ett par dagar tidigare. Direkt ner till stranden och sol och bad som bara den! Resten av dagarna bestod typ bara av sol, bad och lite festande. Ah, vad bra det var! Så otroligt underbart väder och så otroligt underbart bra människor!!!! Nöjd med resan till tusen!
Söta Anna och söta Maria!



Lovisa, Sara, Anna och jag på den mexikanska restaurangen vi var på ett antal gånger.

¨
Grym liten DJ i ett skylfönster typ. 8 bast eller något. Hehe
Stephanie, Sara och Anna på Starre en lite molnigare morgon


Miami Ink. ye





Sushi-fest på taket. Mys!
Haha. Pannkaks sushi med ris, banan och nutella. Hmmm
Lite häng med två andra svenska tjejer.. och så.
Sara i limon. så coolt. haha!




Chillidill på taket då va. Utsikten med. Finfiiint!


Guacamolen som inte var att leka med. och svennen på hostelet med Maria och Sara!

Anna och norskorna som också bodde på hostelet.


så fina såå!


Puss på grymmaste veckan med grymmaste tjejerna! wihooo


00:13 - quick update


23:47 - hemmaah

hej och hå.
Jag är hemma i Winston och har varit det i typ 24 h. Och mja, kort och gott, jag gillar't inte. Allt har varit helt okej och så, men nej fy sköen vad jag inte ville komma tillbaka hit än. Veckan i Miami var så otroligt grym! Det finns inte ord för hur skönt och kul det var!
nej, nu orkade jag visst inte skriva mer. bilder och hela tjofaderittan kommer senare istället

23:05 - hm

MIAMI VAR BÄST.
winston inte lika bra,
tack och hej

04:39 - mot miami

Nu har jag sagt hejdå till Pipi. ush för det. Har också packat allting och om 34 minuter åker jag och tar bussen till flyget och runt 1 idag är jag framme på hotellet på Miami Beach!! Yeah, så otroligt skönt och välbehövligt just nu (vet att jag varit iväg massor det senaste, men ah. det ska blir skönt ändå!) så haaaaaaaaaaaaa det!


01:12 - update


23:52 - bin laden dead

Här sitter jag, jättelive och kollar på när Obama säger att Osama bin Laden är död. Och helt plötsligt märker jag att jag verkligen är i detta land, som är så sjukt delaktiga i de krig som är idag. Helt ärligt vet jag inte vad man ska säga. Till stor del får dom skylla sig själva. Och jag tror inte att detta är det minsta över. Folk står utanför vita huset och sjunger nationalsången och hurrar för USA. Helt ärligt, vad är det att hurra för? Sjukt land är detta. Och detta är stort som fan.

22:45 - For Pipi

I onsdags var det Pipi's birthdaay! 22 fyllde hon och på torsdag åker hon hem, då har hon varit här i 13 månader och far tillbaks till Argentina. Då är vårt lilla gäng på 4 bara 3. Sorgligt som bara den! Så i onsdags ville vi göra något speciellt för henne. Vi tog oss till hennes gård (ja hon bor på en gård mitt ute i ingenstans, men det är supermysigt där!) på morgonen och mötte henne på vägen!! aaarh! Så fort till hennes hus och satte upp ballonger och tårta och grejer som vi hade fixat, ute i hennes trädgård och lurade tillbaks henne till huset innan hon hade kommit för långt. Det gick toppen och det blev en succé! Så där spenderade vi hela förmiddagen, med Krankies-kaffe och tårta!


I present av oss fick hon ett.. kort. Det såg ut såhär:
Så på torsdagen mötte vi henne på Starre då. Doughnutsen var till oss! Sen åkte vi till mall:et och till en fotostudio och tog massa bilder. Det var sjukt roligt och sen fick hon hem en fin en av oss 4 i en ram och så. Det var himla kul :)
Och igår hade hennes värdmamma (och jag!) planerat ett surpriseparty för henne. Det var perfekt, alla kunde komma och hon visste inget. Så hennes värdmamma hade lurat ut henne ur huset så vi alla kunde komma dit innan hon kom tillbaks. Det var bara det att när vi satt på parkeringen på Krispy Kreme och väntade på den sista (nej, inte mig) så kör hon upp och parkerar bilen precis brevid oss med hennes värdbarn. AAAAH. Vi fick panik och visste inte vad vi skulle säga till henne, varför vi alla var där liksom utan att ha sagt något till henne. Hahah, vi hittade på någon halvdan historia och det funkade. Så vi fick forts om sköen köra till hennes hus sen innan hon hann komma. Och ah, det var galet. Men vi hann dit och allt var bra! Sen hade vi en grymt mysig kväll. Det var så himla perfekt. Satt ute på hennes altan hela kvällen och bara pratade. Mys! Det är bara så himla sjukt att hon åker nu. Hon är den första personen som jag lärde känna här, för utom Madeleine. Jag kommer att sakna henne som bara den faktiskt!
Idag har jag varit ute på ännu ett äventyr. Men jag antar att jag får skriva om det imorgon. Jag ligger så efter med allt känner jag!! Och mormor - jag vet att du får lite panik när du inte har full koll på vad jag gör hela tiden. Men det är okej med mig! Bara så att du vet ;) Puss!!

01:15 - bättre än bäst

Jag har haft en så himla bra och mysig sommar-kväll idag! tar det imörn
Och så kommer jag hem och detta väntar på min säng. Mina absoluta favoritstunder här är när detta kommer.
Puss!

RSS 2.0