20:24 - nytt äventyr

Nu är det hela slut. Lämnade Winston idag. Hur sorgligt som helst, grät som sköen, såklart. Hela morgonen. Fick säga hejdå till barnen innan dom åkte till skolan. Sen skjutsade min värdmamma och Jenny mig till flygplatsen, det var nästan värst. Grät igenom hela kontrollen och vid gaten. Ush och fy. Men nu är jag i New York med Lucas och Vonka! Wohoooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Vonkas idé med utropstecknen). Nu börjar vårt äventyr, känns som att jag har lämnat en helt annan värld bakom mig. Fast så är det ju med. Men aaah. Iaf, tänkte jag berätta att Vonkos har fixat en blogg åt oss på resan. Så nu får ni läsa om resten av vår resa HÄR!! Ha en bra dag. Nu ska vi gå ut på New Yorks gator för Lucas börjar bli LITE otålig.

Hejrå Winston.

22:42 - bäst/värst.

Har verkligen gråtit och skrattat samtidigt idag, om och om och om igen. Folket i huset tror helt seriöst att jag är knäpp. Dessutom vill jag inte bli ersatt. Jag älskar mina barn!!! Hade bästaste eftermiddagen med min underbara grabb. Gud, hans godnatt-kram får mig att gråta bara jag tänker på den. Imorgon är det dags. Jag vet inte hur jag ska klara det. Får tänka att jag ska till New York istället. Det är ju faktiskt sjukt kul att få träffa Lukie och Vonkisen igen!! :)

Godnatt gott folk, nu ska jag iaf försöka sova min sista natt här.

23:07 - det bästa avslutet.

Jag mår skit. Fullständigt och totalt skit! Jag har precis haft den bästa (eller kanske värsta) hejdå-festen. Alla grannarna var här, med alla barn och allt. Det var supergod mat och bra musik och ute vid poolen. Alla var så sinnessjukt gulliga, det är helt sjukt!! Hela spektaklet var så himla mycket mer än vad jag förtjänar. Jag fick presenter av alla och allt var så sjukt genomtänkt och fint. Fick en scrapbook som min värdmamma och min lilla tjej hade gjort. Hur fin som helst!!! Och Krankies-saker. Och halsband, och aaah. Jag vet inte. Det blev en himla sob fest. Jag grät som aldrig förr. Satt verkligen och stortjöt. Det värsta var att alla andra också började, min lilla tjej, min värdmamma, min värdpappa, grannarna, till och med Jenny grät (den nya au pairen). Det var helt sjukt. Hela kvällen slutade himla bra med att de andra nya au pairerna här kom hit och träffade Jenny och vi, mina värdföräldrar och några få grannar satt kvar ute vid poolen och pratade i evigheter. Det var verkligen det perfekta avslutet, men nu är jag så.. jag finner inget bra ord.. så lycklig, så sorgsen, så förväntansfull, så rädd, så otroligt ledsen och glad, allt på samma gång. Det här året har varit mycket skit, men jag tror att alla (till och med du mamma) har aldrig riktigt fått höra det som är så sjukt bra här. Jag har nog aldrig ringt upp och sagt idag är allt perfekt, idag är allt bra!! Ni har fått höra klaget. Jag har både älskat och hatat det här året. Min värdfamilj har gått mig på nerverna samtidigt som de har varit väldigt öppna och lättsamma mot mig. Det jag nog har haft svårast för är att de visar att det bryr sig på ett helt annat sätt än vad jag är van vid. Men jag har insett mer och mer nu i efterhand att de faktiskt gör det. Det här går inte att sätta ord på, de enda som verkligen förstår tror jag är mina kära au pair-vänner, fast alla familjer är ju olika, så inte riktigt helt och hållet ändå.
Nej, men just precis nu så är jag så himla lycklig, jag har trots allt varit med om så sjukt mycket, lärt mig så sjukt mycket, mött fantastiska personer och varit med om något som inte kan beskrivas med ord. Jag är tacksam för allt. ♥

14:54 - mess

Såhär har mitt rum sett ut de senaste dagarna..
Allt är nu nästan borta, men istället är det här en ganska bra bild av hur det ser ut i mitt huvud.

23:28 - massor att göra. ingen tid. som vanligt.

Åh, hade egentligen en hel del grejer jag ville skriva om idag. Men just nu är allt kaos. IGEN. Är jättejättejätte trött. Borde verkligen sova. Men borde också packa. Och fixa presenter. Och blogga. AH. Meeeen. Jag ska försöka göra allt imorgon!
Det här var de bilderna jag hade från helgen typ.
Från Annapolis, supermysigt. Lite sverige och västkust-känsla :)


idag har vi bakat med. tjohooo!

22:15 - update from baltimore

Om en vecka är den nya au pairen här. I övrigt.. Baltimore är trevligt. Idag var vi en heldag i DC, missade tyvärr finaste Lovisa, så synd!! Igår tog Beer (den thailändska au pairen i familjen vi är hos) med mig till Annapolis som jag tyckte var hur mysigt som helst. Hamnstad med massa små mysiga affärer och segelbåtar och ah, lite västkust-känsla. Åt sushi där och sen fick jag träffa några av hennes kompisar på Starre, varav två danskar. Man känner en liten närhet så fort man möter någon skandinav (heter det så? ser ju helknäppt ut!)
Iaf, jag har väl mest slutat försöka beskriva hur jag känner, det är ändå ingen idé. För det första vet jag knappt själv, för det andra vet jag att när försöker förklara något så är det sällan folk verkligen förstår vad jag menar och jag känner att detta skulle bara bli en stor fet soppa. Så vi skiter i det. Om 10 dagar är detta slut, sen får ni föreställa er själva hur det känns. Haha.
Nä, det var bara det, en snabb liten update från Baltimore!
aaaw, flashbacks från DC med familjen kom ju självklart. puss!
HAAA DET!

RSS 2.0